Nasil pamuk kalpli bir oglandir öp annesi onu bizim yerimize9yasinda canım bir sürü genetik test yapıldı ama böyle bişey bakilmadi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil pamuk kalpli bir oglandir öp annesi onu bizim yerimize9yasinda canım bir sürü genetik test yapıldı ama böyle bişey bakilmadi.
Üzülmeli , gülmeli bir imoci yok mi29 yasimda boşandım martta 41i doldurucamilk basta gebelik testi isteyince gücüme gidiyordu ama ben ama ben diyip kaliyordum
bu normal bisey,olmasi da olmamasida bir tercih o yuzden simdi aciklama bile yapmiyorum aktif cinsel hayatim yok diyip geciyorum
simdi gecikme yasadim mi anama diyom anne peygamber torun yukleniyor
tövbe diyimde yinede
![]()
Sabah tartıyı kırmak geldi içimden .Elhancigim 68 i garantileyecek![]()
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versinTeşekkür ederim canım![]()
Ben tartilmiyom yaa üzülmemek icinSabah tartıyı kırmak geldi içimden .
69.1 di tatlım ya. İki gün var bakalım inşallah kuzum.
![]()
Yalniz degilsin ben de açım ve sabah doygun dinc uyanicaz bunu unutmaÇok açım Alöahım sabah olsun da yiyeyim ya
Ay evet cidden çok tok dinç oluyorum vücut gece sindirimi yapmadığına temizliyor vücuduYalniz degilsin ben de açım ve sabah doygun dinc uyanicaz bunu unutma![]()
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar ben bugün çok kötü bir gün geçirdim söyleki grip yetmiyormuş gibi bide alerjiler zorladı ilaçlar ve iğneyle anca baskı altına alındı açıkçası çok korktum bugün çok şükür geçti bitti.
Bugün spor yapamadım ama suyu çok içtim menümü yazıp dinlenecem herkese iyi geceler
Muz kabuğu niyeBen tartilmiyom yaa üzülmemek icinsabah bi tartilsam mi? Bi de 60 cikiyormusum
taze zencefille muz kabugu kaynattim onu iciyom sisirir simdi beni cok kalorili ya
![]()
Duymadım ben ama akşam soda içersem şişkinlik yapıyor bendeİyi akşamlar kızlarAkşam yatmadan önce zencefil limon soda içenler var mı böyle bir kür duydum ama yapmadım doğruluğu var mı acaba merak ettim
![]()
Anladım canım bu tarz kürler ben pek yapmam ama biraz fazla övmüşler işte sabaha dümdüz bir karın ile uyanıyorsun falan diye o yüzden merak ettimDuymadım ben ama akşam soda içersem şişkinlik yapıyor bende
Bilmiyorum kuzu yaa bugünlerde çok dagıldım rahatsızım sen nasılsın hamilelik nasıl gdyr bebişin nasıl
Ama hepsi önümde yan yana dururken sadece bir tanesini seçmek olmazdıAma şimdi biz bunların 1 tanesini belki ödül olarak cuma yiyoruz. Neyse plan olmuş. Afiyet olsun![]()
Biri yer biri bakar gibi olduk. Wunder sağ olsun.![]()
Hiç yaa biraz takdir edilmek hakkım değil mi bak teşekkür ediyorumyemiş ama saklamamış çok hoşama gitti bu davranışını ,eminim telafi edecektir yoksa yese söylemese ruhumuz duymazdı :)WunderLost . o kadar tatlı içimi bayardı ama tuzlu olsa ben de yiyebilirdim sanırım
![]()
Ya bence abartılıyor alt tarafı üç dilim tatlı yemişim üç dilim de tuzlu olaya böyle bakarsak ve günün kalanında hiçbir şey yemediğimi de hesaba katarsak bence sıkıntı yok bundaBen şöyle yapiyorum bi tatli bayarsa bi tuzlu sonra yine tatli sonra yine tuzluYalniz bir boğa olarak potansiyelim var tatli canavariyim ama ben bile yiyemem okadarini
![]()
Unutmuşum 1 bardak süt ve luppo yediYok bende yemek cok yok tatli var ama esinede maasallah diyim o nasil mide![]()
Yarışmayı fitvivor mi yapsakLütfen üzerimde baskı oluşturmayın ben zayıf halkayım tamam mı konseyde adımı yazın adadan gönderin isterseniz
![]()