- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Allık fırçası kulak çöpü deo pamuk ruj eye liner uyku için göz bantı toruna oda hcv raflar boşaldı sonraGidilmez mi
47 liraya Hindistan cevizi yağı
Dax supergro sac bakım maskesi
Çok belirgin renk göstermeyen fırçalı ruj
Greenli iki saç boyası
Saç tokalari
Göz kalemi alabildim akşama doğru gittim raflar boşaltılmışti
HanimKelesimiGetir ekürim neler aldı acaba
Günaydın tatlımGü aydınlar hanımlar kuzen gelecek bugün bana yarın almanyaya kızının yanına gidecek .Yarında apartman günü bende bugün bişiler hazırlayacaöm yarın olmam bilginşz olsun
Geçmiş olsunValla kendimi dinleyecek zamanım olmadı, bi yandan iyi de oldu. Çorabı da 1 saat sonra çıkardım. Sabah elimi kestim, epey kanadı, yara bandı yapıştırdım, üstüne lastik eldiven giydim, çorabı çekemedim, çok bi fark görmedim.
Doktora gidersem söyler çoraptan vazgeçerim belki
Güzel indirim vardı kuzum. Saç boyasini çok beğendim beyazları muhteşem kapattı ve saçımı yikadiktan sonra yumusacikti( kremini kullanmadan). Bitkisel yağlar varmış içinde. Bundan sonra L'Orealin hükmü bitti .Allık fırçası kulak çöpü deo pamuk ruj eye liner uyku için göz bantı toruna oda hcv raflar boşaldı sonra
Günaydın tatlışım çok teşekkürler sağol 1 ay kalıp dönecek.Günaydın tatlımKuzenle keyifli muhabbetler. Sağlıkla gidip gelsin yavrusuna .
Apartman buluşması perşembeden saliya mi alındı yanlış mı hatırlıyorum acabaKolaylıklar seninle olsun canım ekürim. Acaba ne mamalar yapılacak
CUmartesi uğradım gene raflar boştu resmen.8 mart kadınlar günündede indirim olur kaçırmamak lazım.Hcv vardı rafta kaotım hemenGüzel indirim vardı kuzum. Saç boyasini çok beğendim beyazları muhteşem kapattı ve saçımı yikadiktan sonra yumusacikti( kremini kullanmadan). Bitkisel yağlar varmış içinde. Bundan sonra L'Orealin hükmü bitti .Hindistan cevizi yağı alırsın diye düşünmüştüm bitmiş miydi
Bir ay onun için üç gün gibi gelecek. Evlada doyum olmuyor maalesef..Günaydın tatlışım çok teşekkürler sağol 1 ay kalıp dönecek.
Denk gelmiyor bazen günlerde.
Katı kural koymuştum 3 çeşit diyeyoksa abartılıyor resmen.
Börek salata sütlü tatlı mamalarımız tatlıyı bugün yapacam zaten
Sabahlari içtiğim kahveye kullanıyorum o yüzden stokladim hcvyi.CUmartesi uğradım gene raflar boştu resmen.8 mart kadınlar günündede indirim olur kaçırmamak lazım.Hcv vardı rafta kaotım hemen
Geçmiş önemli@LenaGMthn83 gezegenfeza @Nergis 35 @serap911 Elhan Cordelia ve haftanın kaptanları geçmiş yapıyor düzenli menü spor paylaşıyor başka var mı kaçırdığım ?
Yazın gidecekti aslında damat 4 gün iş iiçin olmayacakmış.anlaşıyorlar bide .Bir ay onun için üç gün gibi gelecek. Evlada doyum olmuyor maalesef..
Kural çok iyiymiş canım.Yorulmadan strese girmeden halledilir üç çeşit. Benim çocukluğumda bir tek kek yapılırdı .
İyi oluyor stok yapınca elimizin altında yarasın hepimizeSabahlari içtiğim kahveye kullanıyorum o yüzden stokladim hcvyi.iyi yapmışsın şifa olsun tatlışım.
Damat 26 gün kv ile güzel vakit geçirir inşallahYazın gidecekti aslında damat 4 gün iş iiçin olmayacakmış.anlaşıyorlar bide .
Katı kural benimki iyi oldu yoksa abartılıyor
İnşallah çıtırcım çok sağolDamat 26 gün kv ile güzel vakit geçirir inşallah
Burası inanılmaz iyi geliyor, menü yazacağım için bazı şeyleri yemeyi engelliyor, iyi ki varsınız.Neyse ki burda birbirimize destek oluyoruz
O hikayeyi bilmeyince anlamsız oldu demek ki benimki. Olsun zamanla öğrenirim muhabbetleriYarum armudun güzel bir hikâyesi var arkecim.
Cordelia kaptanimin diyetisyeninin verdigi listede bu şekilde yazılmıştı o hafta yarumlu menulerimiz çoktu.
Teşekkür ederim güzel yorumun için
Ben yapmıyor muyum?@LenaGMthn83 gezegenfeza @Nergis 35 @serap911 Elhan Cordelia ve haftanın kaptanları geçmiş yapıyor düzenli menü spor paylaşıyor başka var mı kaçırdığım ?
Saol ablacımÇok geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım3 Mart pazar
12:30
1,5 dilim ekmek
Avokado ezmesi
Küflü peynir, sürme peynir, bal
17:00
Büyük kase yoğurtlu meyve salatası
Mango, elma, muz, badem(şekerli, malesef kavrulmuş)
Su çok az oldu, 1 lt anca
Elhan M Minicikfzt
@LenaGMthn83 gezegenfeza @Nergis 35 @serap911 Elhan Cordelia ve haftanın kaptanları geçmiş yapıyor düzenli menü spor paylaşıyor başka var mı kaçırdığım ?
Bizim maske de poncik e -ki annesi oluyor- canı sıkıldıkça sataşır
Arke var bide@LenaGMthn83 gezegenfeza @Nergis 35 @serap911 Elhan Cordelia ve haftanın kaptanları geçmiş yapıyor düzenli menü spor paylaşıyor başka var mı kaçırdığım ?
Tam ben yazıyordum tamBurası inanılmaz iyi geliyor, menü yazacağım için bazı şeyleri yemeyi engelliyor, iyi ki varsınız.
O hikayeyi bilmeyince anlamsız oldu demek ki benimki. Olsun zamanla öğrenirim muhabbetleri
Ben yapmıyor muyum?
Öyle aynen, annelerinin aklı da hep burda, çok şükür bitiyor, saatler sonra kavuşacaklarDen hakettin bedeli hatun iyi istirahatler sana
Sağ salim gelsinler insalahh
Ne kadar olsa işte anne babanın yerini kimse tutamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?