Tebrikler kızlar harikasınızHerkese Mutlu cumartesiler
Elhan ile MasterFit sayfamızın 104. etap spor kraliçesiiiiiii Şampiyonnnnnn
1.sibel_84 olmuştur. Tebrikler Kraliçem. 
2. @Nergis 35
3. @kumsal68
Başta dereceye girenler olmak üzere spor yapan herkesi tebrik ederim. Harikasınız.
1. ye %1
2. ye %0,75
3. ye %0,5 ödül eklenmiştir.
Bu ödül kırmızı kaptan belirlenirken dikkate alınmaz.
Elhan ile MasterFit 104. Etap Spor Yarışması genel Sıra NO Üye Adı Takım 10 Şubat Cumartesi Kg. 10 Şubat Cumartesi spor puanı 10 Şubat Cumartesi Adım Sayısı 11 Şubat Pazar Spor puanı 11 Şubat Pazar Adım Sayısı 12 Şubat Pazartesi Spor puanı 12 Şubat Pazartesi Adım Sayısı 13 Şubat Salı Spor puanı 13 Şubat Salı Adım Sayısı 14 Şubat Çarşamba Spor puanı 14 Şubat Çarşamba Adım Sayısı 15 Şubat Perşembe Spor puanı 15 Şubat Perşembe Adım Sayısı TOPLAM SPOR PUANI TOPLAM ADIM SAYISI sibel_84 Mavi @Nergis 35 Mavi @kumsal68 Kırmızı @Leyl35 Kırmızı @60kiloyum Mavi serap911 Kırmızı @Ceeeeeeeeeeee Kırmızı @deli bir dombili transfer Kırmızı @aypare ackerman Mavi @tomrs Mavi Mthn83 Kırmızı Kaptan @minerva1988 Kırmızı @s i d e l y a Kırmızı @sara_28 Mavi @gezegenfeza Kırmızı Elhan Kırmızı @uranus35 Mavi Beth18 Kırmızı @-Murphy- transfer Mavi @LenaG Mavi Kaptan @zeyneppk Mavi @Jasminium84 Kırmızı HuzuRRR Kırmızı @74FRIDA Hazırlık arwengsd Mavi M Minicikfzt Hazırlık @Keira- Mavi badem000 Kırmızı @Tutku44 Mavi Ysmnondr Kırmızı Lotus1234 Hazırlık 
O zaman listede de kapışalımİnşallahsenin diyeti yapicam bu arada öğlenleri cikarip 
Teşekkür ederim canınGeçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
Bende istiyorum bende
Elhan tebrikler kaptan korktuğun gibi olmadi 
Geçen hafta 75.75
Bu hafta 76.65
+900 Gr fazla
Neredeyse 1 kilo yediğim kaçamak yaptığım birşey olsa hadi dicem tamam hak ettim3.haftaya girdim gecikmede Çarşamba günü kadın doğum randevum var bakıcaz. Moralimi bozmuyorum regl olsam 2 katı gidecek çünkü Elhan Mthn83 özür dilerim kaptanım ama sağlıkla ilgili sorunum var 
Eki Görüntüle 3388455
Eki Görüntüle 3388458
Geçen hafta 70.7
Bu hafta 70.7
Sabit en azından artı gelmediğime çok sevindimElhan Cordelia Mthn83 
Listeye tam uymadığım yarım yediğim için böyle sanırım tam yesem sabit kalırdım herhalde
Geçen cuma 109.55
Bugün 108.10
Fark : - 1.45
Maşallah canımGünaydın
Az sonra tartı atacağım hepinizden maşallah istiyorum
Çok mutluyumçok heyecanlıyım. Ay paylasmazsam mi nazar olur mu ki 
Bugün sana avantaj vereceğim. Ama yarin başlıyorum.Tamamben başladım bile bugün 
Oooo gözlerim bayram etti
Ooo ablam maşallah
Oy oyyy
Hep destekle canımMaşallah canim ya valla nerden nereye geldin tebrik ediyorum azmini gercekten çok umutsuz mutsuz başlamıştır sürekli denemelerin iniş çıkışların oldu ama sonunda kazanan pes etmeden devam eden sen oldun valla duygulandım canim gurur duydum
Maşallah
Oooo
Canım hazırlıkta kal. Uzaklaşmak iyi değil canımGeçen ctsi 60.9
Bu cuma 61.2
Fark +0.3
Maalesef diyet yapma moduna geçemedim ve buralara hiç ugrayamıyorum.. O sebeple süresiz izne ayrılmak istiyorum. Kendimi diyet moduna aldığımdan emin olduğumda yine gelirim inşallahElhan Cordelia Mthn83 
Eki Görüntüle 3388433
Geçen hafta : 102.2 kg
Bu hafta : 101.6 kg
Fark - 600 gram
Elhan Cordelia @LenaG 
Eki Görüntüle 3388448
Çok güzelEvet ben geldim.
