Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde onlarin taktigini uygulacaz :))Aynen işi bileceksin işe gitmeyeceksin. Benimki de bugğn kuru fasulye yaptı sağolsun. Yedikten sonra seninkini tutmuyor dedi. Aaa olur mu aşkım seninki efsane oldu dedim yağları eridi.pofpoflanmayı seviyorlar
![]()
Sağol cnmAfiyet olsun canım
Sen harikasin yaaaaGeçmişiniz birikti, geçmiş yapmaya üşeniyormusunuz?O zamaaaaan geçmiş yapıcı ayağınıza geldiiii.
@aypare- Kaçamak yapmak istedi. Elif kaptanımız ceza verileceğini söyledi. Aypare cezaya razı geldi.Sonra menüsüne baktım içli köfteyi götürmüş
Ama cezasınıda çekmiş
Afiyet olsun
@fittanne Aramıza yeniden katılmış İlk tartı bildirimini yaptı.Hayırlı olsun.96.1 kg. Boyuda175 cm (Maşallah) . Yarışmacı arkadaşlara başarılar diledi
E Elif_Eylul Dışarda Kahvaltı yapmış. Kendisine yeni hırka almış (güle güle kullan canım)
Millete soyguncu demiş(
150 tlye almış hırkayı pahalı tabi doğru demiş
)
Oğlu hastaymış Geşmiş olsun
Cordelia nın Annesigil gelmiş. Hoşgelmişler
askrhpozitif çocuk odasıyla koltuk takımı almış Güle güle kullan canım
Askhrpozitif hastalanmış yatak döşek yatıyormuş . Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Kırmızı kaptanımız Tostombalakanne nikini değiştirdi @Li_zigi yaptı hayırlı olsun.
Evettt geçmişi bitiremedim yorgunum. Yarın devam edicem. Yoğun istek olursa yarın geçmiş yapıcı yardımınıza koşar,
İyi geceler.. Rabbim bu gece bütün hastalara şifa versin.![]()
Cukulata zaten kirmizydi88 görünce yüreğime indi dedim sende misonra km yi görünce jeton düştü
![]()
Teşekkürler zorlayacağım şansıAfiyet olsun canım ❤
Bu hafta tartı resmini paylaşırken Zipzip kaptanima menü ve spor yarışına katılacağım dersin alırlar insaAllah canım ❤
İnşallah teşekkür ederim canimNe güzel mutluluk kendi işlerini kendin yapman . Arabaya alışırsın heyecan yapma![]()
E Elif_Eylul hırkanı güle güle giy.Geçmişiniz birikti, geçmiş yapmaya üşeniyormusunuz?O zamaaaaan geçmiş yapıcı ayağınıza geldiiii.
@aypare- Kaçamak yapmak istedi. Elif kaptanımız ceza verileceğini söyledi. Aypare cezaya razı geldi.Sonra menüsüne baktım içli köfteyi götürmüş
Ama cezasınıda çekmiş
Afiyet olsun
@fittanne Aramıza yeniden katılmış İlk tartı bildirimini yaptı.Hayırlı olsun.96.1 kg. Boyuda175 cm (Maşallah) . Yarışmacı arkadaşlara başarılar diledi
E Elif_Eylul Dışarda Kahvaltı yapmış. Kendisine yeni hırka almış (güle güle kullan canım)
Millete soyguncu demiş(
150 tlye almış hırkayı pahalı tabi doğru demiş
)
Oğlu hastaymış Geşmiş olsun
Cordelia nın Annesigil gelmiş. Hoşgelmişler
askrhpozitif çocuk odasıyla koltuk takımı almış Güle güle kullan canım
Askhrpozitif hastalanmış yatak döşek yatıyormuş . Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Kırmızı kaptanımız Tostombalakanne nikini değiştirdi @Li_zigi yaptı hayırlı olsun.
Evettt geçmişi bitiremedim yorgunum. Yarın devam edicem. Yoğun istek olursa yarın geçmiş yapıcı yardımınıza koşar,
İyi geceler.. Rabbim bu gece bütün hastalara şifa versin.![]()
Brn de kayısı cayi içtim.Kayısı çayı iciyim bende yarınki tartıya faydası olur![]()
Abooowwww ben oraya gelmeye kalksam yol parasi dunya tutar zatenÇekmeköy de 5 katlı bir yer canım bende yeni keşfettim orayı bulmasaydim muhtemelen bende oderdimbizimkiler ortak giyiyorlar küçük ablayı yakaladı minik tosbağa
![]()
Hiç haberim yok geldi mi bilmiyorum? Diyenlere...Sagol canim
Sarayda oturuyorum![]()
Benim pantolonlar 54 bedendi. Şuan 48 oldum galibabeden farkı çok olunca küçültürken model kayabiliyor canım. yani 1-1,5 bedeni daraltıyorlar da, mesela 3 beden farkı daraltmak kolay olmuyor. şekil kayıyor. tabi terzi de çok önemli.
Arabayi bulunca yurumedin mi3 .5 yil kullanamadim simdi tekrar başlayınca heyecan yaptiminşallah canim
Ankarada saray var ama acaba onlar kac bin adim atiyorSagol canim
Sarayda oturuyorum![]()
Sen simdi 72kg 160 boyla nasil 48 giyersin ya bildigimiz 48 mi 158 70 le 38_40 giyiyorumBenim pantolonlar 54 bedendi. Şuan 48 oldum galiba
Yeni pantolon almadim 2 yildir. Tahminen soyluyorum ama 48 degilsem bile 46yimdir. Maalesef gobek kalça yağlı. Yağ oranım hâla fazla canimSen simdi 72kg 160 boyla nasil 48 giyersin ya bildigimiz 48 mi 158 70 le 38_40 giyiyorum
Gel 44 de anlasalimYeni pantolon almadim 2 yildir. Tahminen soyluyorum ama 48 degilsem bile 46yimdir. Maalesef gobek kalça yağlı. Yağ oranım hâla fazla canim
Bütün kiyafetlerim bol, hâlâ kilolu görüyorum kendimi bu yuzdenSen simdi 72kg 160 boyla nasil 48 giyersin ya bildigimiz 48 mi 158 70 le 38_40 giyiyorum
Yok canim istersen bir magazada gider kıyafet denerimGel 44 de anlasalim![]()