Sidoşum bu hafta toparlariz inşallah.Merhabalar
Hayırlı cumalar herkese.
Bu hafta zor bir hafta geçirdim. Dikkat edemediğim günler oldu dengeledigim günler oldu regl geldi derken sonuç böyle oldu. Buraya da gelemedim hiç. Ama devam ediyorum daha yolum var pes etmiyorum bu hafta söz daha aktif olacağım en azından menülerimi eksiksiz bildireceğim
Geçen hafta 67.60
Bu hafta 67.75
Fark +150 Gr
Ozzybal Elhan Eki Görüntüle 3309320
Taş gibi hatun bir an önce toparlansin inşallah.
geldim ablişkom..
Hoş geldin ablasının bitanesigeldim ablişkom..
biraz kuralları okuyalım bakalım bende emoji de yok öpücük çok galp :)
Genede + güzelMerhabalar
Hayırlı cumalar herkese.
Bu hafta zor bir hafta geçirdim. Dikkat edemediğim günler oldu dengeledigim günler oldu regl geldi derken sonuç böyle oldu. Buraya da gelemedim hiç. Ama devam ediyorum daha yolum var pes etmiyorum bu hafta söz daha aktif olacağım en azından menülerimi eksiksiz bildireceğim
Geçen hafta 67.60
Bu hafta 67.75
Fark +150 Gr
Hoş geldin ablasının bitanesiMesaj bölümünde soldan ikinci üst üste üç noktayı tıkla imociler aktifleşir.
Kurallar çok basit. Günlük menü bildirimi. Haftada iki tartı . Cuma günkü tartı bildirimi fotoğraflı sadece.
Gelsin salçalı kahvaltılarahanda oldu canım benim. hoşbuldum tatlım.. he kolaymış o zaman bunları yaparım ben
akşam ilk bildirimimi yapayım ben
Teşekkür ederimSağol canım
Teşekkür ediyorum bugün daha iyiyim şükür
Bazen iniş çıkışlar oluyor yeter ki pes etmeyelim
Tebrikler harika
Süpersin maşallah
Allahım eriyorlardıııımaşallah
Çok bir fark yok halledilir Sağlıklı olalım yeter ki
Çok güzel yine de tebrikler
Eksi eksidir haftaya daha çok gelir
Olsun eksi görmek güzel
Tebrikler bitanemSelamlar hayırlı cumalar hayırlı sabahlar
Kilo bildirimi
Geçen Cuma 69.35
Bugün 68.30
Fark -1.05
Eki Görüntüle 3309240Elhan sibel_84
Benim tamamdır hocam
Tamam canım.
Takimlardasin değil mi ?Gezme programı yok canım da annem bende yaa çarşamba kardeşim alacak 2 ay kadar yok o zaman hem daha aktif olacağım hemde sporuma ağırlık vereceğim şimdi yapamiyorum
He vallahi bacım seninle kıyasıya yarışmak güzel.olur
Sağol kaptanim
Evett masalahhh superrr
Ellerine sağlık eküricim. Afiyetle yiyin inşallah.Bugün bende kabak yapacam kendime
teşekkürlerTebrikler ozim
teşekkürlerTebriklerr bebeğimm aynı anda vermişiz
TebriklerGeldiiimmmmmm Eki Görüntüle 3309299
benceye haftaya görürsün9 lu rakamlara az kaldığını jooouuuummmmminanamiyorummmm aglicamamm
tebrikler canım
Ödül günün olsun tatlım. Keyfini çıkar. Marulunu bol ye...ayran iç. Sıkıntı olmaz.Bugün bizim okulun çiğ köfte günü. Gitmesem olmayacak gitsem nasıl olacak bilmiyorum.
Sağol çıtırım pişiyor şimdi afiyetle yiyim bende wc sıkıntı gene bende bu aralarEllerine sağlık eküricim. Afiyetle yiyin inşallah.
Bugün vücudu şaşırtma günü olsun.Ödül günün olsun tatlım. Keyfini çıkar. Marulunu bol ye...ayran iç. Sıkıntı olmaz.
hoşgeldin, hep beraber hallederiz. minik bir + .Merhabalar
Hayırlı cumalar herkese.
Geçen hafta 67.60
Bu hafta 67.75
Fark +150 Gr
ben bir kontrol edeyim kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?