Gelirsen sende gelirsin bekliyoruz 60 lar grubu olarakBende gelmek istiyorum 60lara
Olacak kankişim gör bak aslinda bugun senden güzel eksi bekliyordum menulerin çok güzel di ama cumartesi olacakAğzın Anzer balı yesin canım benim
Ben de çok istiyorum. Gözüm bu hafta 66.95' te ama
Ben dengelerim canim sadece buraya yediklerimi yazıp başkalari etkilenir mi diye düşündüm yoksa 1 dilim bir sey anca yerimİyi ki doğmuş canım. Bu konuda karar sana ait . Bol yerim diyorsandengelerim diyorsan ixjn alma
Tamam kaptanımDeneme yaptım canım listeyi sayfaya atma konusunda ...
@Elhan gelince atacak listeyi
O zaman yaparsın değişikliği. İşi var biraz.
Ooo buraya neler yazılıyorBen dengelerim canim sadece buraya yediklerimi yazıp başkalari etkilenir mi diye düşündüm yoksa 1 dilim bir sey anca yerim
Haklisin canim zaten çok yemiyorum menuyu yazarken diğerleri benim yuzumden etkilenmesin diye1 dilim pasta yersen bütün hafta dengeleyebilirsin bence
Teşekkürler canım
Bu aralar takip edemiyorum o zaman tamam yola devam ben sizi düşündüğüm için sormuştum
Beni mi alsan kırmızıyaTamam kaptanım
Yok bence kimse etkilenmezHaklisin canim zaten çok yemiyorum menuyu yazarken diğerleri benim yuzumden etkilenmesin diye
Sagol canim o zaman çekilmiyorumYok bence kimse etkilenmez
Ne oldu ne değişti?Diyetisyene göre +700 çıktım. Ama ödem çıktı
Onun dışında kilo sabit. Yağ sabit. Hemde noktasından virgülüne
Ramazan'a hazırlık için aralıklı oruca geçirdi beni. Hergune ayrı menü yazdı bakalım ne olacak geçen hafta çok hevesliydim 70 i görme konusunda
Ödem gider canım takma kafaya benim de çok ödemim çıktı bana ödem için her gün bir dilim ananas üzerine tarçın serpip ye dedi istersen sen de dene ben emzirdiğim için yeşilçay falan olmuyo bana senin öyle sorunun yoksa yeşilçay da çok güzel ödem atıyo yeşilçay limon sodaDiyetisyene göre +700 çıktım. Ama ödem çıktı
Onun dışında kilo sabit. Yağ sabit. Hemde noktasından virgülüne
Ramazan'a hazırlık için aralıklı oruca geçirdi beni. Hergune ayrı menü yazdı bakalım ne olacak geçen hafta çok hevesliydim 70 i görme konusunda
Su olduğunu düşünüyorumCa
Ne oldu ne değişti?
Canım 100 kilo olduğun resimlere bak. Birde şimdiki haline. Bu uğurda ameliyat geçirmiş birisisin. Yapma bunu kendine.Su olduğunu düşünüyorum
Motivasyon için mi dedin ne değişti diye
Hiç bilmiyorum
Platese başladım spor yapıyorum kıyafetler rahatladı.
Neyden mutsuzum bilmiyorum inşallah tahlillerim bana bı cevap verecek
Hoşgeldiniz hiç duymadım biorezonans ne ki?
Sanırım rahatlama geldi. Bki göre normal bir bedenim var,Canım 100 kilo olduğun resimlere bak. Birde şimdiki haline. Bu uğurda ameliyat geçirmiş birisisin. Yapma bunu kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?