Bende mi açlık yapayım nasılsın yapacaksın?Ben onu sevmedim, şimdiki aklımla yine açlık yapıyım diyorum, bulgur baya büyüktü, ödemi de büyük mü olur acep
Şimdi dukan yaptım, içeceğim
tebrikler
bende cumartesi eksi 1 kilo bildirirsem şubat hedefimi tuturacağım ve bu benim için harika olur aslındaHarikasın güncellemek istermisin
Afiyet olsunİyi Akşamlar ArkadaşlarElhan 27.02.2024 LİSTEM. SABAH 05:30 3 dl.peynir. 5 zeytin. 1dl.tam buğday ekmeği. Yeşillik. 1 kupa yeşil çay. ÖĞLEN 16:00. 1 kase yoğurt tarçınlı. AKŞAM 19:00. 1 kase karnabahar (Az yağlı). Yeşil salata . 1 dl.t buğday ekmeği. 22:00 gibi 1 türk kahvesi içerim. 8 bardak su. 20 dak. Yürüyüş yapıldı. Cordelia 20 dak.andulasyona girdim. serap911
Cumartesi maviler takımı sallayacak kaptanım, sen rahat ol
Sağ gösterip sol vurduCumartesi maviler takımı sallayacak kaptanım, sen rahat ol
Hele dünden beri meydan okuyup duruyor, varmı bana yan bakan diye, ufaktan tırsar gibi oldum
Sabah sık sık girip badem ne kadar vermiş diye bakındım
Hatun o kadar söylenmeye artı geldi
Teşekkürler canımAfiyet olsun
Ehhehe insanlar iki gruba ayrılır. Kırmızılar ve kırmızı adayları olanlar
Akşam yemeğim son öğündüBende mi açlık yapayım nasılsın yapacaksın?
Merhaba yeni kaptanımÜzülerekEllssa karşı takıma gönderiyorum karşı takimdan da WunderLost alıyorum.
74FRIDA çok umutluyum senden inşallah güzel sonuçlar getirirsin bana
WunderLost canım rakipliğimize halel gelmiş. Artık aynı takımdayız. "Durun Siz kardeşsiniz diyor bir ses duyuyor musun?"
Güle güle mavi kaptanımAfiyet olsun mavişim️ ️ ️ ️ ️
WunderLost kapanın elinde kaldin güle güle kuzum
Ellssa hoş geldin mavişim
hayırlı olsun
kilolara darbe gibi menüü olmuuş pardon siz mart ayı hedeflerinizedemi cumartesi ulaşacaksınız27 Şubat Menü
8.00 Kahve
12.00 Bir portakal
17.00 Airfryde kabak kızartma( iki adet kabak) üzerine dört kaşık yoğurt, baharat
17.30 Kahve
Bir litre su , yarım litre ananas kabuğu kaynattim onu icecegim. Yatana kadar sade su içmeye devam.
serap911
Afiyet olsun27 şubat salı günü menüm
Elhan Cordelia serap911
kahvaltı saat : 11:00
bir dilim siyes ekmeği 1 yumurta, 4 5 tane zeytin, 2 ince dilim peynir, yarım puaça domates salatalık
ara: 3 adet çilek
ara: bir bardak sütlü neskafe, bir avuç fındık
akşam saat 9:30 bir tabak yumurtalı patates kavurma üzerine eriyen peynir koymuştum
akşam yemeği çok geç oldu biliyorum ama çok acıkmıştım yemek yemeyede fırsatım olmadı dışarıdaydım bu saatte yemeseydim daha iyiydi benim için yorucu bir gündü spor yapmadığım halde 7300 adım atmışım
Allah seni....kız o bir salı klasiği yanlış anlama..turşu ödemidir o geçer gider ...biz ne artıları çevirdik eksiyeCumartesi maviler takımı sallayacak kaptanım, sen rahat ol
Hele dünden beri meydan okuyup duruyor, varmı bana yan bakan diye, ufaktan tırsar gibi oldum
Sabah sık sık girip badem ne kadar vermiş diye bakındım
Hatun o kadar söylenmeye artı geldi
Merhaba yeni kaptanımböyle oyuncu değişikliği olduğunu unutmuşum kurallarda okumuştum aslında peki söylesene neden beennn
Yaa sorma tam bilenecektim sana ama artık gardaşımmmsın
Güle güle mavi kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?