- 18 Mart 2018
- 31.123
- 124.316
- 598
- 35
Meyve, sebzeDün ki menümü yazayim.
Kahvaltı
5 adet zeytin b
Bir dilim ekmek
Bir bardak çay
Okulda
Bir dilim ekmek
1 çatal tahin helvası( şekerim düştü herhalde almak zorunda kaldım)
Akşam
Bolca salata
Yarım tabak kuru fasulye
Elhan Cordelia gezegenfeza @Mthn83
Bugün hacamata gidiyorum. İki gün daha hayvansal gıda yok . Ne yiyecegimi şaşırdım artık.
Yoruluyorsun kuzum. Dinlenince geçer. Çok çabuk bırakma kendini insan yorulur bu çok normal modun hemen düşüyor.Afiyet olsun canım
Ben sabah menume uydum sadece 2 hurma kacamagim var bide akşam yarım kase çorba ve brokoli salatası yedim
Spor 5400 adım.
Oturduğum yerde uyuyorum hiç iyi değilim
Niye böyle oluyorum çok canım sıkılıyor
Ama surda ölsem yinede vazgeçmiyorlar bendenbaşımda surekli anneeeeee
İyi olacagim insallahGeçmiş olsun canım
Şimdi nasılsın
Olabilir ama sindirimde midede var biseyler bilemiyorumGeçmiş olsun canım.
Kan hapı mi yapıyor acaba
Ben tv de oynadiginda izledim o kadar hic tekrar bakmadimAşkı memnu birakilan bir şey miydi ?
Karnibahar kısıri beni 3 gün tok tuttu galiba iyi gelmiyor karnibaharda banaHerkes karnabahar kısır yapsın :))) kısır, mercimek köfte ihtiyacina birebir
Daha iyiyimÇok geçmiş olsun, bugün nasılsın ?
Bugün altın gün, hacamat olmak için en iyi gün, ondandır, bizim de tercih etme sebebimizAfiyet olsun canımHacamatta kampanya var heralde bugün duyduğum üçüncü hacamat haberi
Şifa olsun Sibelim
Birden sistemim alt üst oldu bende bilemedim doktor hersey normal dediGeçmiş olsun canım kan ilacı mi yaptı seni böyle ne oldu nazara geldin sen
Derin çizik atmıyorlar, dayanamayacak kadar deyil, ne ağrılar çekiyoruz, hacamatı hiç gözüm görmüyor, hatta benim bu sefer daha çok kanayacak, dün kan sulandırıcı içtimBen hiç yaaptırmadım ama çok istiyorum yaptırmak, şifa olsun diye. Zor mu. Çok acıyor mu?
Tebrikler müthiş cumartesiye 98 olursun biraz sporu artırırsan
Ben açıyorum bu günlerde. Eşim diyor kaçıncı kez izliyorsunTez yazmam gerekiyordur.
Ben: Hadi Aşk-ı Memnu’ya tekrar başla.
Ben: Niye?
Ben: Başla sen, günde 2-3 bölüm izle.
Ben: Tmm.
Bende kendimi kandırmaya çalışırım hep, ağrın yok ki beynin sana oyun oynuyor, iyisin kızım, iyisin diyorumİyi olacagim insallah
Olabilir ama sindirimde midede var biseyler bilemiyorum
Mine ölmez yukselen başaklar 10 gun mide sindirim rahatsizliklari yasayabilir dikkat etsin diyor sabah denk geldim
Ben inaniyorum
Ben tv de oynadiginda izledim o kadar hic tekrar bakmadim
Karnibahar kısıri beni 3 gün tok tuttu galiba iyi gelmiyor karnibaharda bana
Daha iyiyim
Daha dogrusu iyisin leyla iyi olacaksin iyisin diyip duruyorum
Ben her pesetğimde başa dönmüştüm pes etme canımBu sefer fazlasıyla zorladı bu diyet beni ama pes etmeyeceğim en azından bayrama kadar 7 lere düşeceğim
Kolay olmayacak ama başaracağızBu sefer fazlasıyla zorladı bu diyet beni ama pes etmeyeceğim en azından bayrama kadar 7 lere düşeceğim
Bende izleyim miBen açıyorum bu günlerde. Eşim diyor kaçıncı kez izliyorsun
ayyyy Saraaa çok sevindimmmm bu ne güzell haber
Başka çaremiz de yok gibi zaten FezamBende kendimi kandırmaya çalışırım hep, ağrın yok ki beynin sana oyun oynuyor, iyisin kızım, iyisin diyorum
Ama ağrı gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?