Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Biraz uyuyayım gerisini sonra tamamlarım inşaAllah size iyi muhabbetler
E Elif_Eylul Sarayda oturmak kim biz kim , varsın helalinden olsunda küçük olsun . Benimde küçük 67 m2 de oturuyorum hamd olsun halimize🥰
Aynen canim neyse takilıyorum bende iste🥰

Biraz uyuyayım gerisini sonra tamamlarım inşaAllah size iyi muhabbetler
E Elif_Eylul Sarayda oturmak kim biz kim , varsın helalinden olsunda küçük olsun . Benimde küçük 67 m2 de oturuyorum hamd olsun halimize🥰
Küçük ev az eşya en güzeli canım rabbim ağız tadı versin yeter🥰

VixenM VixenM menü paylasmamişsin azcık daha sorumluluk lutfen devam etmiceksende benden bukadar de
Dün paylasamadim.
Çocuklarım hasta ,hastane işleri ile uğraşmaktan dün menü paylaşmak aklıma gelmedi kusura bakmayin.
Henüz deneme aşamasındayım,birdefaya mahsus gölete edilebilir diye düşünüyorum.
En azından bu kadar sert uyarmaya gerek yoktu.
Takımda değilim,bir hafta oldu ve gereken menü paylaşımlarını yaptım.
Bu saat oldu şimdi paylaşım yapmaya girdim.
Sorumluluk derken neden bahsettiğiniz anlamadım.İlk haftaya göre olması gerekenleri yaptığımı düşünüyorum.Araniza yeni katılan biri olarak sizin muhabbetlerinize paaat diye çalacağımi düşünmediniz heralde.
Tanımaya çalışıyorum.okuyip fikir almaya çalışıyorum.konulara dahil olmak için az çok siiznle tanışmam gerekiyor diye düşünüyorum..
Başka sorumluluk verildi de ben kacirmissam affola

Merhaba fulyacim nasılsın 😘
çok şükür mervecim. idare ediyorum. bir süre gelemedim buralara. son dönemde çok yoğundum, bazı sıkıntılar falan derken uğrayamadım. tabi kilo da tavan yaptı 🤦‍♀️ artık dedim sahalara dönme zamanı :-)
burada da çok tanıdık varmış :KK24:
sen nasılsın canım?

Dün paylasamadim.
Çocuklarım hasta ,hastane işleri ile uğraşmaktan dün menü paylaşmak aklıma gelmedi kusura bakmayin.
Henüz deneme aşamasındayım,birdefaya mahsus gölete edilebilir diye düşünüyorum.
En azından bu kadar sert uyarmaya gerek yoktu.
Takımda değilim,bir hafta oldu ve gereken menü paylaşımlarını yaptım.
Bu saat oldu şimdi paylaşım yapmaya girdim.
Sorumluluk derken neden bahsettiğiniz anlamadım.İlk haftaya göre olması gerekenleri yaptığımı düşünüyorum.Araniza yeni katılan biri olarak sizin muhabbetlerinize paaat diye çalacağımi düşünmediniz heralde.
Tanımaya çalışıyorum.okuyip fikir almaya çalışıyorum.konulara dahil olmak için az çok siiznle tanışmam gerekiyor diye düşünüyorum..
Başka sorumluluk verildi de ben kacirmissam affola
Sert yorumum yok burda kusura bakma valla benimde hastam var evde cocuklar hasta burayada vakit ayirmaya çalisiyorum,
Ilk sayfada zaten yeterince yazıyor, burda olmadiginda kimseylede muhabbet edip kaynasamazsin olay bu🤔

23 Ekim cumartesi menüm.
Sabah granül kahve sade şekersiz.

Kabak rendesi üzerine yumurta kırıp yedim bu kadar .
Saat 13 civarıydı heralde o saatten akşam 5 e kadar hastanedeyim sudan başka birşey içmedim.
Akşam 18:30 bir tabak pırasa yemeğiBir kase yoğurt yedim
Şu yaklaşık 2 litre yi geçti..

Reklamini gördüm de, pek beni saracaga benzemedi :)

Perşembeye Hazal kayanin dizisi baslicak heralde güzele benziyor
Bende sarmaz diyordum ikinci bolumden sonra izlemeye basladim :-)

Onun reklaminida gordum misafir diye değişik bir diziye benziyor

Bu ara cok dizilere sardim hergun bsii izliyorum 😅😅

23 Ekim cumartesi menüm.
Sabah granül kahve sade şekersiz.

Kabak rendesi üzerine yumurta kırıp yedim bu kadar .
Saat 13 civarıydı heralde o saatten akşam 5 e kadar hastanedeyim sudan başka birşey içmedim.
Akşam 18:30 bir tabak pırasa yemeğiBir kase yoğurt yedim
Şu yaklaşık 2 litre yi geçti..
Afiyet olsun canim ❤
Bende tele bakamiyorum 😂😂😂

Hem kol sallanmayinca sayarmi ki 🙄
Benim telefon sallamayinca cok saymiyor bir kere denedim de abla hem yazdim hem yurudum adim yok :-)

Back
X