Sonuna kadar haklısın Nergisim.Eskiden 70 kilo idim @Jou ile konuşunca aklıma geldi de yazmak anlatmak istedim
Dedım yeter dur ve sağlıklı beslenmeye başladım inanin ki her hafta 1.5 kilo veya 2 kilo kesin giderdi ve 55 kilo ya düştüm ve yıllarca o kiloda kalmıştımama iste menopoz ve depresyon yıllar sonra beni başa döndürdü ve şu an haftada 200 grm vermek bile beni çok mutlu ediyor Az olsun bizden giden olsun
Yarın için az verdim diye üzülmemek için yazmak istedim biraz uzun oldu kusura bakmayın
Afiyet olsun canımGünü erken kapadım. Sadece çay içerim
Kahvaltı
Bir kase granola
Ara öğün
Ekmeğin sert ucu ile kahvaltılık sos aldım
1 fincan türk kahvesi
Akşam
7 hurma
3 kaşık yoğurt
Az önce de salatalık turşusu attım bir tane ağzıma
s i d e l y a Elhan
Ve günüm aşırı tempolu geçti.Günü erken kapadım. Sadece çay içerim
Kahvaltı
Bir kase granola
Ara öğün
Ekmeğin sert ucu ile kahvaltılık sos aldım
1 fincan türk kahvesi
Akşam
7 hurma
3 kaşık yoğurt
Az önce de salatalık turşusu attım bir tane ağzıma
s i d e l y a Elhan
Teşekkür ederim hocam. İnşallah güzel bir sayı görürüm tartıdaAfiyet olsun canımNöbet de bitmiş hadi geçmiş olsun. Menun de yakıyor ha hem yağlarını hem beni
Canım en yüksek kiloyu kim verirse o kaptan seçiliyor ve takımını belirlemeden önce , karşısındaki takımın kaptanının kim olacağınıda yine o seçiyor.Kızlar bir şey soracağım her hafta kaptanlık neye göre seçiliyor
Canım turşu ödem yapmasın diye hemen ödem atıcı çaylar içersen ödem yapmaz.Amin canım insallah
Bomba atağı son dakikalarda 2 tane turşu yiyerek kırmış olabilirim :)
Akşam Sarma yerine et ve salata olsa, yada sebze yemeği ve yoğurt olsaydı. Ozaman tam şahene olacaktı. Ama eski menülerine kıyasla bu hafta çok iyisin canım.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımSayın KAPTANIM KAHVALTIM
s i d e l y a @Jou Elhan
Eki Görüntüle 3320405
Limonlu suyu içtim yeşil çayımı da kahvaltım ıspanaklı kabakli 1 yumurtadan omlet fazla geldi yarısını yedim omletin.-Hayal
Akşam menüsünü 17.00 gibi yersen 6-7 tane yiyebilirsin tatlım. Yanında ekmek olmasın bol salata veya sarımsaklı yoğurt olur.Kızlar yarin aksama sarma sarmayı düşünüyorum akşam menüsünde kac tane yemeliyim sizce
Tesekkur ederim ablişAkşam menüsünü 17.00 gibi yersen 6-7 tane yiyebilirsin tatlım. Yanında ekmek olmasın bol salata veya sarımsaklı yoğurt olur.
Kaptanım yeşil çay veya başka ödem söktürücü bir şeyler iç.Amin canım insallah
Bomba atağı son dakikalarda 2 tane turşu yiyerek kırmış olabilirim :)
Afiyet olsun canım filizcimTesekkur ederim abliştavsiyen için
Tesekkur ederim abla yaprak bulabilirsem insallahAfiyet olsun canım filizcim
Saat 17' ye kadar acikmadim canım. 10.49 da bitirmiştimAfiyet olsun canım doyurucu oldumu bi ara çok yaptım bıkmistim ve doyormuyordu beni yarın da onu yapayım bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?