Olsun deyiverseydin kilolu anneanne ister misiniz diye? Bu arada aramizda anneannelerde varmışKızıma geldim, torunlar dün kurabiye yapmış, beş yaşındaki lüffen annanne tadına bak diyor, 10 yaşındaki bugün ye yarın diyete devam edersin diyor, kızım cevizli tarçınlı kek yapmış ev mis gibi kokuyor, sen şimdi bunuda mı yemeyeceksin diyor
İşte benim yasom. Okurken doydum.
Yok hurma hakkımı doldurdum bugün. Ama denerim bir gün inşallah.Zeytinyağı ve çörekotunu karıştırıp hurmayı batıra batıra yersen de çok tok tutuyor, çayla mis gibi gidiyor. Şimdi yemekle sıvı yasak çay içemiyorum
Bugün pide yedimNeden alasın ki canım gayet güzeldi menülerin diye hatırlıyorum .ben mi yanlış hatırlıyorum acaba ?
Resim tum büyüyü bozardiResimde olaydı
Gözümde heidinin dağlarında üstünde milka yazan mor inekler canlandı
Kendimi kandırma çabaları isteKendimi dünya turundayken ünlü bir restorana girip , yörenin meşhur yemeği olan ve şefin süslü anlatımıyla mutlaka denemeĺiyim diyip verdiğim sipariş heyecanla beklerken birden kabakla karşılaşıp kalmış gibi hissettim.İnsanı resmen bir yerlere götüren , hayallere daldırıp , dağlara çıkarıp , sonra havada uçuruma birden bırakan bir anlatımdı. Teşekkürler.
Bizim tartımiz gizliGerilim verme kız
Kiz ne güzel menüü01 ekim 2023 pazar
12.30
Sade Türk kahvesi
13.30
Ufak bir kase Salata
2 yk yoğurt üzerine 2 adet yağda çırpılmış yumurta pişirip koydum çılbırın karışmış hali
15.45
Soğuk amerikano
Yarım adet protein bar
16.35
Pinin şekersiz 0 kalori berry hibuskus içeceği içine 2 tane kurutulmuş berry attım
18.20
3 kepçe tarhana çorbası
2 tane İzmir köfte
1 yk yoğurt
Sonra çay içerim muhtemelen iyice çaykolik oldum
Su:3 lt
Elhan Jou
Yaaa çok güzelllHurmalı yoğurt gününün 3. Ve son gününü de sorunsuz kapatıp bitirdim. Hayırlı olsun.yarın mükafatım olan güzel bir tartı sonucu ve arkasından güzel bir diyet krep beni bekler.
İçine çok az süt ilave edilmiş kahvem ve hurmalı, tarçınlı yoğurdumu bırakayım bende.
Jou Elhan
Eki Görüntüle 3310265
Hep yapacam bitürlü edemedim onu miss gibi oldu vallahii ne iyi ettin bitanem afiyet olsunYagli kagitta pişmiş hamsilerim bol salatam 1 dilim ekmegimle karnimi doyurdumElhan Jou Ysmnondr Eki Görüntüle 3310246
Saolasin balimHep yapacam bitürlü edemedim onu miss gibi oldu vallahii ne iyi ettin bitanem afiyet olsun
Of of of masallah şifa olsunYagli kagitta pişmiş hamsilerim bol salatam 1 dilim ekmegimle karnimi doyurdumElhan Jou Ysmnondr Eki Görüntüle 3310246
Teşekkür ediyorum kaptanimOf of of masallah şifa olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun canımHayırlısı olsun ablacım ama elimde olsa direkt yurtdışına gitmek istiyorum açıkçası ama eşimin işi burda kurulu düzeni var ileriki yıllarda belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?