- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Benimde aynı oldu. Pazartesi azda olsa bir düşüşüm olmuştu ne güzel ama öyle kaldı salıdan beri düşüş yok bende de ondan bugün hurma günü yaptım bakalım umarım yarına güzel sonuçlar alalım.Teşekkür ederim bitanem
Salı gününden beri inat eden bir bünyem var. İnşallah yarın bir şeyler olur.
hafta ortası karbonhidrat oranım falan pek hoşuma gitmedi ondan yarın daha iyi bir sonuç alabilmek için bugün bir günlük bir şeyler yapayım dedi.
Menüm = Sabah, öğlen, Akşamaynısından
Geceden suda bekletip sabah şekerini suya bırakmış olan hurmaların suyunu süzdüm.
Dolu dolu 6--7kaşık yoğurdun içine bu hurmalardan 7 adet atıp , az tarçın serpip yedim.
Gün içinde 1 defa kahve yanında 1ceviz.
Toplam 3 fincan limonlu yeşilçay, 2lt su.
40 dakika yürüyüş .
Elhan s i d e l y a
Anladım canımCanım en yüksek kiloyu kim verirse o kaptan seçiliyor ve takımını belirlemeden önce , karşısındaki takımın kaptanının kim olacağınıda yine o seçiyor.
Tamamdır biz onları dedik ama göz temasından kaybettik sanırım birdahakine kurmucam
Senin yazdıklarını okudukça benim yuzumdede tebessüm oluyorCanım benim yüzümde tatlı bir tebessüm oldu şimdi.Mutlu ettin beni sağol.
Güzel menü afiyet olsun. Bu bisküvileri doktorlar pek önermiyor canım onun yerine sağlıklı ekmeklerden 1-2 dilim yada kendim yulafdan vs. Ekmekte yapabilirsin çok daha iyi olur her açıdan. Onun dışında harika .
Aaaa evett öyle güzel oluyorr ablaa şahanesinn nedemejk denedim sizlerede paylaştımmTatlım işte onun alt tabanındaki domates ve biber yoktu. Domates püresini yulah yumurtayla karıştırdım. Müthiş doyuruyor. Teşekkür ederim.
FAzla gelir kuzumNöbetçi idim de. Beynim zonkluyor gürültüden.
Yarına inersin canım
Bende içtim sabah. Şimdi bi daha mi yapsam diye düşünüyorum
Ohhhh ne güzel. Bizim kombiler yandı. Ama yarından itibaren artacakmis sıcaklıklar
Öyle ett zaten bide yürüyerek gidiyomusun eve kadar yoksa arabamı şartİnşallah gecen senede gitmiştim eve geldiğimde aşırı aç kalmışım gibi hissediyordum ama sadece 3 saat ve gitmeden kahvaltı yapıp gidiyorum bu sene tutucam kendimi
Evime yürüyerek 5 dkÖyle ett zaten bide yürüyerek gidiyomusun eve kadar yoksa arabamı şart
Menü süper efsane bebeğimElhan s i d e l y a -Hayal Efenin_Annesi
19 ekim
Açkarna ; dukan birası- 1litre su - tarçınlı su
12.00
Kavurmalı kaşarlı tost(1 dilim ekmekle ettim)
1 kupa Yesilçay
15.00
1 kupa Tarçın kakao kahve sütsüz
18.00
3 haşlanmış yumurta
Üstüne pulbiber karabiber nane kekik sarımsak az tuz
Az zeytinyağ
Yarım çavdar
500 ip atlama
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?