- 5 Haziran 2021
- 4.960
- 20.890
- 258
Burda devam etmiyor musun şimdi kaç kilodasınYok kuzum nerdeee
Hep yeme değişmediği için geri aldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda devam etmiyor musun şimdi kaç kilodasınYok kuzum nerdeee
Hep yeme değişmediği için geri aldım
Teşekkür ederim canım benim sana da afiyet olsun. ☺Afiyet olsun canım menü harika.
Ben içeceği bu gün erkenden bitirdim. ☺ Dün yatana kadar anca bitirip gece de hep wc ye kalkınca ders oldu banaİçeceğim de hazır hatunlar
Seni çok iyi anlıyorum canm Şu 3 gündür benim de 78.100 de kaldı her sabah senin 67yi göreceğim dediğin gibi 77yi göreceğim diyorum gıcık bir durum
Dikkat etmeye çalışıyorum cumaya yaklaştıkça korku basıyor beni.Teşekkür ederim canım benim sana da afiyet olsun. ☺Senin menünde çok iyiydi.
Ben içeceği bu gün erkenden bitirdim. ☺ Dün yatana kadar anca bitirip gece de hep wc ye kalkınca ders oldu bana![]()
Ben değildim canım :)Bu arada doğru kişiye yazdım değil mi ?
Sabah hurmaları suya koyamadım , bu şekilde hurma diyeti yapacağım diyen sen miydin canım yoksa ben sen sanarak mı yaptım acıktım deyince o yorumukafam karıştı
Korkma canım . Tüm hafta Çok iyi gittin. Yarınıda böyle geçirdin mi Cuma güzel bir düşüş garanti bence ❤Dikkat etmeye çalışıyorum cumaya yaklaştıkça korku basıyor beni.
AahhaaahaaaaBen değildim canım :)
İnşallah düşüş olur canım. Malum bazen dirence giriyor vücut. O zaman insanın cildirasi geliyor.Korkma canım . Tüm hafta Çok iyi gittin. Yarınıda böyle geçirdin mi Cuma güzel bir düşüş garanti bence ❤![]()
Kız Allah seni ne yapmasın bizde o kilolar dan geçtik tabikiSeni çok iyi anlıyorum canm Şu 3 gündür benim de 78.100 de kaldı her sabah senin 67yi göreceğim dediğin gibi 77yi göreceğim diyorum gıcık bir durumama mecbur 2gün içinde inecek artık göreceğiz
Tabi bir de şöyle düşün arada tam tamına 10 kilo var
keşke bende 78.100 yerine 68.100 için üzülüyor olsaydım aahh ahhh
Onun içinde üzüleceğimiz günler gelecek elbet
Korkma canım . Tüm hafta Çok iyi gittin. Yarınıda böyle geçirdin mi Cuma güzel bir düşüş garanti bence ❤
Aahhaaahaaaa![]()
sonradan senin attığın o menüler aklıma geldi ve aaa o değildi dedim.
neyse yine mesaj yerine ulaşır ve diğer yapmak isteyenlerede baştan tiyoları vermiş oldum diyelim ahahaaa
O değildi galiba diye senin attığın mesajlara bakayım bir deyip bir de başka topiğe salçada oldum.
kaç yıldır hiç bakmazdım bile ben kimseye karışmayayım diye ama senin yorumu görünce merak ettim ,bakıncada dayanamadım yorum yaptım
Bu arada menülerin hep çok iyi.❤
Sağol canımOhhh bebelere de afiyet olsun. Size de
EvetBenim ki ızgara tavuk+salata canım.
ne ile gitti 10 kilo? Açlık orucu ile mi ?
![]()
Herkesin gönlüne göre olmuşSağol canım
Börek ve patates salatasını dün dünürüm yapıp getirdi
Çocuklar Spaghetti istedi
Eşim et istedi
Öyle işte
Burda yenide başladım, daha yeni takıma girdimBurda devam etmiyor musun şimdi kaç kilodasın