Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben de size katılmadan önce kendi diyetime başlangıç tarihimi ve kilomu biliyordum hatta bir kaç hafta önce 2 ayım dolunca yazmıştm 10 kilo gitmiş diye ve size geleli ise şu günler de 2. ayım dolacak gibi hatırlıyordum doğruymuş listeye gireli tam şimdi sizle 2. Ayımı doldurmuşum sizlede 2 ayda 7 kilo gitmiş süper şimdi kaydedeyim bende bunu bakalım 1ay sonra 3. Ayımı bitirirken ne olacak
Eline ,emeğine sağlık Elhan Kaptancım ❤

hoşgeldin canımm
Hoş bulduk kuzucummm beni 60lar liginde karşılaman şahane Ben de hemen başlayayım ki yanına gelebileyim
01 Aralık başlamak için tam zamanı Yeni yıla bu gün tam 1 ay kaldı 1 ayda 3,5 kilo daha vermem lazım.

Selamlar herkese.
Kızım hastaydı giremiyorum. Bu hafta takımlara girmeyeyim ben. Bildirim yapıp kaçıyorum.

Geçen hafta 76,2
Bu hafta 75
Fark 1,2
%1,57

Elhan sibel_84
Tebrikler Ankacim.
Kızına çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. İnşallah unutmam seçme listesine eklemem seni Disaridayim not alamıyorum hatırlatın kizlar olur mu

benim de 1 ayda 3.4 kilo vermek gibi bir hedefim var.. seni takipteyim

Günaydınnn..
Geçen cuma 65.4
Bu cuma 65.4
Fark yok sabitim..
65 lerde kaldım kaç haftadır.. direnç kilom sanırım. Bu hafta farklı birseyler dengeyi düşünüyorum
Elhan
Tatlım direnç kilondasin dediğin gibi kirilacak tatlım. Eski menulerine bir bak olur mu? Bir an önce kırmani dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…