Teşekkür ederim canım sana da afiyet olsunBayıldım . Harika bir menü. Hem çok sağlıklı hem de çok lezzetli bir menü olmuş. Afiyet olsun.
Kaçamak yapma da :)Hoşbuldum
Haftasonu yoğunum çocuklardan ötürü ama hafta içi baştan okuyup herkesi tanımaya çalışırım
Vallaha mavide alacağıdim onudaBenm ekürimgezegenfeza mı şimdi ?
Sibelcim kaptanlarin balkon konuşmalarından çalacağımListeler hazır mı hocamElhan
Daha belli değil yazarım. Tablo hazırlandıktan sonra kilolara bakip eşleştirme yapılır. Öncelikle size soracağım özellikle istediğiniz bir eşleşme var mı diyeBenm ekürimgezegenfeza mı şimdi ?
Hoşbuldum
Hosgeldin
Benm tek istediğim kgma yakın olsun yeter :)Daha belli değil yazarım. Tablo hazırlandıktan sonra kilolara bakip eşleştirme yapılır. Öncelikle size soracağım özellikle istediğiniz bir eşleşme var mı diye
Haha amin açım valla su içip duruyorumKaçamak yapma da :)
Haha amin açım valla su içip duruyorum
Tamamım ben aç geziyorum artık yarış dediniz beni 12 den vurdunuz puhahaha
İşte mikemmel bir noktaya geldik ben kahveyi boş geçemiyorum en sevdiğim 2 Li kahve ve şekerli birşeylerben aç olup da yemek yiyemeyeceğim zaman kahve içiyorum :)
Yaso tamamlasin yollayacam
Meyve tüketebilirsin canım ya da kuru yemiş vesaire . Ben bir zamanlar bir ufak fincan kahveye 2tatlı kaşığı şeker atmadan içemezdim 2013 de diyet yapıp 59 kg ya düştüğüm süreçte yanında kuru kayısı ile sade içmeye alışmıştım şimdi diyet yapmasam bile 10 senedir tek başına içiyorum kahveyiİşte mikemmel bir noktaya geldik ben kahveyi boş geçemiyorum en sevdiğim 2 Li kahve ve şekerli birşeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?