- 21 Aralık 2016
- 8.958
- 41.311
- 548
Saglikla sihhatle tez zamnda gelsin bebislerin.Günaydın hatunlar öncelikle maşallah baya geçmiş birikmiş hepsini okicammm.Bugün biraz daha iyiyim hamd olsun 6 tane yumurtam toplanmış dünden itibaren 4tanesi ile ilgilenmeye başlayacaklar ikitanesi tam anlamadım bugün arayacaklar eğer döllenme olmuşsa cuma güne 1 ay beklemeden transferim olabilirmiş bu güzel haberle sizleri de sevindirmek istedim Rabbim dua eden dilinizden kalbinizden razı olsun inşallah ne darda nede zorda koymasın sizi Mevlam yaradana emanetsiniz inşallah
Senin diyetisyen ekmek veriyor muBen sobayi yaktim ustunde ekmek kizarttim gel hadi
O ekmekleri benim icin kizarttiSenin diyetisyen ekmek veriyor mu
4dilimSenin diyetisyen ekmek veriyor mu
benim de var bitane ufak bebem kızımBen de gece 1den sonra uyuyamadim, Ahmet Ümit'in kitabi uyutmadi beni ,kitabi bitirdim bu sefer de cocuklar uayndi.
Üzerine de tereyağO ekmekleri benim icin kizartti
Çok iyi4dilim
Ben
Ben sizi bekar saniyordum,benim de var bitane ufak bebem kızım
Pisisi var hâla bekarBen sizi bekar saniyordum,beni asil kitap uyutmadi resmen surukledi.
Afiyet olsun canımMenu
Sabah
2 kk peynir
1.5 dlm ekmek
Domates
Kirmizi biber
Ara
10 findik
1 elma
Ara
Sutlu kahve
2 tane portakalli draje fasulye buyuklugunde
Aksam
5yk sbzeli haslama
3yk bulgur
Salata
Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Ayy çok güzel haber maşallahGünaydın hatunlar öncelikle maşallah baya geçmiş birikmiş hepsini okicammm.Bugün biraz daha iyiyim hamd olsun 6 tane yumurtam toplanmış dünden itibaren 4tanesi ile ilgilenmeye başlayacaklar ikitanesi tam anlamadım bugün arayacaklar eğer döllenme olmuşsa cuma güne 1 ay beklemeden transferim olabilirmiş bu güzel haberle sizleri de sevindirmek istedim Rabbim dua eden dilinizden kalbinizden razı olsun inşallah ne darda nede zorda koymasın sizi Mevlam yaradana emanetsiniz inşallah
Afiyet olsun canim ❤Menu
Sabah
2 kk peynir
1.5 dlm ekmek
Domates
Kirmizi biber
Ara
10 findik
1 elma
Ara
Sutlu kahve
Aksam
5yk sbzeli haslama
3yk bulgur
Salata
Tereyag yememÜzerine de tereyağ
Bu hafta bildirim yap canim diger haftaya alirizben yarın tartılıp takımlara girebilecekmiyim???
Tartilar arasi fark olabilir canim sen kendi tartina odaklanEki Görüntüle 2937379
Annemin tartısı ile benim tartım arası 1,5 lilo fark var
Buna akşam üstü tartıldım
Zipzip- bu hedefe ulaşıcam haftaya :)
Cok guzel canim insallah rabbim kucagini doldururGünaydın hatunlar öncelikle maşallah baya geçmiş birikmiş hepsini okicammm.Bugün biraz daha iyiyim hamd olsun 6 tane yumurtam toplanmış dünden itibaren 4tanesi ile ilgilenmeye başlayacaklar ikitanesi tam anlamadım bugün arayacaklar eğer döllenme olmuşsa cuma güne 1 ay beklemeden transferim olabilirmiş bu güzel haberle sizleri de sevindirmek istedim Rabbim dua eden dilinizden kalbinizden razı olsun inşallah ne darda nede zorda koymasın sizi Mevlam yaradana emanetsiniz inşallah
Herkes gececi benim uykulara doyamam heryerde uyuklamam neden acabaBen de gece 1den sonra uyuyamadim, Ahmet Ümit'in kitabi uyutmadi beni ,kitabi bitirdim bu sefer de cocuklar uayndi.
Afiyet olsun canım ayaklarına sağlıkEki Görüntüle 2937334 Eki Görüntüle 2937335 Günaydın
Menümü yazayım
Kahvaltı
Öğle
1 kade mercimek çorbası
:8-10 adet anavut cigeri
1 dilim domates ve azıcık sogan
Ayran
Ara: elma
Akşam 20:00 annemde
Bi kase çorba
1 tabak kıymalı bezelye yemegi annem sağolsun
3-4 kaşık yoğurtlu pazı salatası
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @Tostombalakanne
Olsun canım çok bi fark yok 3 ün 5 in lafımı olurBitiremeden cocugu uyuturken uyumusumhemde minicik azicik kalmisti
Eki Görüntüle 2937358 @Cordeliaa
Benimkinde de lo yazıyor bozuluyor diye çok korktum pili bitince mi öyle oluyormuşTartimin bili bitiyor pil almaliyim bugun cikinca lo ya bağlıyor
Çok sevindim canım Rabbim çifter versin insaAllah hayırlı olsun ❤Günaydın hatunlar öncelikle maşallah baya geçmiş birikmiş hepsini okicammm.Bugün biraz daha iyiyim hamd olsun 6 tane yumurtam toplanmış dünden itibaren 4tanesi ile ilgilenmeye başlayacaklar ikitanesi tam anlamadım bugün arayacaklar eğer döllenme olmuşsa cuma güne 1 ay beklemeden transferim olabilirmiş bu güzel haberle sizleri de sevindirmek istedim Rabbim dua eden dilinizden kalbinizden razı olsun inşallah ne darda nede zorda koymasın sizi Mevlam yaradana emanetsiniz inşallah
Afiyet olsun canımMenu
Sabah
2 kk peynir
1.5 dlm ekmek
Domates
Kirmizi biber
Ara
10 findik
1 elma
Ara
Sutlu kahve
Aksam
5yk sbzeli haslama
3yk bulgur
Salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?