Teşekkür ederim liz abla diyorAy çok güzel maşallah ya gözlerinin biçimi sürmesi o ağız burnun tatlılığı oyy yerim
Bende uykusuzluktan şişmişimAksam 9 bucuk 10 gibi uyuyup daha 1 saat once uyanmis olabilirimşişmişimde şişmisim
Yok ıslanmasın, çok iş çıkıyor, çamaşır, wc temizliği, duşPaçalarim ıslanmasın değil mi
Annesinin menüleri de kontrol ediyor
İyi valla hepimiz sulakmışGülerken de sadece gözler ıslanmiyor
İnşallah canım hocamTamam tatlım. Harika bir kaptanın var bu avantajı iyi degerlendirirsen çok güzel eksi göreceğine eminim.
Bu haftasonu gün var desem
Bana daha 3 saat varPazar Kahvaltıları yapıldımı ArkadaşlarBen bugün İş yerimde yaptım kahvaltımı.Bol yeşillik 3 dl.peynir,3 ceviz,1 kupa yeşil çay,1 dl.tam buğday ekmeği yedim.Hadi size Keyifli bol sohbetli pazar dilerim
Ne yaptın
Ben saat 08:30 da yaptım.Şimdi 14 gibi ara öğün yoğurt leblebi yiycemBana daha 3 saat var
Afiyet olsun canın. TeşekkürlerPazar Kahvaltıları yapıldımı ArkadaşlarBen bugün İş yerimde yaptım kahvaltımı.Bol yeşillik 3 dl.peynir,3 ceviz,1 kupa yeşil çay,1 dl.tam buğday ekmeği yedim.Hadi size Keyifli bol sohbetli pazar dilerim
Hoşgeldin canımselam bu sefer kendimi hazır hissediyorum malum yaz geliyor ve ben kg vermek istiyorum ve tamamen azimle dönüyorum artık :) gelebilir miyim tekrarElhan abla bu sefer kaçıp gitmek yok söz :)
Sayarız beybim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?