- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.628
- 63
- 27
Afiyet olsun. Yarım saat sonra alıp geliyorum kahvemiGünaydııınnnnn
Çocukları yedirdim ortalığı topladım, kızımın derslerine başlamadan bir kahve molası verdim, hadi beraber içelim
Eki Görüntüle 3337617
Başladı kaptanımAfiyet olsun canımMisafirlik başladı mı
Kırk yıllık hatrı daim olsun o zaman, afiyet olsun canımAfiyet olsun. Yarım saat sonra alıp geliyorum kahvemi
Oğluşunun hayırlı, sağlıklı, uzun yaşları olsunKaptanım gecikmeli gunaydin, dun oğlumun doğum günüydü. O yüzden buralara gelemedim ve çok yoruldum. Tablo guzel olmuş, ben en az 2 litre içiyorum her gün.
Reglim biraz azalır azalmaz spor da yaparım umarım.
Cok sağol canim, bugun akşamı oldukça sade geçirmeye çalışacağım
18.11 19.11 20.11 21.11 22.11 23.11 @TemelinSafinazi ++ Ozzybal + @kayipdunya ++ Ellssa Jasminium84 ++ @Ruveyda- + @menekse_kokusu Mthn83 ++
Oğlunun sağlıklı mutlu yaşları olsun canım. Özel güne göre normal bir menü. Çok şundan kıs diyemiyecegim. Ama telafisini isterim
Ertesi gün diyeti filan gibi bişi yap bugün yarın tartı var. Mens dolayısıyla şişlik vardır zaten. Hiç değilse ödem gitsin
Oğlumun doğumgünü vardı, akşama kadar hazırlık yaptım. Bugün daha iyi olacakAfiyet olsun ozimbalim ya güne gittin ya günün vardıakşam menün birazcık sıkıntılı. Bugünü çok sade geçirmeye çalış tatlım.
Cok sağolOğluşunun hayırlı, sağlıklı, uzun yaşları olsun
Yok onu yazın gördüm, antepia yı kk da görmedim epeydirKizkardesinimi epeydir görmüyorsun oda Almanya'da degilmiydi
Komşu hiç tartildin mi?Günayyyydııınnnnnnn kahvesi :*
Kahveler içilsin 20dk sonra sporlar yapılsın yağlar cayır cayır yansın taş olma yolunda ilerleyen bebeklerim
Teşekkürler canımKırk yıllık hatrı daim olsun o zaman, afiyet olsun canım
Sibelll enerjiiiiKahvaltımı daha yeni tamamlamis bulunmaktayım. Hava kapalı. Benim modum düşük. Evde sil süpür yapılacak. Biri bana enerji enjekte edebilir mi?
Enerji deyince aklıma başka şeyler geliyor. Aldım canım enerjini. Mutfağı halledersem eve geçeceğim inşallah. Akşama kayinvalideler bizde. Yemek isinii eşime sattım.Sibelll enerjiiii
Sana enerji aldım
Spor sonrası ödem kaçınılmaz. Regl de varsa o da etki eder. Geç de yattiysan bomba etkisi olmuştur.Bugün tartıda eksi görmedim sanırım dün ağır spor yaptigimdan ve reglim kapıya dayandığından ödem tuttum. Dün geç yatmamin da etkisi olabilir. Galiba yağlar yakılırken ilk o kısma su doluyormus bu yüzden eksi gormuyormusuz birkaç gün sonra boşalınca eksiler geliyormus
Akşam aynısını ben yaptımEnerji deyince aklıma başka şeyler geliyor. Aldım canım enerjini. Mutfağı halledersem eve geçeceğim inşallah. Akşama kayinvalideler bizde. Yemek isinii eşime sattım.
Tartilmadim çünkü regl günüm ve aşırı şiş hissediyorum =( şimdi artı gorursem motivasyonum düşer yarın bakicamKomşu hiç tartildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?