Limonun hepsini koyayım yarım limon mu ?Iyice bi söktürür simdii
sağol canım, hep beraberDoğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara ozi
sağolÇok teşekkür ederim çok sağol
Seninde doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber huzurlu mutlu sağlıklı yılların olsun
Yarım limon yeter kuzum istersende sık damak tadına bağlıLimonun hepsini koyayım yarım limon mu ?
Sende sağol canımsağol canım, hep beraber
sağol
O attığım tabağı yedim kahvemi simdi icicem 2 litre su içtim son 1 litrem kaldı Bi Türk kahvesi yapicam adet olacağım olamadım hafif şişkinlik var
Ovvvvv maydanoz kürü içte sökülsünO attığım tabağı yedim kahvemi simdi icicem 2 litre su içtim son 1 litrem kaldı Bi Türk kahvesi yapicam adet olacağım olamadım hafif şişkinlik var
Gecenki yaptığımızda demi cnmOvvvvv maydanoz kürü içte sökülsün
Evet evettt aynıGecenki yaptığımızda demi cnm
Sağlıklı yaşların olsunÇok teşekkürler canım benim hep berabercene güzel yıllarımız olsun sağlıkla huzurla dolu
Çok teşekkürler çok sağol canımcımSağlıklı yaşların olsun
Yaptım içtim şimdi bebeğimYarım limon yeter kuzum istersende sık damak tadına bağlı
Kiraz saplı çay iyi geliyor bana canımKizlar kizlaaarr wc sorunu için ne yapıyorsunuz
sağol canım, hep beraber
sağol
İkinizinde doğum günleriniz kutlu olsunSende sağol canım
Çok teşekkür ederim sağolunİkinizinde doğum günleriniz kutlu olsun
Mutlu, sağlıklı yıllar ozimbalimdoğum günün kutlu olsun, ben de bugün doğdum
Ahaaaaa cok iyi bakk içsen içebiliyosun demekkii benimde 3cü llitrede yarım kaldı ondan sonra yetooooYaptım içtim şimdi bebeğim2 litre suda bitti
Niyeyse bugün ciğerim yanıyor susadım bayaAhaaaaa cok iyi bakk içsen içebiliyosun demekkii benimde 3cü llitrede yarım kaldı ondan sonra yetoooo
Böyle değildim vallahiiNiyeyse bugün ciğerim yanıyor susadım bayasenin maşallahın var valla tebrik ediyorum
Maydanoz kürü sabah açkarna 1 bardakKizlar kizlaaarr wc sorunu için ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?