Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ödem var, oysa dün ne güzeldi
yaaa çok tatlisinGitmeee![]()
Teşekkür ederimKolay gelsin canım![]()
Hamburger yicekte bizden cekiniyor ara vermesi gibi dimi1 hafta ara verecek ama üzüldüm![]()
Yine kayboldun sandım. Beni neden korkutuyorsunHerkese bol eksili günler
geçen hafta 83.0
bugun 82.8
fark -0.2
%0.24
Eki Görüntüle 3392248
Ceeeeeeeeeeee
Elhan
Cordelia
Sen eksi çıkacaksın, eminim, ben artıyım kesinAl benden de o kadar![]()
Minicik yer kesin.Hamburger yicekte bizden cekiniyor ara vermesi gibi dimiondan tedirgin olduk
![]()
Bizim erken yatmamız lazım. Böyle çok yavas veriyoruzSen eksi çıkacaksın, eminim, ben artıyım kesin
Akşam 10 da ödem atıcı hap içtim, fayda etmedi![]()
Son kilosuna bakalımMinicik yer kesin.![]()
Kilosunu unutmak mümkün değil. Resmen patenti ondaSon kilosuna bakalımgelince yine aynı kiloyla gelsin anlarız ordan
Maydanoz suyu içsen iyi gelir belki canımÖdem var, oysa dün ne güzeldi![]()
Hayırlı kandillerEki Görüntüle 3392247
Hayırlı sabahlar
bütün kalbim burda bedenim baska yerde malesefYine kayboldun sandım. Beni neden korkutuyorsun![]()
Bende de oluyordu fotoğrafı çekin sonra fotoğrafın ekran görüntüsünu alıp yükleyin oluyorNeden resmi yükleyemiyorum. Her hafta yüklediğim resim boyutu kadar ama bu sefer labyl etmiyor. Neden acaba
Benimde oyle olmaya basladi sinir oluyorum boyut yulsek diyor daha once boyle demiyordu.. ben de mecbur fotografin ekran goruntusunu alip paylaşıyorum oyle kabul ediyorNeden resmi yükleyemiyorum. Her hafta yüklediğim resim boyutu kadar ama bu sefer labyl etmiyor. Neden acaba
Anaaaa sghjkBende de oluyordu fotoğrafı çekin sonra fotoğrafın ekran görüntüsünu alıp yükleyin oluyor
Ben de çok farklı değilim canım. Ama ben seviyorum kendimi. Gerisi geride dursun. Her şeyin bir çözümü var ve ne olacaksa o oluyor. Ama yersem bir de kilomu dert edeceğim. Bari o olmasın. Hayata olumlu yönünden bakmaya çalış canım. Kimse senin için hayatı güzelleştirmiyor Sen kendin için güzelleştirbütün kalbim burda bedenim baska yerde malesef
bu ara çok zor hersey
dün eşim isten gelince karanlık olmasına ragmen çıktım yürüyüse biraz agladım sakinledim yolda
ama imtihan iste ..
hicbirsey yolumdan vazgeciremeyecek..
kilom için kendim için elimden gelen herseyi yapacağım..
çok seviyorum seni iyi ki varsın
![]()