Yeşil çay ve kuru kayısı yiyebilirsinÇabalıyorum kaptanımbiraz sindirim sistemimin çalışması lazım
Tamam dikkat ederim iki gündür yeşil çay içmiyorum doğru söylüyorsunYeşil çay ve kuru kayısı yiyebilirsin
Tamam dikkat ederim iki gündür yeşil çay içmiyorum doğru söylüyorsun
Oy oy Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin, neden olmuş kiCordelia Elhan bu hafta listelere girmeyeceğim demiştim ama takıma almışsınız sanırım. Şehir dışındayım. Dün de çok rahatsızlandım gece sürekli kustum(afedersiniz) tansiyonum çok düşmüş bayılmışım gece banyoda. Kafamı çarpmışım yüzüm darmadağın olmuş dudağım patlamış bi uyandım yerdeyim. Banyo da kilitliydi kapıyı yumrukluyolardı. Kendime geldiğimde üstüm başım kan içindeydi. Kabus gibi bir gece yaşadım. Geceden beri yatıyorum kafamı kaldıramıyorum bişey yiyemiyorum tüm yiyecekler midemi bulandırıyor.. velhasıl önce sağlık olsun. İyileşmeye çalışıyorum. İnşallah kendimi iyi hissettikçe paylaşım yaparım
Çok geçmiş olsunCordelia Elhan bu hafta listelere girmeyeceğim demiştim ama takıma almışsınız sanırım. Şehir dışındayım. Dün de çok rahatsızlandım gece sürekli kustum(afedersiniz) tansiyonum çok düşmüş bayılmışım gece banyoda. Kafamı çarpmışım yüzüm darmadağın olmuş dudağım patlamış bi uyandım yerdeyim. Banyo da kilitliydi kapıyı yumrukluyolardı. Kendime geldiğimde üstüm başım kan içindeydi. Kabus gibi bir gece yaşadım. Geceden beri yatıyorum kafamı kaldıramıyorum bişey yiyemiyorum tüm yiyecekler midemi bulandırıyor.. velhasıl önce sağlık olsun. İyileşmeye çalışıyorum. İnşallah kendimi iyi hissettikçe paylaşım yaparım
Şimdi nasılsın geçmiş olsunGözlerim com kötü kızlar enfeksiyon kaptı herhalde
YaPortakal ne yöne dönmüş
Maşallah gitmeni hiç istemeyiz şirinimiz çıtır olmaliÇook teşekkürler, bu defa çook kararlı emin adımlarla gidiyorum, normalde 4. Gün falan hemen bozmayı düşünürdüm, şimdi 6 gün oldu ama her güne aşırı motive başlıyorumhep beraber vereceğiz bu kiloları kurtuluş yoook
Donduğuna göre kuzey kutbuPortakal ne yöne dönmüş
Benim en büyük zaafım sıcaklar geldigine göre meyveleri buzluğa koyup kütür kütür yerimDonduğuna göre kuzey kutbu
Çok güzel bir menü.25 Şubat pazar
Elhan Cordelia serap911
Kahvaltı: saat 11:30 4 adet kepekli galete, peynir, zeytin, 2 haşlanmış yumurta roka 3 çeri domates bir tatlı kaşığı bal
Ara: saat 17:00 bir sütlü neskafe 20 adet kadar fındık bir portakal
Akşam saat 19:30 ızgara tavuk ve roka salatası
Dün çok yorulmuştum bugün evde dinlendim
Dert bende derman sendeİnşallah canım hocam
Bu haftasonu gün var desem
Mideyle diyet yapılmaz beyinle yapılır.Ben bu cerezlerden kurtulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?