Geçen cuma 78,9
17 şubat kilom 78,35
550 gram eksi
Oran 0.70
Sağol canım senin desteğin unutulmaz teşekkür ederimTebrik ederim kaptanım harika bir sonuç
Şu havali tartı bildirimimi paylaşayim.
Geçen Cumartesi 67.90
Bugün : 67.85
Fark : 50 gr
Benim için büyük başarı artilarimi temizledim.
Mthn83 Eki Görüntüle 3388457 
Bı iğne lazım sana fissss boooommmmGeçen hafta 75.75
Bu hafta 76.65
+900 Gr fazla
Neredeyse 1 kilo yediğim kaçamak yaptığım birşey olsa hadi dicem tamam hak ettim3.haftaya girdim gecikmede Çarşamba günü kadın doğum randevum var bakıcaz. Moralimi bozmuyorum regl olsam 2 katı gidecek çünkü Elhan Mthn83 özür dilerim kaptanım ama sağlıkla ilgili sorunum var 
Eki Görüntüle 3388455
Vücudun hazırlık surecindeEki Görüntüle 3388458
Geçen hafta 70.7
Bu hafta 70.7
Sabit en azından artı gelmediğime çok sevindimElhan Cordelia Mthn83 
Sağol canım desteklerinizleTebrik ederim kaptanım vallahi süpersiniz kelimeler kifayetsiz şuan
Bende açılmadıAdobe Acrobat
Liste bu şekilde canım umarım açılır
Oy oy oyyy
Ellerine sağlık canımHerkese Mutlu cumartesiler
Elhan ile MasterFit sayfamızın 104. etap spor kraliçesiiiiiii Şampiyonnnnnn
1.sibel_84 olmuştur. Tebrikler Kraliçem. 
2. @Nergis 35
3. @kumsal68
Başta dereceye girenler olmak üzere spor yapan herkesi tebrik ederim. Harikasınız.
1. ye %1
2. ye %0,75
3. ye %0,5 ödül eklenmiştir.
Bu ödül kırmızı kaptan belirlenirken dikkate alınmaz.
Elhan ile MasterFit 104. Etap Spor Yarışması genel Sıra NO Üye Adı Takım 10 Şubat Cumartesi Kg. 10 Şubat Cumartesi spor puanı 10 Şubat Cumartesi Adım Sayısı 11 Şubat Pazar Spor puanı 11 Şubat Pazar Adım Sayısı 12 Şubat Pazartesi Spor puanı 12 Şubat Pazartesi Adım Sayısı 13 Şubat Salı Spor puanı 13 Şubat Salı Adım Sayısı 14 Şubat Çarşamba Spor puanı 14 Şubat Çarşamba Adım Sayısı 15 Şubat Perşembe Spor puanı 15 Şubat Perşembe Adım Sayısı TOPLAM SPOR PUANI TOPLAM ADIM SAYISI sibel_84 Mavi @Nergis 35 Mavi @kumsal68 Kırmızı @Leyl35 Kırmızı @60kiloyum Mavi serap911 Kırmızı @Ceeeeeeeeeeee Kırmızı @deli bir dombili transfer Kırmızı @aypare ackerman Mavi @tomrs Mavi Mthn83 Kırmızı Kaptan @minerva1988 Kırmızı @s i d e l y a Kırmızı @sara_28 Mavi @gezegenfeza Kırmızı Elhan Kırmızı @uranus35 Mavi Beth18 Kırmızı @-Murphy- transfer Mavi @LenaG Mavi Kaptan @zeyneppk Mavi @Jasminium84 Kırmızı HuzuRRR Kırmızı @74FRIDA Hazırlık arwengsd Mavi M Minicikfzt Hazırlık @Keira- Mavi badem000 Kırmızı @Tutku44 Mavi Ysmnondr Kırmızı Lotus1234 Hazırlık 
Canımsınbebeğim harikasınnnnnn
Üzülmeee bı WC ye bakıyor.
