- 25 Ağustos 2019
- 62.191
- 119.105
- 698
- 31
Iyi hissetmiyosan yapma tabii canıAy ne güzel ziplayanlar hoplayanlar ben devrildim kalkamıyorum resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi hissetmiyosan yapma tabii canıAy ne güzel ziplayanlar hoplayanlar ben devrildim kalkamıyorum resmen
İnşallahAfiyet olsun canım. Yarın güzel sonuçlar göreceksin emin ol
Ayy gözleme miKociskoma gözleme yapcaktım oan acıktım fena dedim patlıcanı yiyeyim öyle edeyim yoksa açkej canım isticek atacam ağzuma sonra yedim doydum gozleme ettim hic canım istemedi haa atmadım bile ağzıma
Bende adet öncesi ssiyorum. Adet olunca gidiyorİnşallahadet oldum ya belki o yüzden vermem diye korkuyorumbende
Geçmiş olsun sarımsak ye bol boliki gündür iyi değilim. Hastalık yokluyor farkındayım. Bende dik duruyorum ki yikilmayayim. Ama sanki devrilecek gibiyim.
Keşkeee fiyorum yapalım beraber saçma saçma konuşmaAyy gözleme mikocalarımıza yemek yapmak zor oluyor işte keşke onlarda diyet yapsalar
![]()
Hadi yaa salgın mı sendedeiki gündür iyi değilim. Hastalık yokluyor farkındayım. Bende dik duruyorum ki yikilmayayim. Ama sanki devrilecek gibiyim.
Bende diyorum tamam diyor ama benim yediklerimle asla doymuyorKeşkeee fiyorum yapalım beraber saçma saçma konuşma![]()
Hahahahaha bosver kızzz adam çalışıyorrr yavv onlarin ilk işi yemekBende diyorum tamam diyor ama benim yediklerimle asla doymuyoraç olduğunda mutsuz oluyor
![]()
Eveet çok çalışıyor zaten kıyamıyorum bendeHahahahaha bosver kızzz adam çalışıyorrr yavv onlarin ilk işi yemek![]()
Valla kuzum bizim evde yemekler soğan sarımsaklı olur.Geçmiş olsun sarımsak ye bol bol![]()
Keşkeee fiyorum yapalım beraber saçma saçma konuşma![]()
Herhalde bende düştüm pencelerine.Hadi yaa salgın mı sendede![]()
ÇalışıyormusunValla kuzum bizim evde yemekler soğan sarımsaklı olur.
Herhalde bende düştüm pencelerine.
Adamlar boyna yer hele ki bolbol ekmek kocam hersabah taze ekmek alıyo fırında yeni çıkmış ekmekten 1 taneyi bitiriyoEveet çok çalışıyor zaten kıyamıyorum bendeama oda çok kilo aldı
3 senede 15 kilo aldı
TamamlamissindirDaha yarısındayım bende![]()
Afiyet olsun cnm çok guzelOzzybal
Elhan
Efenin_Annesi
-Hayal
28 eylül
Açkarna;- limonlu sirkeli su
09.00
3zeytin
domates
Az labne
Biraz tereyağ
Beyaz peynir