Afiyet olsun canım14.01.2024
10:30 kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmek
2 dilim süzme peynir
6 adet zeytin
15:00 1 armut yarım ayva
17:30 akşam
1 tabak karnıbahar pilavı
1 bardak ayran
1 kase roka
2 litre su
Adım 3381 _ 338 puan
Elhan Cordelia ffestinalente
Yarın tartı bıldırımı yapıcaz ya gerıldımAfiyet olsun canım çok az yemişsin hiç dert etme
Öyle canim da . Her türlü ikincisi gelince sıkıntı oluyor . 7 yıl ara veren de var ailemde 4yil da benim gibi art arda doğuran da . Hepimiz de sıkıntı var sadece farkli . Eşim destek olup hem yemeğe hem temizliğe el atmasa arada dinlenmem için zaman yaratmasa mümkün değil tek başıma basaramazdim 2 bebekle. Biraz da Rabbim bilir ne zaman geleceklerini . Allah kolaylastirsin işimizi . Çocuk büyütmek 1 3 5 farketmiyor çok zorlu bir sureç hakkıyla yetiştirmeye ugrasanlar için .Evet o yüzden ikinci cocugu uzun süre istemiyorum. Hem bebegime yazik hem de bana
Cocuklari buyuturken eş cok buyuk bir destekci o olmayinca kadinin yukunu dusunemiyorum hemde calisirken .neyse bitmis gitmis seni daha guclu bir kadin yapti yasadiklarinAralarında 14 ay bulunan iki erkek çocukla çalışan bir anne hayal et tatlım. Adı var kendi yok bir baba. Sonra boşadim gitti zaten.
Sağol canımAfiyet olsun canımÇok güzel bir menü. Karnabahar bana yaramadıgi için önce şöyle bir gözümü pörtlettim sonra dur dedim sen yemedim ki
Ye yeeeYok yaa, canım neler neler çekiyor , dün, bugün börek, geçen hafta patlıcanlı bulgur pilavı, daha araya kaynak yapan neler var
Ben de güçlü bir kadın olmak istiyorumCocuklari buyuturken eş cok buyuk bir destekci o olmayinca kadinin yukunu dusunemiyorum hemde calisirken .neyse bitmis gitmis seni daha guclu bir kadin yapti yasadiklarin
Ben bı buzdolabı poşetine koyup su dolu kaba koyuyorum bu arada yesıl smothıe tarıfı ısterımmmAfiyet olsun canımMenü muhteşem. Avokadonun geri kalanını nasıl sakliyorsun?
Adımlar da çok güzel.İnsallah yarın çok güzel bir eksi gelir. Sınırda olman beni birazcık endişelendiriyor . Üzülürsün diye
Herkesin farklı bir hikayesi var. Sen tüm gün çocuğa ben baktım deyince kendi anneligim geldi aklıma.Neden korkayım önemli olan o günleri atlatabilmek. Yaşadıklarimizin çoğu bize ders veriyor olumlu veya olumsuz yaralar da birakiyor. Istersen 60 yaşına gel unutmak imkansiz, oturup çocuk gibi ağlarsın. Biz bunlarla daha da güçlüyüz, keşke güçlü olmak zorunda kalmasaydık ama
Evet eşim hep diyordu eskiden nasil 10 15 cocuk bakiyormuş bu millet. Ya acaba bakabiliyorlar miydi, yani özenerek bakiyorlar miydi. Ben sanmiyorum bizim gibi özenerek baktiklarini belki de biz o yüzden bu kadar zorlaniyoruzÖyle canim da . Her türlü ikincisi gelince sıkıntı oluyor . 7 yıl ara veren de var ailemde 4yil da benim gibi art arda doğuran da . Hepimiz de sıkıntı var sadece farkli . Eşim destek olup hem yemeğe hem temizliğe el atmasa arada dinlenmem için zaman yaratmasa mümkün değil tek başıma basaramazdim 2 bebekle. Biraz da Rabbim bilir ne zaman geleceklerini . Allah kolaylastirsin işimizi . Çocuk büyütmek 1 3 5 farketmiyor çok zorlu bir sureç hakkıyla yetiştirmeye ugrasanlar için .