3ay dikkat yaptım 10 kg vermiştim 2aydir biraz boşladim 3kg geri gelmiş@deli bir dombili
Beth18 
Ysmnondr 
arwengsd 
Lotus1234 
kızlar kilo bildirimlerini bekliyoruz.kimseye soylemeyiz aramızda kalcak. 
Olabilir canım. Dün de tuzlu idi yemek biraz. Yağ eriyince su doldu heryerlerimOooo gözlerim bayram etti
Ooo ablam maşallah
Oy oyyy
Hep destekle canım
Hele bı destek vardı
Çok motive edici oldu
Maşallah
Oooo
Canım hazırlıkta kal. Uzaklaşmak iyi değil canım
Ne güzel süreğen bir gidiş var 
Çok güzel
Pisiler ayrı güzel anneleri ayrı güzel
Sağol canım senin desteğin unutulmaz teşekkür ederim
Gelsin ay sonu hedefleri 
Bı iğne lazım sana fissss boooommmm
Vücudun hazırlık surecinde
Gelsin eksiler
Sağol canım desteklerinizle
Bende açılmadıPC den bakarım 
Oy oy oyyy
Ellerine sağlık canım
sibel_84 canım kas şişkinliği olmasın senin ki 
Canımsın
Üzülmeee bı WC ye bakıyor.
Üzülmek süreci uzatıyor
Bunları saklayın bana söylersiniz
Kaptanım ben sabah yapmıştım ama@deli bir dombili
Beth18 
Ysmnondr 
arwengsd 
Lotus1234 
kızlar kilo bildirimlerini bekliyoruz.kimseye soylemeyiz aramızda kalcak. 
Geçen hafta 62.9
Bugün 61.4
Fark 1.5
60ları görmüştüm ama iki gündür biraz karıştı su içemedim pek vs sizleri seviyorum pazartesi kaldığımız yerden devam derim takımlara l beni. Elhanım ablam
Kusura bakma kaptanım planım daha çoktı ama uymadı çarşıdaki hesap
Mthn83 
Elhan 
Cordelia 
Eki Görüntüle 3388408
Teşekkür ederim bitanemÇıkmam lazım kızlar eksik bildirimler var. Bu haliyle çok yakın amaElhan sana devrediyorum canim. 
Minicik 73,8 bildirdi canım.Teşekkür ederim bitanemEllerine sağlık. 
Beth18 
Ysmnondr 
trueliving_ 
arwengsd 
Hazırlık
M Minicikfzt
Lotus1234 
Tablo aşamasında ara ara bildirim yoklaması yapacağım. Bekliyorum acil
Listeye tam uymadığım yarım yediğim için böyle sanırım tam yesem sabit kalırdım herhalde
Geçen cuma 109.55
Bugün 108.10
Fark : - 1.45
Sağol kuzuuuumAman Allahım
Kaşıyım canım alan genişMaşallah canım
Ama böyle olmaz biyerini kaşı
En azından tanıyı koydukOlabilir canım. Dün de tuzlu idi yemek biraz. Yağ eriyince su doldu heryerlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?