Azcık öyle olduAz yemişsin, turşu yollayım mı
Hangisini söylesem bilemedim
Moralim iyi, ödemler azalıyor
Bacaklarım yanıyor, ağrıyor
Badem az önce beni gülme krizine soktu
Seç beğen. Al
Sen nasılsın?
Evet canım hem yağdan hem ödemden gitmiş. Üstelik ödem çok ( % 52 ) buna rağmen bu kadar gitmesi beni çok sevindirdi bacak bölgemden vermişim kalçam ve üst bacak aşırı fazla bende ve inanılmaz selülit var. Ama çok motiveyim birkaç olmayan kıyafetim rahatça oldu bugün üstüme daha da bir motive oldum.LenaG bugün diyetisyenemi gittin.Nasıl gidiyor tartıda eksilme varmı canım
Ooo benden zayıf bir kız hiç sevmemSelam cınımmmm.
En çok veren kazansın bakalım
Yaa güne gitcem de tartı gününe kadar hiçbir şey yemezsem toparlarim bence
Eline sağlık en güzelini yapıyorsun hazır yemeyerekBen öğlen ara öğün yoğurt üstüne tarçın ekersem hiç acıkmıyorum.Hemde sevmeye başladım yoğurt yemezdim.Her hafta ev yoğurdu mayalıyorum.Hazır yoğurt yiyemiyorum hiç ben.
Afiyet olsun
Çok bir fark yok bebeğim . Ama 6 lar grubuna ben de gıcığımOoo benden zayıf bir kız hiç sevmem
Evet ben bir de pancar turşusu yedim o bayağı şişiriyorBenim turşunun birinin tuzu az olmuş, hiç ödem yapmıyor, diğeri baya tuzlu, yersem içtiğim sular vücutta kalıyor,
Suç turşuda deyil, tuzunda
Afiyet olsun
Ayıp olur bugün gitseneBak dün de bir arkadaşa gidildi ben gitmemiştim bugün ne iyi anlattılar neler neler varmış iyi ki gitmemişim dedim
KıyamamAfiyet olsun canım
Ben sabah menume uydum sadece 2 hurma kacamagim var bide akşam yarım kase çorba ve brokoli salatası yedim
Spor 5400 adım.
Oturduğum yerde uyuyorum hiç iyi değilim
Niye böyle oluyorum çok canım sıkılıyor
Ama surda ölsem yinede vazgeçmiyorlar bendenbaşımda surekli anneeeeee
Di miiii . Kedi bile böyle...Ayy kıyamam Allah senin yokluğunu göstermesin onlara canım... onlar sensiz ne yaparO yüzden sürekli anne diyorlar inan bana kedilerim bile sürekli ben neredeysem oradalar. Çocuklar sensiz olmaz. Allah sana guc versin sabır versin
Dolma dürüm yapmışTamam ama biber dolmasının içinde pirinç yok mu ya da bulgur Yani sen onlari lavaşa mı sardın. Ben böyle bir şey ilk defa duydum Yanlış anlama o yüzden soruyorumSADECE BİBERLERİ MI SARDIN
Afiyet olsun canım
Ben 5 lere gıcıkım duymasınlarÇok bir fark yok bebeğim . Ama 6 lar grubuna ben de gıcığım
Kaç yaşındasın ?
31 yaşındayım efendim senÇok bir fark yok bebeğim . Ama 6 lar grubuna ben de gıcığım
Kaç yaşındasın ?
Ahhaaha şakacı şey
Yerim diye yapmayanlardan biri de benim kuzum.Evet yaa, canım da istiyor, yerim diye yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?