- 12 Nisan 2009
- 8.242
- 29.026
- 1.073
- 43
Gelsin gelsin tabi rekabet iyidir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelsin gelsin tabi rekabet iyidir
Bugun yuruyus yapmadim her gun dekolteli erkek görüp bunyeyi alistirmayim sonra gormeye alistigim için heyecanlanamamDekolteliler hala koşuyor mu dünden beri![]()
Aaaa oylemiii en sevdigim
Ben bir kere kaptan olmustum sende hatirlarsin beni ne gazlamistin yemekten kesilmistim
Ben de olmak istiyorum bikere de olsaBen bir kere kaptan olmustum sende hatirlarsin beni ne gazlamistin yemekten kesilmistim![]()
HeyoooooYaaa unutmamış niloyammmm
Boş verdim tartıyı kudurak gitsin![]()
Ben özellikle yapıyorum canım. Herkes motive olsun diye rekabetçi konuşuyorum. Kazanma hırsım yok zayıflamak yeterli. Ama aramızdaBen bir kere kaptan olmustum sende hatirlarsin beni ne gazlamistin yemekten kesilmistim![]()
canım benim60kiloyum fulyaaaa hedefe az kalmış vuuu 100 hafta zafere koşuyorsun.
herkesten özür dilerim am fulya ile çok eski bi geçmşimiz var ve senelerdir çabasını bilirim. o yüzden ona ayrı bir sevinç duyuyorum![]()
Çok tatlisin
Hosgeldin canim nasilsinÇok tatlisin![]()
Yok cnm ya yanlış anlayacak bir durun yokHosgeldin canim nasilsin
Burda bu tarz konusuyoruz biliyorsun birbirimizi dahada motive etmek icinyanlis anlamadin umarim
Insallah bu sefer yaza hepimiz fit girecegiz tamammi![]()
Ben özellikle yapıyorum canım. Herkes motive olsun diye rekabetçi konuşuyorum. Kazanma hırsım yok zayıflamak yeterli. Ama aramızda![]()
Afiyet Lisbethcim.Merhabalar
18.01.2024
Sabah limonlu maydanoz suyu
Öğle Karnım çok açtı 2 tane tost süzük peynirli,çay
Ara da bir şey yemedim 2 kupa sütlü filtre kahve
Akşam dünkünün aynısı fazlaca yapmıştım köfteyi
5 köfte 1 küçük kase yoğurt bolca 1 yk z.yağlı yeşillik salatası (bu sefer salataya lahana da ekledim bir avuç kadar ince kıyılmış çok şişkinlik yaptı keşke tuzla ovsaydım biraz direk koydum)
Su 2 lt olmak üzere
Abla menopoz yüzündem sık terliyormusın annem iki yıldır gezmedği doktor kalmadıAfiyet olsun casminim.
Kaç tane paylaşım yapildimesajlar çok olduğu için gözden kaçmış olabilir. Kırmızı takımdasin canım.
Menü güzel afiyet olsun.
Bugün menopoz sözcüğünü o kadar çok kullandım ki menüde menopozlu lor peyniri gördüm yeminle
Afiyet olsun canımspor da harika
![]()
Cok zor bir sınav gibiBen diyet yaparken eşim tüm sınırları zorluyor![]()
Her gün böyleCok zor bir sınav gibi![]()