Karadenizlilerin yaptigi bir yemek var cok severim paziyi hasliyorsun sarimsak barbunya ile kavuruyorsun cok guzel oluyor tavsiye ederimBence her yerde farklı ya bu pazar fiyatlarıha birde pazı aldım hiç yemedim daha önce ama görüntüsü hoşuma gitti sağlıklı da bı bakayım neler yapilir
bende iyi diyelim iyi olalım modundayım canım çok şükür bugünümüzeEskiye kıyasla daha iyi, arada son şiddet devam ediyor tabi, çarşamba beni yine devirdi, perşembe ayak üstü ve bileklerim yandı, bugün Allah’a emanet, nasıl olur bilmiyorum. Moralim bozuk, kilo gitmiyor, iştah açık
Sen nasılsın
Barbunya ve pazı çok bagdastiramadim yaKaradenizlilerin yaptigi bir yemek var cok severim paziyi hasliyorsun sarimsak barbunya ile kavuruyorsun cok guzel oluyor tavsiye ederim
Kendim vermiş gibi sevindimBugün kilo vermede destekledigim arkadasimin ilk ayı doldu
82 ile baslamisti
Bugun 74.3kendini tebrik et 8 kilo yük attin uzerinden dedim
Oda guzel olur tabi degisik tadlara aciksan dene degilsen senin tarifte guzelBarbunya ve pazı çok bagdastiramadim yaben düşündüm ki soğan pazı kavurup üstüne yumurta kırarım
Denedim fezam ben onu hep yapiyorum zaten cay bile icmem yemeklerle vs... Hiperkinetik mide diyor iste... Surekli calisiyor surekli.. o da sakinlesmekle gececek diyor binilac verdi uyku yapiyor ama baya iyi geldiKorktuğun gibi olmadığı için çok sevindim
Apayrı yaşam sistemi uygularken insanların ilk haftadan söylediği mide problemi yaşamadıkları, onun için bile çok dua edenler oldu. Ahmet bey bundaki hikmetin sıvı kuralları olduğunu söyledi.
Çok zor deyil, 1 hafta deneyip farkı gözlemleyebilirsin
Yemekten yarım saat önce sıvı alımını bırak, yemekle sıvı almak yok
Yemekten 1,5 saat sonra sıvı almaya devam edebilirsin
Allah şifa versin
Biliyorummmm
Denicem ikisinideOda guzel olur tabi degisik tadlara aciksan dene degilsen senin tarifte guzel
inşallah bi çare bulursunuz herkesin çocuğu kendine kıymetli yani kimse kimseyi rahatsız etme hakkına sahip değil
Sen hala bize öğretiyorsun
Teşekkür ederim
Canımsın
7. Sınıf okulumuzu seviyorum. Öğretmenler çok verici sen yeterki almak iste. Evede yakın. 2 yıldır sorun yaşadığımız bir çocuk var. Artık oğlumu takıntı haline getirdi. En son sınıf öğretmeni tavsiye etti. Oğlum sınıf birincisi. Son denemede yarı yarıya yanlısı çıktı. Oturdu ağladı. Hem sonuca hem benle dalga geçecekler diye. Sınıf öğretmeni de destek çıkınca müdürle konuşmaya gittik. Biz dedik 2 yıldır idare ettik artık siz bizi idare edin. Oğlunuz çok hassas o yüzden sorun yaşıyor diyor bana. Hassasligin ilacı yok ne yapayım
Dedim rehberlikle konuşun hocalarıyla konuşun. Şu sınıf demiyoruz. Ama bize yeni bir kapı açın dedik. Bakalım hayırlısı olsun. Siz özel çocuğunuz olduğu için çok yukleniyorsunuz diyor. Mecbur yuklenecegim hem ayaklarının üstünde duracak hemde gelecekte bırakacağım yatlar katlar yok. Kendi hayatiini kuracak. Bu bir yarış yapacak hicbirsey yok. Haftaya konuşulacak bakalım.
sara_28
Canım aile hiç adım atmıyor. Hatta oglumuzun arkasına düşmedik başta her sıkıştığında bize gelmesin kendi çözümünü bulsun diye. Bu müdüre 3. Gidisimiz bizim. Telefonda hocalarıyla konuştuğumuz ayrı
Maşallah canım daim olsun inşallah
Canım her değer tek başına anlamlı olmuyor. Susuz kalmissan o bile etkiliyor. Çok yönlü bakmak gerekir
Sağol canım
Afiyet olsun gece gece sosisli susatmadimi
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun basınız sağolsun
Barış muslu geldi aklıma serbest bırakıyorum
Afiyet olsun hurma yanına yoğurt ekleseydin 5 çok olmuş sanki
Afiyet olsun spora gel
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun yavruya
Afiyet olsun
Hafifim hafifsin hafif
Harika afiyet olsun
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
Hoşgeldin canım
Bebiş ne kadarlik oldu. Döndün mü işe
Güzel haberler bekliyoruz. Opera çok severimDün bir bugün iki Bismillahirrahmanirrahim
Bu hafta Van devlet oprerasinda gorevli o.
