- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Aynen erken yiyincede açıkma oluyor hep bu seferde aparatif yiyom bendeÖglene acıkiyoruz busefer yavvvozaman cabık kilo veremiyoruz iştee nese bugün öğlene yemeyecem filtre kahvemi icip 2 ci litre suyumu bitiririm şişerim iyice
Hayırlısı be gulümmAynen erken yiyincede açıkma oluyor hep bu seferde aparatif yiyom bende
Kız bende adet oldum adet oldum kıvranıyorumAşkon yer seniiiii
Iyi bendee boyna çişum var
Sıcak bir şeyler iç canım. Geçmiş olsun.Kız bende adet oldum adet oldum kıvranıyorumkaç lt su içtin
Ovvv benim daha yeni bitti kolay geleKız bende adet oldum adet oldum kıvranıyorumkaç lt su içtin
Sağol ablacım kalkabilsem yapıcam ağrıdan ayakta duramıyorum kiSıcak bir şeyler iç canım. Geçmiş olsun.
Maşallah kız saat 10 a kadar 1 litre su içende ne biliyimOvvv benim daha yeni bitti kolay gele
Beline battbaiye yada birsey ser belini falan sıcak tutsun
Suan 1 bitti hahahah 2ciye öğlene geçerim midem bulandı
Hahahaha vallahi kalmıyo o degilde damacana yetismiyo 1bucuk hafta 2 damacana bitti nerdeyse yarıladı kocam diyo yetişemiyorum sana bune bitmiyo eksiğin böyle olmazdı içecegin tuttu diyo hahahaahaha genelde pek içmemMaşallah kız saat 10 a kadar 1 litre su içende ne biliyimevde tuvalet kağıdı kalmaz assdgkl
Adamda haklı anam bi şey diyemiyorum su yetiştiremiyor eveHahahaha vallahi kalmıyo o degilde damacana yetismiyo 1bucuk hafta 2 damacana bitti nerdeyse yarıladı kocam diyo yetişemiyorum sana bune bitmiyo eksiğin böyle olmazdı içecegin tuttu diyo hahahaahaha genelde pek içmem
Bide çay yaparkende içme suyla yaparım musluktan pek yapmam tadı değişik oluyo ee dedim bide çaylada temiz suyla ediyorumAdamda haklı anam bi şey diyemiyorum su yetiştiremiyor eve
Çok teşekkürler ekürüm çıtırım çok sağol,hep berabercene inşallah sağlıklı huzurlu yıllarımız olsunEki Görüntüle 3308019
M U T L U Y I L L A R EKÜRİM
Sağlıklı, huzurlu, aşkla yaşanacak çok güzel bir ömrün olsun
B İ T A N E M ...
İyi ki doğdun
HanimKelesimiGetir
Aynen sağlıklı olalımdaHayırlısı be gulümm
Çok guzel görünüyooorrrr
Tamam cnmBugün buralara uğrarım canım koşuşturmam çok eve ama hepsini bugün yapmak zorunda değilimbugün
8 :00 gibi büyük kızı okula birakip 12:45 te okuldan alicam sonra 13:15 gibi ortancayi okula birakicam sonra büyüğü 16:30 gibi kursa götürcem 17: 30 da ortancayi alicam sonrasında
19:00 gibide büyüğü tekrar kursatn alicam ev toplamayı bunların arasında yapmaya çalışacak yapabildiğim kadar
GunaydinnnnGüünnnnoooooooooo
Mutlu sağlıklı güzel yılların olsun mutlu yaslarÇok teşekkürler canım benim hep berabercene güzel yıllarımız olsun sağlıkla huzurla dolu
Günaydın cnmHuu huuhepinize günaydın kızlar
Tamam tamam al mendiliHalay başı benimdir.
Çok lezzetli oldu gerçektenÇok guzel görünüyooorrrr
Neler koydunÇok lezzetli oldu gerçekten
Domates salatalık kırmızı kaptanım biber yeşil biber mantar 1 soğan 1 dış sarımsak 2 ceviz 1 kaşık basma peynir 5 zeytin biraz nar ekşisi biraz zeytin yağı karıştırdım tuz atmadım zeytin de tuz var zaten diye mantar biberler sarımsak soğanı hafif yagsiz tavada soteledim öyle ekledim salatamaNeler koydun
Ooohhhhh tamda doyurucu haaa afiyet olsun bebeğimm aldımm tarifiDomates salatalık kırmızı kaptanım biber yeşil biber mantar 1 soğan 1 dış sarımsak 2 ceviz 1 kaşık basma peynir 5 zeytin biraz nar ekşisi biraz zeytin yağı karıştırdım tuz atmadım zeytin de tuz var zaten diye mantar biberler sarımsak soğanı hafif yagsiz tavada soteledim öyle ekledim salatama
Çayıda mı hazır suyla yapıyorsunBide çay yaparkende içme suyla yaparım musluktan pek yapmam tadı değişik oluyo ee dedim bide çaylada temiz suyla ediyorumdiyoki iç iç bol bol iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?