Üçüncü regl vakasıÇok az almışsın, haftaya daha iyi kilo verirsin, sağlıklı olalım yeter
tebrikler
regl tabi ki etkiliyor, regle rağmen gayet iyi
Kaptanım ben de dün akşam regl oldum, tartı da fazla gelirim diye belli bir saatten sonra su bile içmedim, haftaya daha büyük bir fark görürüz inşallah.
Canım gelmekle çok iyi ettin. Hem özledik seni. Muhteşem menulerini daha çok özledim.ahh ablam uzunn aradan sonra buralara bi uğrayım dedim.. bugün tartılmayı unuttum. tartılsaydım takımlara girmeyi istiyordum..
Uzun süredir büyük bir eksi görmek istiyorum, ama bir türlü kısmet olmadı, haftaya şaşırtacağım herkesiÜçüncü regl vakasıOzim haftaya bol eksiler göreceğiz inşallah.
Sağol canımİyi geceler geçmiş olsun
Teşekkür ediyorum bugün daha iyiyim şükürAfiyet olsun canımYarın daha güzel bir güne uyanmani dilerim. Acil şifalar
Bazen iniş çıkışlar oluyor yeter ki pes etmeyelim
Tebrikler harika
Süpersin maşallah
Allahım eriyorlardıııı
Çok bir fark yok halledilir Sağlıklı olalım yeter ki
Çok güzel yine de tebriklerEki Görüntüle 3309206
Elhan
İlk tartı:89,35
Son tartı:88,6
Bu hafta öyle çok dikkat edemedim haftayada yoğun geçer benim eşim yine şirkette olacak sonraki hafta daha rahat olurum
Eksi eksidir haftaya daha çok gelir
Olsun eksi görmek güzelGeçen cuma75.40
Bu cuma 75.20
Fark -200
Pazartesi günü -600 iken şimdi -200. Ama dün gece regl oldum sebebi belli oldu siskinligimin.
Elhan Ozzybal @Hayalkuran
baya saldım artık yediklerime hiç dikkat etmiyorum ama toparlanma zamanı çoktann geldiCanım gelmekle çok iyi ettin. Hem özledik seni. Muhteşem menulerini daha çok özledim.
Bugün uygun bir zamanda tartil istersen takımlara yine girebilirsin veya haftayi hazırlık bölümünde geçirebilirsin. Nasıl istersen...ama bence takımlara girsen daha iyi olur.
İşte feraset, işte cesaret , işte Ozibalim ve azmiUzun süredir büyük bir eksi görmek istiyorum, ama bir türlü kısmet olmadı, haftaya şaşırtacağım herkesi
Wuhuuuuuu
Canım yine de çok güzel bir sonuç.Eki Görüntüle 3309206
Elhan
İlk tartı:89,35
Son tartı:88,6
Bu hafta öyle çok dikkat edemedim haftayada yoğun geçer benim eşim yine şirkette olacak sonraki hafta daha rahat olurum
Yaaaaa çok güzel
Cok tesekkurleeerr çok mutlu oldum sonucumaWuhuuuuuu
Tebrikler yasminim
Ekrl bacım ikinciliğe düştü
Takımlara alırız tatlım. Yine de uygun bir zamanda fotoğrafli bir bildirim yaparsan adet yerini bulur. Üç aşağı beş yukarı fark etmez. Başlangıcını yapalım.Günaydın kızlar
Sabah foto çekmeyi unuttum ama 69 kg diyebilirim. Beni de takımlara alırsanız motive olurum çok fena olacak yoksa :)
tebriklerSelamlar hayırlı cumalar hayırlı sabahlar
Kilo bildirimi
Geçen Cuma 69.35
Bugün 68.30
Fark -1.05
Eki Görüntüle 3309240Elhan sibel_84
İşte feraset, işte cesaret , işte Ozibalim ve azmi
İşte onunle teselli buluyorum.Olsun regl isin normaldirr
Bende WC. De de sıkıntı var canim hem regl de üstüne geldiÇok az almışsın, haftaya daha iyi kilo verirsin, sağlıklı olalım yeter
tebrikler
regl tabi ki etkiliyor, regle rağmen gayet iyi
Kaptanım ben de dün akşam regl oldum, tartı da fazla gelirim diye belli bir saatten sonra su bile içmedim, haftaya daha büyük bir fark görürüz inşallah.
Onu hemen veririz insallahRegl dönemi böyle oluyor canım. -400 gr cepte bil hiç takılma.
Tabi almamak da guzelSağol canım
Teşekkür ediyorum bugün daha iyiyim şükür
Bazen iniş çıkışlar oluyor yeter ki pes etmeyelim
Tebrikler harika
Süpersin maşallah
Allahım eriyorlardıııımaşallah
Çok bir fark yok halledilir Sağlıklı olalım yeter ki
Çok güzel yine de tebrikler
Eksi eksidir haftaya daha çok gelir
Olsun eksi görmek güzel
Tebrikler canimSelamlar hayırlı cumalar hayırlı sabahlar
Kilo bildirimi
Geçen Cuma 69.35
Bugün 68.30
Fark -1.05
Eki Görüntüle 3309240Elhan sibel_84
Harikasın yaso
Birlikte hallederiz kaptanımYaaaaa çok güzel
Tebrikler bitanem kıskandım inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?