sen kendine güven yaparsın Allahım izniyleDiyetisyene göre +700 çıktım. Ama ödem çıktı
Onun dışında kilo sabit. Yağ sabit. Hemde noktasından virgülüne
Ramazan'a hazırlık için aralıklı oruca geçirdi beni. Hergune ayrı menü yazdı bakalım ne olacak geçen hafta çok hevesliydim 70 i görme konusunda
Araştırayım canım teşekkürlerhoş gördüm,
hani şu beyne sinyal yollayıp iştah kapatma falan
Muhtemelen ama o rahatlama seni başladığın yere döndürüyorSanırım rahatlama geldi. Bki göre normal bir bedenim var,
Bırakmak istersen normalsin ama daha yeni bu çizgiye geldin dedi diyetisyen
Risk aralığı bırakmak istiyorum bende. Bide 65 i görmek
Sen de iyi ki varsın. Çok sevindimKizlar eskiden 38 zor oluyordu 40 beden mi alsam diyordum az önce 36 beden pantolonlar almistim onlar geldi. Ilk basta bunlar nasil olacak bana dedim bi giydim tam olducidden süper ilerliyoruz ben çok faydasini gördüm buranin iyi ki varsiniz
HaklısınMuhtemelen ama o rahatlama seni başladığın yere döndürüyor
Ayy ne güzelKizlar eskiden 38 zor oluyordu 40 beden mi alsam diyordum az önce 36 beden pantolonlar almistim onlar geldi. Ilk basta bunlar nasil olacak bana dedim bi giydim tam olducidden süper ilerliyoruz ben çok faydasini gördüm buranin iyi ki varsiniz
1 kilo fazla geldi regl donemi filan miSLM kizlar Sabah tartildim Ama giremedim bir turlu arti 1 kilo fazlam var malesef
eve cogu kisi arti anlamadim menulerde guzeldi gizli gizli birseyler mi yeniyor neHerkes arti gelmiş
menülerim çok güzel biraz sindirim problemi yaşıyorum birde regliyim dün çok yoruldum 15 bin küsür adım atmışım dün akşamda uyuyamadım doğrusu şişkinlik oldu diye düşünüyorumNeden böyle oldu ki şimdi menülerde güzeldi
menülerim çok güzel biraz sindirim problemi yaşıyorum birde regliyim dün çok yoruldum 15 bin küsür adım atmışım dün akşamda uyuyamadım doğrusu şişkinlik oldu diye düşünüyorum
böyle gidersem cumartesi etkili bir eksi bildiririm
Geciktim her Zaman ki gibi uzgunum artidayim
Iki gun once bittti Ama bilmiyom iki haftadir sali gunleri arti geliyorum gecen haftada arti 900 deydim Ama cumartesi eksi altiyuz ciktim yani bir bucuk kilo vermis oldum aslinda bir haftada Ama malesef sali arti cikiyorum1 kilo fazla geldi regl donemi filan mi
Yazmadıkları menüler oluyor. Belki ondaneve cogu kisi arti anlamadim menulerde guzeldi gizli gizli birseyler mi yeniyor ne
Afiyet olsunDun ki menumude paylasiyim bu yuzden aarti geldim kesin
26/02/2024
sabah 6:30 sekersiz kahve
ara 10:15 uc mini biscuitbir kahve
13h00 bir kepce kiymali pure yanina bir kepce haslama ispanak bir dilim mini tartelet
18:30 3yk pirinci plavi + 4yk crémali tavuk gogsu+ azcik haslama patates
Cordelia
500 gram ver canm koru artmasın kilon. Yazık emeklerineHaklısın
Neyse ben 2 kg ya yakın kilolar verdim yine veririm2 olmaz 1 olur 500 olur belki ama olur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?