Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü. Karnabahar bana yaramadıgi için önce şöyle bir gözümü pörtlettim sonra dur dedim sen yemedin ki

Evet o yüzden ikinci cocugu uzun süre istemiyorum. Hem bebegime yazik hem de bana
Öyle canim da . Her türlü ikincisi gelince sıkıntı oluyor . 7 yıl ara veren de var ailemde 4yil da benim gibi art arda doğuran da . Hepimiz de sıkıntı var sadece farkli . Eşim destek olup hem yemeğe hem temizliğe el atmasa arada dinlenmem için zaman yaratmasa mümkün değil tek başıma basaramazdim 2 bebekle. Biraz da Rabbim bilir ne zaman geleceklerini . Allah kolaylastirsin işimizi . Çocuk büyütmek 1 3 5 farketmiyor çok zorlu bir sureç hakkıyla yetiştirmeye ugrasanlar için .

Aralarında 14 ay bulunan iki erkek çocukla çalışan bir anne hayal et tatlım. Adı var kendi yok bir baba. Sonra boşadim gitti zaten.
Cocuklari buyuturken eş cok buyuk bir destekci o olmayinca kadinin yukunu dusunemiyorum hemde calisirken .neyse bitmis gitmis seni daha guclu bir kadin yapti yasadiklarin

Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü. Karnabahar bana yaramadıgi için önce şöyle bir gözümü pörtlettim sonra dur dedim sen yemedim ki
Sağol canım geçen hafta sıkıntı yapmadı karnıbahar ama inşallah yarında sıkıntı yapmaz valla çok açım yarın istediğim kiloyu görmezsem neler olur bilemeyeceğim

Ben bı buzdolabı poşetine koyup su dolu kaba koyuyorum bu arada yesıl smothıe tarıfı ısterımmm

Herkesin farklı bir hikayesi var. Sen tüm gün çocuğa ben baktım deyince kendi anneligim geldi aklıma. O zamanlar çok zordu ama çok da keyifliymiş . Nasıl bir delilikse özlüyorsun sonra.

Evet eşim hep diyordu eskiden nasil 10 15 cocuk bakiyormuş bu millet. Ya acaba bakabiliyorlar miydi, yani özenerek bakiyorlar miydi. Ben sanmiyorum bizim gibi özenerek baktiklarini belki de biz o yüzden bu kadar zorlaniyoruz eş çok önemli gerçekten, benim de eşim hem cocuga bakiyor, hem temizlik yapiyor, hem yemek yaparke gelip basimda yemek nasil yapilir taktik veriyor jwjsjs valla her şeyi yapiyor da o da yoruluyor tek özledigim şey deliksiz 1 uyku şu uyku sorunu olmasa 5 6 tane yapardim

Bakıyorumda omlet yapılmış

Ya deme bende ekım annesı olacaktım benım mınnosta erken geldı eylul anası oldum tam 4 aylığız bugun kendı beslenmemizi bırakıp bebelerı sorayım ek gıdaya gececekmısın neler yapacaksanız nasıl baslıcaksın ikinci cocugum bu benım ama hatırlamıyorum

Cok teşekkür ederim cok mutlu oldum vallahi gruba girdikten sonra motivasyon artti ailecek yiyebilecegim bircok seyi ger cevirdim diyebilirim sibelle tanışırız

Oiy su gibi ömrü olsun
Canım Bulut 25 inde 6 olacak. Biz tadımlara başladık. 4. ay kontrolünde. Ne yerseniz tatsın dedi. Sebepleriyle anlattı. Öğün asla değil, kaşık ucuyla dedi. Biz başladık. Bulut, tarhana ile başladı, yoğurt işe devam etti. Kabak, patates, havuç, karnınahar, brokoli, elma, armut, balbakağı ve bizim yemeklerden hep tattı. Ben anam babam usulüne göre gidiyorum. Aslında böyle yapmayacaktım ama doktorumuzla konuşunca içime sindi. Ek gıdaya tam olarak bu ay başlatır diye düşünüyorum. O zaman da yine biz ne yiyorsak tuzsuz baharatsız ona da yedireceğim.

Birde ben yemek yemeyi çok severim. Benim için çok önemli. Tatsız tutsuz bulamaçlı şeyler yemem. Buluta da yemek yaparken hep kendi filtremden geçiriyorum. Tuzlu halini ben yersem yediriyorum O yüzden anam babam usulü çok işime geldi, içime sindi.

Ben bı buzdolabı poşetine koyup su dolu kaba koyuyorum bu arada yesıl smothıe tarıfı ısterımmm
Çok ilginç bir saklama şekli deneyeceğim tatlım.
Yeşil renkli smoothie tarifi
Bir orta boy salatalık
Minik bir tutam maydanoz
Bir limon( kabuğu soy, çekirdeği çıkar)
Yarım elma
Varsa kivi yoksa yok
Bir su bardağı su veya kefir
Meyveleri doğruyoruz suyu veya kefiri ekleyip blendrda bizzzzzt yapıyoruz.
Benim blender şu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…