- 25 Ağustos 2019
- 62.002
- 118.369
- 698
- 31
yat asaga bu havada ne etcenEvet temizlik yapıcam sil süpür toz al![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yat asaga bu havada ne etcenEvet temizlik yapıcam sil süpür toz al![]()
Keşke o kadar kolay olsayat asaga bu havada ne etcen![]()
En son ne zaman ettinKeşke o kadar kolay olsa![]()
Vermem işte bananeEfemi verseydin ozamann ama efemi vermeyeceğini bildiğim için sidoşu istiyordumm teşekkürlerr![]()
Cok akıllılar abla ya ben bile ağzım açık kalıyor vallahiiNeler diyor varya çenede susmuyor zaten![]()
![]()
Dur daha biraz daha büyüsün neler söyleyecek öyle hayal dünyaları acayip bunlarınCok akıllılar abla ya ben bile ağzım açık kalıyor vallahii
Öyle canım bugün öğlen olmadı mesela bir türlü daha 11Oyle oluyo asıl haftaosnu zaman geçiyor hep haftaiçi geçmiyor sabahın 7sinde kalkarsak
MaalesefEVettt maaleseff hayat boyle
Ahahh muhtemelen yada vücut bir şaşırdı ne ediyor bu deli diyeTartı kiskandı kizzzz sen onu çatlatmaya devam
Aynen yaa bende 7 de kalktım oturdum geç olsun kahvaltı diye şimdi ediyorumÖyle canım bugün öğlen olmadı mesela bir türlü daha 11![]()
Hahaha evett belki ustünde ağırdırr yada yarın daha iyi yakacak belli olmuyoMaalesef
Ahahh muhtemelen yada vücut bir şaşırdı ne ediyor bu deli diye![]()
Saol cnm altım tarfi
750ml içme suyunun 1 bardağını yeşil çay demlemek için ayırıp gerisini sürahiye koy.
yeşil çay açık olarak var ise 2 silme tatlı kaşığı,
yeşil çayın sallama poşet ise 2 poşet yeşil çayı 1 bardak kaynar suya at demle. Çay soğuyunca
Sürahiye dök, 1 tane de sade maden suyu dök. Yarım limon sık. ( Ben genelde 1 sıkıyorum sen de tadına göre yarım yada bir nasl seviyorsan öyle sık) Elinde 1 litrelik dukan biran olmuş olacak.
Bunu buzdolabına koyup soğukta içebilirsin canım 1 günde bu 1 litreyi bitiriyoruz.
Doğru canım iyi bir protein ama malesef saf protein gurubunda değil . Hem protein hem de karbonhidrat gurubu olduğu için diyetlerde baklagiller biraz tehlikeli oluyor . Dikatli kullanmak lazım. Böylece daha güzel sonuçlar alırsın
Teşekkürler bebişim. ❤![]()
Hastahanedeydim yeni geldim hemen kahvaltımı hazırladım yiyorum birazdan yapicam biramiEfenin_Annesi canım yeşil çayı demleyip dukan biramızı yapalım erkenden hadi.
şimdiden hazırlarsak , yatana kadar rahat rahat bitiririz.
![]()
Hayrolsun kuzum neden hastaneSaol cnm altım tarfi
Hastahanedeydim yeni geldim hemen kahvaltımı hazırladım yiyorum birazdan yapicam birami![]()
Kamu hizmeti yapayım dedim .![]()
Evde eğitim alıyor ya oğlum kuzum raporunu cikarttimHayrolsun kuzum neden hastane
Bunları denemedimde hiç,içtiğim sadece tarçınlı hcy olan kahveydi.Evet bunlarıda içmiştim ben işe yarıyorr
Önemli bişeyi yoktur umarım .Evde eğitim alıyor ya oğlum kuzum raporunu cikarttim