- 24 Mart 2020
- 10.012
- 36.123
- 598
- 32
Haydi sor sor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydi sor sor
Benimde 2 öğün. Eğer acıkırsam öğlen ara öğün oda çok olursa 1 tabak yemek yoksada 1 kase yoğurt tarçınlı.Ben acıkmıyorum hep yoğurt yiyorum.Bütün gün sürekli yemek olayını sevmiyorum.Eskiden 3 ana 3 ara öğün verirlerdi.AAA hadi hakında iyi yönde hayırlısı olsundiyetisyenler genelde 6 8 öğün veriyorlar seninki 2 öğünde kalmış ayoool. demek ki neymiiiş trent listeleri veren bir diyetisyenmiş uygula bakalım işe yarar kesin zaten koturolerde listeyi değiştire değiştire gidersiniz …
Sordum yeter ki wunder istesin x2 puan veririz dediHaydi sor sor![]()
Evde Leslie yaptım iki gün ama bugün fırsat olmadı dışarda oluncaSordum yeter ki wunder istesin x2 puan veririz dedi![]()
Hadi bakalım cumartesiyi merakla bekliyorumEvet kediler bi gözümün önüne gelirdi bırakırdım belki çikolatayı
Yaa ben mi gittim beni almışlar senin elinden sen de bir şey dememişsin
Bu arada dün regl oldum bugün çikolata ya hayır diyemedim ama telafi edeceğim![]()
Yapmadım ama kabak çorbasına bayılırım tereyağlı sütlü ayy yapayım en kisa zamanda. Detoks için tarifi atarsan yaparız birlikteEvde Leslie yaptım iki gün ama bugün fırsat olmadı dışarda olunca
Ya bu arada kabak çorbası detoksu yaptın mı hiç
Afiyet olsun canım.28 Şubat menüm
Elhan
Cordelia
serap911
Kahvaltı: 2 dilim uno denge, peynir, zeytin, 2 çeri domates 4 adet zeytin 2 haşlama yumurta
Akşam : 19:30 bir portakal
Akşam 22:30 bir avuç fındık 2 adet hurma
Spor yok tüm gün yattım tansiyonum yüksek bir ara acile gittim serum dil altı şimdi biraz daha iyiyim
Mthn83 bana takılan serumun yarısı damardan çıkmış kolumun içine dolmuş farkedemedim kolum şişti bandaj yaptılar hala şiş bişey olur muuu
Yada anlayan arkadaş varsa yanıtlasın
Afiyet olsun maviş pastelim26 Şubat Çarşamba
Cordelia
Elhan
Kahvaltı 13.00
Peynirli omlet
4 zeytin
1 kase göbek marul
1 d tambuğday
1 tk züber kakaolu fındık kreması
Akşam 17.20
1 kase mantar çorbası
1 tabak göbek marullu karalahanalı tavuk göğsü salatası
1 kase peynirli makarna
1 kaşık zeytinyağlı barbunya
Spor
5790 adım
30 dk reformer
Su 2 lt
mantıklı liste bende bu şekilde gitmeye çalışıyorum, çok açlığım da olmadı mı 2 öğünde kalmaya çalışıyorum. baktım dayanamayacak gibiyim 1 ara öğün yapıyorumBenimde 2 öğün. Eğer acıkırsam öğlen ara öğün oda çok olursa 1 tabak yemek yoksada 1 kase yoğurt tarçınlı.Ben acıkmıyorum hep yoğurt yiyorum.Bütün gün sürekli yemek olayını sevmiyorum.Eskiden 3 ana 3 ara öğün verirlerdi.
Teşekkür ederim kolum şiş bandaj çok sıktı 4,5 saat de oldu gevşettim tamamen çıkartmak istiyorumAfiyet olsun canım.Çok geçmiş olsun
serum konusunu bi tanıdığı sordum cevap gelirse yazacağım.
![]()
Ayy çok geçmiş olsun28 Şubat menüm
Elhan
Cordelia
serap911
Kahvaltı: 2 dilim uno denge, peynir, zeytin, 2 çeri domates 4 adet zeytin 2 haşlama yumurta
Akşam : 19:30 bir portakal
Akşam 22:30 bir avuç fındık 2 adet hurma
Spor yok tüm gün yattım tansiyonum yüksek bir ara acile gittim serum dil altı şimdi biraz daha iyiyim
Mthn83 bana takılan serumun yarısı damardan çıkmış kolumun içine dolmuş farkedemedim kolum şişti bandaj yaptılar hala şiş bişey olur muuu
Yada anlayan arkadaş varsa yanıtlasın
Güzel tarif miiş10-12 tane hurmanın çekirdeklerini çıkarıp biraz sıcak suda bekletiyorum sonra alıp robota atıyorum 1 yemek kaşığı yulaf, 1 yemek kaşığı kakao,10-15 fındığı da ekleyip bızlatıyorum. Elimle ceviz büyüklüğünde toplar yapıp dolaba koyuyorum. Sonra istersen hindistan cevizine bula,istersen bitter şekersiz çikolatalar var eritip bula harika oluyor inan 1 top yetiyor kahve yanına
Sağol canım bayağı dirseğimle ellim arası kütük gibi oldu74FRIDA Daha çabuk inmesi için günde 4-5 kere peçeteye kolonya döküp bastırmadan koluna koyabilir dedi. Bir kaç güne inermiş
![]()
Ben de yapacağımGüzel tarif miiş
Üşenmesem de yapsam![]()
Insallah sütünü etkilemez canim![]()
Dişimi çektirdiğimde ilk 3 gün nerdeyse hiçbişey yemedım su bıle ıcemedım vucut bır sekılde bebegı besliyor videodaki doktorun dedıgı gibiInsallah sütünü etkilemez canim![]()
5 ya da 6 Mart canımCordelia ailen ne zaman ümreden geliyor