İyi yapmışsın cagirmakla keyifle kilo verir bizimle.Evet cnm o tek gelin ben tek gorumce
Hahahaha gördüm yeni üye olmuşsunBeni gaza getiren canim gorumcem dusunsun simdi
Tamamdir fırsat oldukça yazarım düzene oturunca yarışmalara katilirimHazırlıkta rahat takıl kuzum...bildirimini yazarım... Allah kolaylık versin. Menulerine dikkat et. Fırsat buldukça yaz .
Kendisi iki haftadır birinci oluyor çok güzel kilo verdi. İnşallah sen de hedefledigin kiloya ulaşırsın filizo.Beni gaza getiren canim gorumcem dusunsun simdi
Insallah cok teşekkür ederim. Azimlidir gorumcem herseyin üstesinden geliyor o benim için hep 1.ci ve her zaman örnek kişi o benim içinKendisi iki haftadır birinci oluyor çok güzel kilo verdi. İnşallah sen de hedefledigin kiloya ulaşırsın filizo.
Kafalar karıştıInsallah cok teşekkür ederim. Azimlidir gorumcem herseyin üstesinden geliyor o benim için hep 1.ci ve her zaman örnek kişi o benim için
Allah muhabbetinizi daim etsin.Insallah cok teşekkür ederim. Azimlidir gorumcem herseyin üstesinden geliyor o benim için hep 1.ci ve her zaman örnek kişi o benim için
Aaaaaaaa ne guzelmiş yaFiliz yasminin kardeşi veya abisiyle evli tatlım...
Filiz = Gelin
Ysmn = Görümce
Hayırlısı be gulümmm herkes erim erim eriyorrYoruma eş kişisini de ekledim somutlaştirmak için bebem
Asiri güzel anlatımFiliz yasminin kardeşi veya abisiyle evli tatlım...
Filiz = Gelin
İso = Filizin eşi , Ysminin kardeşi
Ysmn = Görümce
Vayyy yıkılıyoorrr nere gitti görümcen çağırda gelsin seçelim artıkKardeşi ile evliyim
Günlük menüyü yarından itibaren mi paylaşım yoksa pazartesinden itibaren mi bide katılım formunu nerede bulabilirim yeni üyeyim kusura bakmayın tam bilmiyorumRica ederim flziso
İlk sayfada küçük bir katılım formumuz var. Doldurup paylaşırsan seviniriz. Bu hafta hazırlık bölümünde günlük menü paylaşımı yapmanı isteyeceğiz. Pazartesi aç karnına bir kontrol tartimiz , cuma günü sabah saatlerinde fotoğrafli tartimiz var flziso.
Abla o hafta içi gelecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?