Bakıyorumda omlet yapılmışMavilerim, haftasonunu en az kaçamakla atlattığımızı umut ediyorum. Yarın önemli bir gün. Sıfır kaçamakla haftasonumu tamamlıyorum çünkü kaptan olmak hahahha
Listesini paylaşanlara teşekkürlerimi sunuyorum, paylaşmayanlardan da paylaşmasını rica ediyorum. Muhteşem bir şey inanın daha çok motive olacaksınız
@Mthn83 @gezegenfezaCeeeeeeeeeeee @aypare ackerman @Tesnim1903 @sara_28 @Jasminium84 Cordelia @FitVenus @BLUEDENIZ @badem000 @menekse_kokusu @WunderLost
@Aomine Daiki @Ruveyda- @Nergis 35Papatyamaviss @soffty
14.01.2024 - Menü Z Raporum
17:25 - İlk Öğün
2 yumurtalı kerevizli, mantarlı omlet
1 dilim ekmek
7 adet zeytin
20:35 - İkinci Öğün
13 adet istavrit
1 kase mix salata
2 lt su. 3 e tamamlanacak.
Eki Görüntüle 3369718
Çok şükür bitanemCocuklari buyuturken eş cok buyuk bir destekci o olmayinca kadinin yukunu dusunemiyorum hemde calisirken .neyse bitmis gitmis seni daha guclu bir kadin yapti yasadiklarin
Valla aksam yemeklerı bızım malesef hep bu saatler anca eşim yemek cocukla falan erken yatmıyorum tabıkı 1 i buluyor her gece yaramasa ıkı saat sonda kalkıyorum zatenAfiyet olsun canım. Menü harika . Erken yatmayacaksan saatte sıkıntı yok.
Vücut işini bilir canım. Emeğinin karşılığını almanı dilerim.Sağol canımgeçen hafta sıkıntı yapmadı karnıbahar ama inşallah yarında sıkıntı yapmaz valla çok açım yarın istediğim kiloyu görmezsem neler olur bilemeyeceğim
Aralarında 14 ay bulunan iki erkek çocukla çalışan bir anne hayal et tatlım. Adı var kendi yok bir baba. Sonra boşadim gitti zaten.
Ya deme bende ekım annesı olacaktım benım mınnosta erken geldı eylul anası oldum tam 4 aylığız bugunBenim vücudum için denedim gördüm o büyük bir yanılgı. Dengeli beslenince her yönüyle daha güzel kilo veriyorum. Tek sorunum işte sürdürebilmek
Evet oda bir risk ama zamanla alışıyor. Ben if yapıyorum mesela o kadar memnunum ki. Huzurlu hissediyorum kendimi. Hemde 3 ana 2 ara öğün beni çok yoruyor2 öğün mis gibi. Kadın kan testinden birşeyler bakarak yazmıştı listemi veremeyince bazal yavaşlamış buda şundan olur dedi özeti buydu.
Neyseki cumaya daha çok var hahahja
Tağğğbiiiii teyzesi 5 aylık bir miniğim var. Ağustos annesi olacaktım, erken doğurdum temmuz annesi oldum
Gerçekten burası beni de bağladı kendine keşke daha önce gelseymişim tek pişmanlığım o
Ay zor evet ama seçtikçe düzenledikçe insan rahatlıyor ohh. Peşine birde banyo foşurdat oh pamucuk gibi olursun
Ay valla keşke bana da birileri gelse
Kaptan olmamış olsaydım lahmacunları ekmeğe sarmıştım da bir ciddiyet geldi bana hahjs sana da öyle oldu mu
Bakıyorumda omlet yapılmış
Cok teşekkür ederim cok mutlu oldumArkadaşlarinla da devam edersin yalnız bıraktım hissini yaşamazsın o zaman.
Kilo takibin yapilir, menülerini didikleriz daha iyi ilerlersin. Kahramanmaraşlı bir gelin arkadaşımız var @sibel_84 .
Keşke daha önce etiketleseymişim.
Ya deme bende ekım annesı olacaktım benım mınnosta erken geldı eylul anası oldum tam 4 aylığız bugunkendı beslenmemizi bırakıp bebelerı sorayım ek gıdaya gececekmısın neler yapacaksanız nasıl baslıcaksın ikinci cocugum bu benım ama hatırlamıyorum
Çok ilginç bir saklama şekli deneyeceğim tatlım.Ben bı buzdolabı poşetine koyup su dolu kaba koyuyorum bu arada yesıl smothıe tarıfı ısterımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?