- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Kafam karıştı canımHarikasın sibosum
Masallah masallah sporla 0'lamissin gunu
Kız beni niye etiketliyon hava mı atiyon banagünler sonra ilk kez bozdum diyebilirim bgun birazdan yazcam
Harika menü olmuş. Afiyet olsun. ❤Eki Görüntüle 3309871
Kahvaltı
2 yumurta, bikaç yaprak pazı, bol peynir, susam, çörekotu, baharatlarla tereyağında omlet
Domates, yarım paprika
5 zeytin
Az ceviz
Eki Görüntüle 3309872
Akşam yemeği
Tereyağında baharatlı tavukgöğsü
Domates, yarım paprika
Su muhtemelen 1,5 lt ye yaklaşır
2 kupa filtre kahve
1 kupa apaform çay
Elhan
Ysmnondr
Seni fururummmmmKafam karıştı canımyeni öğreniyorum menüye kimi etiketlediğmizi herkes seni etiketleyince öyle yapmışım. Senin yerine jou yu etiketlemem gerekiyordu sonra fark ettim.
Aboovvvvv hicbirsey yemeden bu hurma cidden tok tutuyomu yaSabah , öğlen, akşam : 5 hurmalı 1 kase yoğurt
Ara: ananas,hibiskus ve çubuk tarçınlı yeşil çay
Simdilik boyle olsunn bidaha affetmem haaaAffet başkanım. Ben ettim sen etme
Zaten her öğünde sadece protein alıyorum canım. Günde 3 kase yoğurt yemiş oluyorum ya...Aboovvvvv hicbirsey yemeden bu hurma cidden tok tutuyomu yagenede protein al kuzum tamamı boylede sağlıksız kalıyosun
Aslında hergun yoruluyoruz ama bize hafta sonu daha çok yoruluyormus gbi his geliyor çocuklar ufak olunca daha çok yoruluyorsun ama canlari sagolsunHaftasonu olmasın diyeceğim artık nerdeyse.hafta içi ayrı haftasonu ayrı yoruluyoruz
Kafam karıştı canımyeni öğreniyorum menüye kimi etiketlediğmizi herkes seni etiketleyince öyle yapmışım. Senin yerine jou yu etiketlemem gerekiyordu sonra fark ettim.
Ben bilmem beni etiketledi artık benm takimdadirSeni fururummmmm
Yarışa girdi o yarışaGorumcecim ölüm orucuna mi girdinyapma ben seni etli butluda seviyorum
Canım aç durmak için elinden geleni yapmışsın hiç sağlıkli birşey yokki canina yazık oturup bi sebze yeseydin keşke herşeyden once sağlıklı beslenmek
Yohh oyle yağmaaaBen bilmem beni etiketledi artık benm takimdadir
Evet orası sonra dank etti 5 hurmada yemende iyi aslında ama sabahları sağlam kahvaltını edebilirsin akşam dengeli yesen olurr az ve öz düşünZaten her öğünde sadece protein alıyorum canım. Günde 3 kase yoğurt yemiş oluyorum ya...
Ama yemek yemeği ve kahvaltı özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?