Gezicilermis ben boyle oldugunu bilmiyordum
Dün cok yogundum hic ugrayamadim sizlere.. yeni aldigimiz dolabi yerlestirdim bir ölümdü
Sonra endoskopi patoloji sonucu icin gittimm
Helikobakterpilori 0
İnflamasyon ve kronik gastrit
Bir de hiperkinetik mide mi neydi bisey demis mide bosken bile surekli kasiliyormus onun icin ic oegan kas gevsetici,mide yanması icin cigneme tableti bir şurup ve iyi bir probiyotik verdi
Psikiyatri ile 19 unda randevum vardı o kadar zor buldum aksam mesaj gelmis calisma plani nedeni ile iptal oldu diye... Gel de............
Baskılara rağmen yemedim, kahve içip 3 tane şeker alıyordum, torunlar için. Ne ben pes ettim ne onlarBir yerden sonra kırılan da kırılıversin boşver takma kafana. Sürekli ısrar baskı bunaltır, sağlık için de iyi değil zaten. İyi niyetle ikram yapıyor iyi ağırlamak istiyor olabilir ama karşıdaki kişinin kararına da saygı duymalı. Başkaları için yaşamayı bırakmalıyız bence.
350.000 tl miGünaydnlar hanımlar,dün dişe gittik kontrol için eşimde sıra şimdi,akşamda çene cerrahı görecek o zaman net belli olacak.
Dün tahmini fiat 350 bin tele dendi,oda bira yüksek fiattan verdi implant dedi,benim gittiğim hastaneye de gideceğiz pazartesi sabahı bakalım ne diuecek hoca. durumlar böyle.
Haziranda fiziğe başlayacaktım ya erken alındı boşluk olmuş,22 mart başlıyorum kısmetse.
Cok geçmiş olsun canımSelam kızlar, geçmiş yaptım genel olarak menüleriniz çok güzel afiyet olsun.
Kaç gündür uykusuzdum benim küçük cadı hergün sabahın 8 inde ayakta çünkü ben de erken kalkmaktan bıkmıştım. Akşam 6 da bi uyuyakalmışım gece 3 te kalktım. Biraz mesajlarınızı okudum su içtim tekrar uyuyacağım oh be uyumak çok güzel
Bu arada ben geçen hafta griptim bu hafta da nezle oldum sürekli hapşırık burun akıntısı boğaz kulak kaşıntısı kaç gündür geçmedi yarın aile hekimine gidicem artık. Normalde hiç ilaç kullanmam ama gerekirse antibiyotik versin şu hastalık halinden kurtulayım ya 2 hafta oldu yoruldum artık.
Sarma da güzel oluyor hem de çok çabuk pişiyorBarbunya ve pazı çok bagdastiramadim yaben düşündüm ki soğan pazı kavurup üstüne yumurta kırarım
Oy yavrum, kıyamamSağol canımCanım şu anda Hastanedeyiz serum takıldı tahlilleri yapıldı.Serum bitsin idrar tahlili verip ultrason çekilicek.Ateşi hafif var ama bademcikler beyazlamış dedi.Ama öksürük dahi yok acıma vb.Ama bütün gece miğde bulantısı perişan oldu istifra etmekten hiçbir şey yemedi.Götürme beni başka doktora ne olur Anneciğim deyince gece götüremedim. Sabah kendi doktoruna geldik.İyi olucak inşallah kuzum.
öyle çok güzel olur bide ben pazıyı haşlayıp suyunu sıkıyorum üzerine sarımsaklı yoğurt ve pulbiberli yağ gezdiriyorum enfes oluyorBarbunya ve pazı çok bagdastiramadim yaben düşündüm ki soğan pazı kavurup üstüne yumurta kırarım
pazı sarmasınada bayılırım ama şu anda yiyemiyorum pirinç yasak diyeSarma da güzel oluyor hem de çok çabuk pişiyor
geçmiş olsun canımSelam kızlar, geçmiş yaptım genel olarak menüleriniz çok güzel afiyet olsun.
Kaç gündür uykusuzdum benim küçük cadı hergün sabahın 8 inde ayakta çünkü ben de erken kalkmaktan bıkmıştım. Akşam 6 da bi uyuyakalmışım gece 3 te kalktım. Biraz mesajlarınızı okudum su içtim tekrar uyuyacağım oh be uyumak çok güzel
Bu arada ben geçen hafta griptim bu hafta da nezle oldum sürekli hapşırık burun akıntısı boğaz kulak kaşıntısı kaç gündür geçmedi yarın aile hekimine gidicem artık. Normalde hiç ilaç kullanmam ama gerekirse antibiyotik versin şu hastalık halinden kurtulayım ya 2 hafta oldu yoruldum artık.
Karabuğday da olur bencepazı sarmasınada bayılırım ama şu anda yiyemiyorum pirinç yasak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?