Arada yoğunluk iyidir
3. Sıradakini at, gerisi sana feda olsun
Öylede kilo gitmiyor ama ya zaten uc bes gram azaldı artıkBenim de senden çok farkım yok, arada açlık yapıp dengelemeye çalışıyorum
Kendime ihanet etmişim gibiCanım sen mavisin kırmızı olduğunda bile mavisin. Ve biliyorum beni üzmezsin gayet güzell beslenme yapmışsın. Sen daha iyisini de yaparsın. Cipsten puan kırmıyorum 4,99 dan 5 yıldız
Afiyet olsun
️ ️ ️ ️ ️
Üye Adı | Takım | Kilo | 24.Şub | 25.Şub | 26.Şub |
| Mavi Kaptan | 78,05 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN |
| Mavi | 110,50 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN |
| Mavi | 66,20 | AFİYET OLSUN | ||
| Mavi | 72,90 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | |
| Mavi | 64,90 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN |
| Mavi | 72,90 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN |
| Mavi | 58,20 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN |
| Mavi | 72,85 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | |
| Mavi | 82,80 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | |
| Mavi | 59,75 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | |
| Mavi | 65,95 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | |
| Mavi | 67,60 | AFİYET OLSUN | ||
| Mavi | 66,40 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | |
| Mavi | 64,30 | |||
| Mavi | 78,60 | |||
| Mavi | 75,55 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN |
| Mavi | 64,50 | AFİYET OLSUN | AFİYET OLSUN | |
| Mavi | 89,55 | |||
| Mavi | 64,30 |
Büyük 13 küçük 9
Ayıp olur bugün gitsene
Kıyamam. Sarıl onlara uyuyun kaç yaşındaydı çocuklar?
Di miiii . Kedi bile böyle...
Dolma dürüm yapmış
Yarın benimde plates günüm sevdim aslında ama araya ramazan giriyor.Kendime ihanet etmişim gibi
Yarın pilatesim başlıyor onun şerefine biraz daha asılıcam belkı bana motıvasyonu o verır
Ramazan’da da devam etmek ısterım onlar açısından bır sıkıntı yoksa hatta daha ıyı verın alınır gibi ama henüz bilmiyorum bakıcaz bu hafta salı perşembe muhtemelenYarın benimde plates günüm sevdim aslında ama araya ramazan giriyor.
bebegi uyuttum spor yapayım bugunu yazacağım kuzumSevgili Mavişlerrrr İyi geceler
Salı günü tartı günü, bildirimlerimizi unutmayalım. Eksik menülerimizi mümkünse tamamlayalım. Degilse önümüzdeki günlerde düzenli yapmaya gayret gösterelim.
Bu haftayı bol eksi ve mutlu kapamayı diliyorum. Başarılarrrr şirinlerrrrr
Üye Adı Takım Kilo 24.Şub 25.Şub 26.ŞubCordelia Mavi Kaptan 78,05AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN LenaG Mavi 110,50AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN pastelfit Mavi 66,20AFİYET OLSUN gezegenfeza Mavi 72,90AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN Nergis 35 Mavi 64,90AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN Mthn83 Mavi 72,90AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN Leyl35 Mavi 58,20AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN sibel_84 Mavi 72,85AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN Tutku44 Mavi 82,80AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN Jasminium84 Mavi 59,75AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN Papatyamaviss Mavi 65,95AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN minerva1988 Mavi 67,60AFİYET OLSUN tomrs Mavi 66,40AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN s i d e l y a Mavi 64,30zeyneppk Mavi 78,60WunderLost Mavi 75,55AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN kumsal68 Mavi 64,50AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN akekusu Mavi 89,55Beth18 Mavi 64,30
abowwwwAfiyet olsun canım benim️ ️ ️ ️ ️
Sen benim gizli silahımsın bütün kazanma stratejim senin üzerine kurulmuş durumda haberin olsun
teşekkür ederimmm tatlımm
Evet canım hem yağdan hem ödemden gitmiş. Üstelik ödem çok ( % 52 ) buna rağmen bu kadar gitmesi beni çok sevindirdi bacak bölgemden vermişim kalçam ve üst bacak aşırı fazla bende ve inanılmaz selülit var. Ama çok motiveyim birkaç olmayan kıyafetim rahatça oldu bugün üstüme daha da bir motive oldum.
Çok sağolEline sağlık en güzelini yapıyorsun hazır yemeyerekafiyet olsun
Son yalnız günlerimin tadını çıkarmaya çalışıyorumKesinlikle çok iyi geldi valla evde oturup miskinlik yapacağıma yoğunluk iyidir. Sizin nasıl gidiyor
Sen bilirsin sana iyi geleni, kolaylıklar dilerim canımÖylede kilo gitmiyor ama ya zaten uc bes gram azaldı artıkaçlık durumuna gıremem emzırıyorum kabak takılırım belkı ıkı gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?