Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum buraya gelmekle iyi yaptın, bazı dengesizler yüzünden bu önyargı, şahsınla alakası yok, sana takmak deyil jou neşeli şakacı bir yapısı var, çoğumuzda var da zamanla alışır, bize ayak uydurursunBiriniz bana söyleyebilir mi kilo vermek istiyorsam hangi topikte dolaşmam gerekiyor? Bir derdim var bölümüne mi konu açmalıyım yoksa ?
Belini incitmeden minik zıpla kuzum. 20' liklere çok da güvenme.Bi zamanlar tv de izlemiştim kalkar kalkmaz ziplayin yatmadan önce ziplayin diye duymuştum olur tabiiki faydası olmasmi
Beni bilen biliyor konusuna da geldikAlakası yok ama nese topikte tatsızlık olsun istemem beni bilen biliyor çok şükür![]()
Teşekkür ederiimabla iyiki varsınKuzum buraya gelmekle iyi yaptın, bazı dengesizler yüzünden bu önyargı, şahsınla alakası yok, sana takmak deyil jou neşeli şakacı bir yapısı var, çoğumuzda var da zamanla alışır, bize ayak uydurursun![]()
Tammam canım sıkıntı yok ki ben sadece sebebini dedim oyüzden hosgeldin tekrar bu topik senin için çok daha iyi olcak emin ollBeni bilen biliyor konusuna da geldik
İnsülin direncim çıktı. Kilo vermem gerekiyor kendim yapamadım. En aktif başlık burası. Buraya geldim. Dünden beri benim gerçekliğimi sorguluyorsun. Önceden yaşadığınız tatsızlıkların benimle alakası yok. Ne diye beni soğutuyorsun ? Bir kaç gün izle fake gibi mi duruyorum , git şikayet et o zaman. Hatta hala şüphe ediyorsan şimdi et. Ben kendimi kanıtlamaya hazırım yöneticiye.
Böyle en başından tatsızlık çıkınca insan soğuyor biliyor musun? Şimdi gidicem ve bi daha gelmeyi düşünmüyorum buraya. Gitmeden de tartı fotoğrafını koyayım da arkamdan bakın fake işte hemen topukladı muhabbeti olmasın.
Ayy ondan dimii zipzip nickini ben sadece öyle yazdı sandım hiç ip atlama gibi bi aklimada gelmiyodu kız abla
Ben bilmem gece kaç idi uyudumAy vallahaa gittim o an![]()
Şu iki gün sıkmam lazımBence iyi yaptın protein aldın o çok önemli
Kız hele şakalaşıyordumFoto ekleyemedim sanırım yeni üye olduğumdan güvenlik hatası veriyor.
Herkese kolay gelsin bol eksiler az kaloriler![]()
Sanırım hassas bir yapın var kuzum, kal biraz birbirimizi tanıma fırsatı ver, hem konuşarak tanışırızFoto ekleyemedim sanırım yeni üye olduğumdan güvenlik hatası veriyor.
Herkese kolay gelsin bol eksiler az kaloriler![]()
Ben bilmem gece kaç idi uyudum
Evett bugunden itibaren sık cuma geliyo gümbür gümbürŞu iki gün sıkmam lazım
Üzüldüm bak şimdi.Beni bilen biliyor konusuna da geldik
İnsülin direncim çıktı. Kilo vermem gerekiyor kendim yapamadım. En aktif başlık burası. Buraya geldim. Dünden beri benim gerçekliğimi sorguluyorsun. Önceden yaşadığınız tatsızlıkların benimle alakası yok. Ne diye beni soğutuyorsun ? Bir kaç gün izle fake gibi mi duruyorum , git şikayet et o zaman. Hatta hala şüphe ediyorsan şimdi et. Ben kendimi kanıtlamaya hazırım yöneticiye.
Böyle en başından tatsızlık çıkınca insan soğuyor biliyor musun? Şimdi gidicem ve bi daha gelmeyi düşünmüyorum buraya. Gitmeden de tartı fotoğrafını koyayım da arkamdan bakın fake işte hemen topukladı muhabbeti olmasın.
Evett ortama güzel alışması lazımSanırım hassas bir yapın var kuzum, kal biraz birbirimizi tanıma fırsatı ver, hem konuşarak tanışırız![]()
Hemi de bolca olsunDemi yaniii çıtırım ohhhh sefamız olsun![]()
Yok değil bu seferr bitter çikolataya bastım dün jou kahve yanında österince basyım hemen dedim.Hemi de bolca olsun![]()
Gofrete mi bastin nikahı![]()