- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Teşekkür ederimHoşgeldin canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimHoşgeldin canım
Kolay gelsin canımKızıma oda yaptık yatak dolap falan aldık, bizim odadan onun odasına taşıyıp bizim odayı bi elden geçirmem sonrada evi bi komple elden geçirip işimi bitirip geleceğim inş. Bunları tabi 2 yaş sendromlu kızımla yapmaya çalışacağım:)
Helal olsun süper kilo vermişsin canım,Hadi bu hafta yarışalım var mısınGecemedim![]()
Allah yardımcınız olsun canımMutlaka öyle canım,sorun eskisi gibi sabırlı değilim bu da çok etkiliyor.
Bu yıl üç kez yurt dışına çıktım çift vatandaşlık için,yolculuk hava değişikliği stres derken bazı sağlık sorunları yaşadım.Bir kaç aydır yaşadığım yerde sık sık deprem oluyor,daha dün öğleden sonra 4.1lik bir deprem oldu çok şiddetliydi çok korktuk.benim küçük ergen prensesim dersleriyle yoruyor gibi gibi olaylar
VarimmHelal olsun süper kilo vermişsin canım,Hadi bu hafta yarışalım var mısın![]()
Geçmiş olsun canım, Allah’a emanet olunEvet canım Gemlik , Merkez de burasıydı.Bu defa çok şiddetli oldu
Amin canım,sağolasınAllah yardımcınız olsun canım![]()
Biraz kesip küçültme yap canimKizlar kilo bildirimi yapicam ama fotoyu yuklemiyor site normalmi.
Fotoğrafı biraz kırp, tekrar deneKizlar kilo bildirimi yapicam ama fotoyu yuklemiyor site normalmi.
Menü, su, spor gün sonunda,maaşallah kızlar ne güzel kilo verenler olmuş şimdiden gaza geldim valla.Bu hafta 2 kg hedef koyuyorum kendime ben de
Bu arada menüleri akşam mı paylaşıyoruz
Varimm![]()
1 hafta ara verecek ama üzüldüm1 hafta ara vercem demis yanlis mi okudum bu gitmek mi![]()
NedenHiç tartılmak istemiyorum![]()
Al benden de o kadarHiç tartılmak istemiyorum![]()
Buluşalımtamam o zaman
3-2 -1 yarış başladı
İkimize de başarılar.
73 tenbuluşalım![]()
Hadi bakalım, çok veren kazansıntamam o zaman
3-2 -1 yarış başladı
İkimize de başarılar.
73 tenbuluşalım![]()