Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sert yorumum yok burda kusura bakma valla benimde hastam var evde cocuklar hasta burayada vakit ayirmaya çalisiyorum,
Ilk sayfada zaten yeterince yazıyor, burda olmadiginda kimseylede muhabbet edip kaynasamazsin olay bu🤔
Öncelikle geçmiş olsun ,ama burası sizin grubunuz kendinizle daha yeni kayıt olmus birini bir tutmayın bence..oğlum ateşler içinde serum yerken aaaa bir dakika kk ya menümü yazıp geliyorum diyemezdim.Anlayisiniza sığınarak bunu bahane olsun diye söylemiyorum..
Ayrıca hayat memat meselesi değil bu..Emeğinize saygı gösteriyorum,ama sağlığın herşeyden önce geldiğini söylemek isterim sizde bunun için kusura bakmayın..
Bence uzatilcak birşey yok..Normal bir şekilde uyarida bulunmanız yeterliydi .

Öncelikle geçmiş olsun ,ama burası sizin grubunuz kendinizle daha yeni kayıt olmus birini bir tutmayın bence..oğlum ateşler içinde serum yerken aaaa bir dakika kk ya menümü yazıp geliyorum diyemezdim.Anlayisiniza sığınarak bunu bahane olsun diye söylemiyorum..
Ayrıca hayat memat meselesi değil bu..Emeğinize saygı gösteriyorum,ama sağlığın herşeyden önce geldiğini söylemek isterim sizde bunun için kusura bakmayın..
Tamam🤷🏼‍♀️

Bugün ki menüm
Sabah iki bardak ılık su içtim limonlu.
Kahvaltıda iki haşlanmış yumurta yedim.
Annem geldi yanıma yardım için sağolsun kahvaltıda kızartmalar hamurlar havada ucustu ama yemedim..Allah'a şükürler olsun galiba artık nefsine hakim olabiliyorum..
Akşam haşlanmış tavuk yedim.saat 7 de .
Tavuğun bir but üç kaşık kısırlık bulgurdan yapılan pilavdan yedim.iki bardak ayran içtim ama keşke icmesemiydim karnımı çok sırrı ağrıyor şuan..
Bugün bir sürahi suyu bitirdim.2.5 litre.
İçine çubuk tarçın kattigim için midemi allak bullak etmedi sanırım.biraz suyu böyle icicem

Oncelikle gecmis olsun

Tabiki hastaniz varken gelemezsiniz
Ama bu durumu bilmedigimiz icin yaziyoruz

Neyse konu uzamasin takima daha cok gelirseniz daha cok paylasimla tanisiriz 🤗🤗

Geçmiş olsun cnm
Oğlun daha iyimi

Buraya firsat buldukca girip paylasim yaptikca tanisip kaynaşma oluyor
Hem durumunu yazmazsan biz bilemeyizki ne halde oldugunu
Mazaret bildirirsen tabiki herkes daha anlayışlı olur
Sonucta herkes buraya vakit ayirip emek veriyor

Bugün ki menüm
Sabah iki bardak ılık su içtim limonlu.
Kahvaltıda iki haşlanmış yumurta yedim.
Annem geldi yanıma yardım için sağolsun kahvaltıda kızartmalar hamurlar havada ucustu ama yemedim..Allah'a şükürler olsun galiba artık nefsine hakim olabiliyorum..
Akşam haşlanmış tavuk yedim.saat 7 de .
Tavuğun bir but üç kaşık kısırlık bulgurdan yapılan pilavdan yedim.iki bardak ayran içtim ama keşke icmesemiydim karnımı çok sırrı ağrıyor şuan..
Bugün bir sürahi suyu bitirdim.2.5 litre.
İçine çubuk tarçın kattigim için midemi allak bullak etmedi sanırım.biraz suyu böyle icicem
Afiyet olsun canim
Soda varsa sade icebilirsin rahatlatir

Şimdilik bu kadar yatağa geçiş yaptim tamamlayabilirsem tekrar paylaşırım Cordelia Cordelia Wilma11 Wilma11

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-24-20-02-54-079_com.xiaomi.hm.health.webp
    Screenshot_2021-10-24-20-02-54-079_com.xiaomi.hm.health.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 28
Oncelikle gecmis olsun

Tabiki hastaniz varken gelemezsiniz
Ama bu durumu bilmedigimiz icin yaziyoruz

Neyse konu uzamasin takima daha cok gelirseniz daha cok paylasimla tanisiriz 🤗🤗
Tamam inşaAllah.
Bundan sonra öncesinde bildirim muhakkak yaparım..benim aklıma gelmedi hiç gerçekten kusura bakmayın..
Devam o zaman inşaAllah.

çok şükür mervecim. idare ediyorum. bir süre gelemedim buralara. son dönemde çok yoğundum, bazı sıkıntılar falan derken uğrayamadım. tabi kilo da tavan yaptı 🤦‍♀️ artık dedim sahalara dönme zamanı :-)
burada da çok tanıdık varmış :KK24:
sen nasılsın canım?
Hepimizin derdi aynı canım uzaklaşıp kilo alıyoruz sonra gene kürkçü dükkanına elhamdülillah iyiyim hastalıklar olsada şükür bugunume 😘

Geçmiş olsun cnm
Oğlun daha iyimi

Buraya firsat buldukca girip paylasim yaptikca tanisip kaynaşma oluyor
Hem durumunu yazmazsan biz bilemeyizki ne halde oldugunu
Mazaret bildirirsen tabiki herkes daha anlayışlı olur
Sonucta herkes buraya vakit ayirip emek veriyor
Anliyorum evet öncesinde bilgi vermem gerekirdi.
Ama peşpeşe çocuklar hasta olunca ortancam evde tedavi ile kendine geldi ama 3.5, yaşında olan çok korkuttu beni..Ateşi çıktı ama beni korkutan öksürükle gelen kriz nefes alamadı resmen ..Doktor kusturdu nasıl yaptı ne yaptı bilmiyorum çocuk balgamdan afedersiniz boguluyormus..Zor bir haftasonu yaşadım .ama elhamdülillah kötü birşey yokmuş.
Annelik işte..bursya üye olduğumu bile unuttum.Aksama doğru normal hayata döndüm anamm dedim ben kk ya girmedim..
Hakkınızı helal edin.

Back
X