- 9 Ocak 2012
- 15.532
- 30.121
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyku arkadaşı var canım onunla yatıyor. Ama gece kalkınca benimle idare ediyorYa onun yerine uyku arkadaşı versen. Bir tanıdık böyle uyutuyordu büyüdükçe kendi saçlarını yolöaya başladı. İnş siz de öyle olmaz tabi. Benim kızım battaniyesini elliyor gece. O da onsuz yatmıyor
Şıp diye gelirsin 6 lara ondan sonra güzelce halledersin bende öyleydimm kuzum olacak
78.1 - 78.0 gidip gelio 2 gündür. Umarım sabah 77yani 58'e daha çooooookkkkkk var
İçime su serpildiği o an![]()
Özletme kendiniSaol cnm
Biramı içtim cnm regl oldum bugün aktif olamadım bugün işlerim vardı yarın aktifim merak etme cumaya kadar hergun yapacam bira mi
Of of of afiyet olsunn kuzummm bugün aktif olamadım işlerim vardı yarin buralarda olurum
Buralara yeni girebildim yarın aktif olurum cnm![]()
CAnım oluyor bazen bi çıkarsın sonra iniveriyosunTeşekkür ederim canım akşam dışarıdaydım pideciye oturmuştuk baktım her şey kalorili bende çorba içeyim dedim
Amin insallahh tek erkek kardeşim herşey en güzeliyle olsun insallahh işitme engell kardesim sevgliside öyleRabbim mutlu mesut etsin, birliğiniz daim olsun canım, çok güzel işler
Sağol bitanemm yaHayırlı olsuunn jouuuvay canına 6,5 yıllık aşk mı maşallaah
bende 5 yıllık sevgilimle evlendim
![]()
Evett boyuna göre öyle oluyor kuzum58 kilo ya indiğimde herkes dedi aşırı zayıflamışsın olmamış benimde hedefim 60 bence yeterli
Hahahahah uyudum vallahiii kocişte geç gelince buhafta almira hanım la tek başıma çok yoruluyorum ya kocam erken gelince oda onla oynayınca dinlenmiş oluyorum buhafta pek dinlenemicem gibi
Sanırım öğünü kısaltcaksın canımGünaydın kızlar
İki gündür attığım menülere rağmen +600 çıktım sabah gram attığımdan fazla bir şey yemiyorum ama nasıl oldu delireceğim anlamadımdün gece dolunay mı vardı ne vardı çözemedim dön Allah dön uyuyamadım da doğru düzgün
2 öğün besleniyorum canım daha ne yapayımSanırım öğünü kısaltcaksın canım
10. TakımdaydımYok ya öyle degil işte bende öyle söylerdim hep
Kıyamam
Yok ya abartıyor sun abla bence şuanki kilon çok iyi sen önce 9. Takımmıydı neydi sanki ordaydın diye hatırlıyorum
Anladımm insulinden oluyo bi veriyosun veremediğindeboluyo duruyor arkadaşımdada aynı durum var2 öğün besleniyorum canım daha ne yapayımTek öğüne de düşersem insülin direncim var dayanamam açıkçası
Bende öyle yapıyorumm haha işe yarıyor amaGünaydın kızlar
Ben her iki saatte uyandım
Torunları da okula yolladım
Biraz uyuyun derken bebiş uyanıp kendi kendine mırıldanmaya başladı
Çaktırmıyorum, uyur gibi yapıyorum![]()
Destek olduğun için sağol canım. İnsanın gözünde bazen çok büyüyor ve nasıl olacak diyor. Sonra sizi görünce ve konuşunca tekrar motive oluyorum.Şıp diye gelirsin 6 lara ondan sonra güzelce halledersin bende öyleydimm kuzum olacak![]()
Şekersiz Kahve serbest canım ama hurmaları mutlaka suda bekletip şekerli suyunu süzmen lazım. Bol su içip başka bir şey yemiyorsun.Ben yine artıyla kalktım bugün. Hurma diyeti yapayım 2 gün de bari azıcık eksilsin attılar gitsin. Kahve serbest mi bu diyette? Ben şimdi işe kaçar. Yapan gören yazarsa sevinirim![]()