• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aaa takımım değişmiş. Şaşırdım takımda kilo alanlar varken kilo vererek şutladım:-)son zamandaki performansımdan ötürü güven vermemiş olabilirim normaldir.
Ama ikinize de teşekkür ederim kırmızı takım kaptanının güvensizliği senin de güvenin beni motive etti tatlı joum:KK15:Cumaya güzel mi güzel bir eksi geliyor :KK49:
Yok kiiz vlla güvensizlik değil eksi çıktığın için verdim daha çok 50 gr fark için haksızlık olur gbi geldi bana artı çıkanı göndermek :KK14: şartlar eşitliğin diye yaptım vallahi yanlış anlama yaa :KK17:

Afiyet olsun canım 😘 kahvaltı çok güzel. O içindeki haşlanmış patatese benzeyen iki toparlak şey ne ki 😅 patates diyormuşsun :confused:
Yumurta beyazını yiyemiyorum, onlar yumurta sarısı.
Torunların yanında kaldığım için öyle afilli , börek tadında omletle uğraşamadım 🥰

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar

Dünden Bu yana tartı da 0 gördüm 🤦🏼‍♀️ Gram gitmemiş muhtemelen vücut diyeti görüp korktu bu manyak ne yapıyor alışkın değiliz biz diye 😂😅 neyse ki pes etmek yok
Tartı kiskandı kizzzz sen onu çatlatmaya devam

Yok kiiz vlla güvensizlik değil eksi çıktığın için verdim daha çok 50 gr fark için haksızlık olur gbi geldi bana artı çıkanı göndermek :KK14: şartlar eşitliğin diye yaptım vallahi yanlış anlama yaa :KK17:
Cansın sen ben hissetmiştim :KK60:

@Efenin_Annesi canım yeşil çayı demleyip dukan biramızı yapalım erkenden hadi. :KK50: şimdiden hazırlarsak , yatana kadar rahat rahat bitiririz.:eğlence:
Bu haftaki motivasyonun daha fazlasıni haftaya da istiyorum tatlim. :KK5: 80 kilo da gelsem haftaya ben de başlamak istiyorum kendi kendime gazlanip duruyorum evde. Cigercinin kedisi gibi öyle uzaktan izlemekle olmuyor. :KK51:

Back
X