Cansın sağlıkla senin için en iyi kaç kilo iyiyse tabi yüksek olsa süper olurKaptanım emret bu hafta kaç kilo verelim
Canım tartı resmi atmalısın3ay dikkat yaptım 10 kg vermiştim 2aydir biraz boşladim 3kg geri gelmiş
Neyse son durum 95kg
Huzurr yok canım listendeKontrol edeyim tatlım.
Kırmızı takım 21 kişi
Mavi Takım 20 kişi
Bir kisiyi ben kaçırmış olabilirim.Toplamda 42 yarışmacı var. Listeme bir bakın kimi eksik yazdım acaba ? 
Eki Görüntüle 3388577
CanımsınTebrikler kankişim az çok demiyoruz eksi candır
CanimHerkese Mutlu cumartesiler
Elhan ile MasterFit sayfamızın 104. etap spor kraliçesiiiiiii Şampiyonnnnnn
1.sibel_84 olmuştur. Tebrikler Kraliçem. 
2.Nergis 35 
3. @kumsal68
Başta dereceye girenler olmak üzere spor yapan herkesi tebrik ederim. Harikasınız.
1. ye %1
2. ye %0,75
3. ye %0,5 ödül eklenmiştir.
Bu ödül kırmızı kaptan belirlenirken dikkate alınmaz.
Elhan ile MasterFit 104. Etap Spor Yarışması genel Sıra NO Üye Adı Takım 10 Şubat Cumartesi Kg. 10 Şubat Cumartesi spor puanı 10 Şubat Cumartesi Adım Sayısı 11 Şubat Pazar Spor puanı 11 Şubat Pazar Adım Sayısı 12 Şubat Pazartesi Spor puanı 12 Şubat Pazartesi Adım Sayısı 13 Şubat Salı Spor puanı 13 Şubat Salı Adım Sayısı 14 Şubat Çarşamba Spor puanı 14 Şubat Çarşamba Adım Sayısı 15 Şubat Perşembe Spor puanı 15 Şubat Perşembe Adım Sayısı TOPLAM SPOR PUANI TOPLAM ADIM SAYISI sibel_84 Mavi Nergis 35 Mavi @kumsal68 Kırmızı @Leyl35 Kırmızı 60kiloyum Mavi @serap911 Kırmızı Ceeeeeeeeeeee Kırmızı @deli bir dombili transfer Kırmızı aypare ackerman Mavi @tomrs Mavi Mthn83 Kırmızı Kaptan @minerva1988 Kırmızı sidelya Kırmızı sara_28 Mavi @gezegenfeza Kırmızı Elhan Kırmızı @uranus35 Mavi Beth18 Kırmızı -Murphy- transfer Mavi @LenaG Mavi Kaptan zeyneppk Mavi @Jasminium84 Kırmızı HuzuRRR Kırmızı 74FRIDA Hazırlık arwengsd Mavi @Minicikfzt Hazırlık @Keira- Mavi @badem000 Kırmızı Tutku44 Mavi Ysmnondr Kırmızı Lotus1234 Hazırlık 
Bol eksiklerimiz olsun canım insalahhhHellooooo
Canım takımımBu hafta yeteneklerimizi sınırlamadığımız , sınırlara meydan okuduğumuz bir hafta olacak.Bu hafta kendimize iyi gelecek menüler oluşturalım ve sporumuzu ihmal etmeyelim. Mazeret üretmek saatte 0 kalori yakar ama adımlarımız sporlarımız ve sağlıklı beslenme düzenimiz bizi istediğimiz kiloya ulaştırır. 
Sizleri seviyorum
Cordelia 
Elhan 
60kiloyum 
sara_28 
Lavinia_98 
Beth18 
74FRIDA 
-Murphy- 
Papatyamaviss 
Nergis 35 
Busra196 
Efenin_Annesi 
sibel_84 
arwengsd 
sidelya 
zeyneppk 
ZincirKirma 
Ysmnondr 
Tutku44 
HuzuRRR 
Her zaman beklerizArada bir rahatsız ederim o zamanlafın ortasından dalarsam uyarırsınız 
Maşallah bereketlenmis takımlarKontrol edeyim tatlım.
Kırmızı takım 21 kişi
Mavi Takım 20 kişi
Bir kisiyi ben kaçırmış olabilirim.Toplamda 42 yarışmacı var. Listeme bir bakın kimi eksik yazdım acaba ? 
Eki Görüntüle 3388577
Maviş oldummmmmmmHellooooo
Canım takımımBu hafta yeteneklerimizi sınırlamadığımız , sınırlara meydan okuduğumuz bir hafta olacak.Bu hafta kendimize iyi gelecek menüler oluşturalım ve sporumuzu ihmal etmeyelim. Mazeret üretmek saatte 0 kalori yakar ama adımlarımız sporlarımız ve sağlıklı beslenme düzenimiz bizi istediğimiz kiloya ulaştırır. 
Sizleri seviyorum
Cordelia 
Elhan 
60kiloyum 
sara_28 
Lavinia_98 
Beth18 
74FRIDA 
-Murphy- 
Papatyamaviss 
Nergis 35 
Busra196 
Efenin_Annesi 
sibel_84 
arwengsd 
sidelya 
zeyneppk 
ZincirKirma 
Ysmnondr 
Tutku44 
HuzuRRR 
Maviş olmak pek yakıştı kaptanımaMaviş oldummmmmmm
nasıl yaneeeee ben takıma mı alındım, hemde nikini sevdiğim canım bir kaptanım mı vaaaarHellooooo
Sizleri seviyorum
Cordelia 
Elhan 
60kiloyum 
sara_28 
Lavinia_98 
Beth18 
74FRIDA 
-Murphy- 
Papatyamaviss 
Nergis 35 
Busra196 
Efenin_Annesi 
sibel_84 
arwengsd 
sidelya 
zeyneppk 
ZincirKirma 
Ysmnondr 
Tutku44 
HuzuRRR 
Mavileştik yine bakıyorum daHellooooo
Sizleri seviyorum
Cordelia 
Elhan 
60kiloyum 
sara_28 
Lavinia_98 
Beth18 
74FRIDA 
-Murphy- 
Papatyamaviss 
Nergis 35 
Busra196 
Efenin_Annesi 
sibel_84 
arwengsd 
sidelya 
zeyneppk 
ZincirKirma 
Ysmnondr 
Tutku44 
HuzuRRR 
TeşekkürlerBaşlangıcın hayırlı olsun canim
Teşekkürler cok mutlu oldukKırmızı takımdan da Mavi takımdan da tanıdık isimler gördüm, başarılarınızın devamını dilemek için geldim, harikasınız hatunlar
Yaaa bende seni severimnasıl yaneeeee ben takıma mı alındım, hemde nikini sevdiğim canım bir kaptanım mı vaaaar
Mavileştik yine bakıyorum da
Pazartesi resim yollasam şuan reglim ödemliyim fazlaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?