- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
Aşkı memnu birakilan bir şey miydi ?Tez yazmam gerekiyordur.
Ben: Hadi Aşk-ı Memnu’ya tekrar başla.
Ben: Niye?
Ben: Başla sen, günde 2-3 bölüm izle.
Ben: Tmm.
Ben hiç yaaptırmadım ama çok istiyorum yaptırmak, şifa olsun diye. Zor mu. Çok acıyor mu?Nasipse hacamat yaptıracağım, 14:00 gibi
Hacamattan 4 saat öncesi yemeyi bırakmak gerekiyormuş
teşekkürler kaptanımAfiyet olsun️ ️ ️ ️ ️
haftasonu eksiyle geleceğim inşallahSevgili Mavişlerrrr İyi geceler
Salı günü tartı günü, bildirimlerimizi unutmayalım. Eksik menülerimizi mümkünse tamamlayalım. Degilse önümüzdeki günlerde düzenli yapmaya gayret gösterelim.
Bu haftayı bol eksi ve mutlu kapamayı diliyorum. Başarılarrrr şirinlerrrrr
Üye Adı Takım Kilo 24.Şub 25.Şub 26.ŞubCordelia Mavi Kaptan 78,05AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @LenaG Mavi 110,50AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @pastelfit Mavi 66,20AFİYET OLSUN gezegenfeza Mavi 72,90AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @Nergis 35 Mavi 64,90AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @Mthn83 Mavi 72,90AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @Leyl35 Mavi 58,20AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @sibel_84 Mavi 72,85AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @Tutku44 Mavi 82,80AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN Jasminium84 Mavi 59,75AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @Papatyamaviss Mavi 65,95AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN minerva1988 Mavi 67,60AFİYET OLSUN @tomrs Mavi 66,40AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @s i d e l y a Mavi 64,30@zeyneppk Mavi 78,60@WunderLost Mavi 75,55AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @kumsal68 Mavi 64,50AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @akekusu Mavi 89,55@Beth18 Mavi 64,30
geçmiş olsun canım
deneyeyim bunu da, kinoalısı fena değildi bakalım bu nasıl olacakHerkes karnabahar kısır yapsın :))) kısır, mercimek köfte ihtiyacina birebir
2 saat yazdın diyelim bir bölüm için izin ver kendine.Tez yazmam gerekiyordur.
Ben: Hadi Aşk-ı Memnu’ya tekrar başla.
Ben: Niye?
Ben: Başla sen, günde 2-3 bölüm izle.
Ben: Tmm.
Ben çok geçe kalıyorum, bi düzene girsem iyi olacak01.16 ta uyumuşum
Harika, sonunda 2 haneli rakamlar gelmiş
Tebrik ederim
Ama fark yanlış 2.05 Gr olcak
Olmuyor işte öyle, dur 34. yü de izleyeyim, hadi beri 35’e geçeyim derken kafadan 2-3 saat gidiyor.2 saat yazdın diyelim bir bölüm için izin ver kendine.
Çok şükür canım, gitsin birdaha gelmesinÇok şükür daha iyiyim. Teşekkür ederim
Bitince bırakılıp Yaprak Dökümü’ne başlanan bir şey.Aşkı memnu birakilan bir şey miydi ?
Cumartesi 100.25' ti kaptanım. Klavye hatası diyelim.Ama fark yanlış 2.05 Gr olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?