Aa tarif diyince ben yaptığım tam buğday lavasini paylasmadim bende paylaşayım hemebElhan ile MasterFit katilimcilarinin örnek öğün ve tarifleri
Disaridan algimiz ekmekler ne zaman tam bugday olmuyor malesef. Bu yuzden katkisiz saglikli bir ekmek tarifi paylasmak istedim. malzemeler 4 su bardagi tam bugday unu 1 tatli k. seker 1 tatli kasigi tuz 1 tatli kasigi zeytinyagi 1 paket maya ilik su butun malzemeleri karistirip yumsak bir hamur...www.kadinlarkulubu.com
Diyet menü sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Cordelia börek tarifi paylaşmış
SağolAfiyet olsun
Afiyet olsunElhan serap911
Bugün menüm
Kahvaltı çeyrek avokado 1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta sarısı 1 dilim tbe
Öğlen (misafirlikteydim maalesef ) sayıyorum şimdi
1 kase mantı yoğurtlu 4 adet mercimek köftesi minik tuzlu kurabiye 1 adet konrişon 1 dilim kekten 2 Çatal aldım kendime bu kadar engel olabildim maalesef
Akşam 19:30 ekşili köfte sadece köftelerini yedim küçük 10 adet köfte kadar yanına 4 yk makarna 2 yk yoğurt günü kapatıyorum
2 litre su
Keşke öğleden sonra açlık yaparak dengeleseydinElhan serap911
Bugün menüm
Kahvaltı çeyrek avokado 1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta sarısı 1 dilim tbe
Öğlen (misafirlikteydim maalesef ) sayıyorum şimdi
1 kase mantı yoğurtlu 4 adet mercimek köftesi minik tuzlu kurabiye 1 adet konrişon 1 dilim kekten 2 Çatal aldım kendime bu kadar engel olabildim maalesef
Akşam 19:30 ekşili köfte sadece köftelerini yedim küçük 10 adet köfte kadar yanına 4 yk makarna 2 yk yoğurt günü kapatıyorum
2 litre su
Aşırı faydalı bir video oldu
Yok canim ya bizim burdaki bakmiyor herseye hastanedeki daha kapsamliSağlık ocakları bakıyor canım tüm tahlillere işini görür
Meyveler de sağlıklı öyle eskisi gibi bir leğen koyup yiyebilen diyetvivor çıksın meydana
O pilavın yanına azicikda protein ekleseymisin kuzun faydası olurdu. Biraz zaman geçsin ayran iç istersen
Cok teşekkür ederimKaptan menüsü
Final muhteşemafiyetler olsun.
Hahaha yok abla yaa nedense hiç yediğim yok kızım istiyo ona ediyorum hiç canım.bile istemiyor vallahiiMeyveler de sağlıklı öyle eskisi gibi bir leğen koyup yiyebilen diyetvivor çıksın meydana
Cesaretin varsa bir kova mısır ye tatlım
Afiyet olsun canım bu börek çok güzel oluyor ben fırında yapıyorum
500 gram pırasa
1 adet havuç
2 adet yumurta
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı mısır unu
baharatlar
4 yemek kaşığı yağ
100 gram kaşar peyniri
Bu tariften 2 dilim yedim.
01 Mart 2024 menüm
Sabah yok
Öğlen 14
2 dilim pırasa böreği
1 yumurta
Ara 15.30
20 gram ballı nesfit (canım tatlı istedi)
Akşam 19.00
5 kaşık brokoli
1 küçük kase yoğurt
1,5 litre su
Elhan
serap911
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?