Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cordelia Cordelia
@Li_zigi
10.100 adım 1010 pn IMG_20211025_012303.webp

Aynen işi bileceksin işe gitmeyeceksin. Benimki de bugğn kuru fasulye yaptı sağolsun. Yedikten sonra seninkini tutmuyor dedi. Aaa olur mu aşkım seninki efsane oldu dedim yağları eridi. 😆 pofpoflanmayı seviyorlar 😁
Bizde onlarin taktigini uygulacaz :))
Yapamam edemem deyip kaytaracaz 😂😂😂
Afiyet olsun canım
Sağol cnm 😁
Geçmişiniz birikti, geçmiş yapmaya üşeniyormusunuz?☹️ O zamaaaaan geçmiş yapıcı ayağınıza geldiiii. 😂😂😂

@aypare- Kaçamak yapmak istedi. Elif kaptanımız ceza verileceğini söyledi. Aypare cezaya razı geldi. 🙄 Sonra menüsüne baktım içli köfteyi götürmüş 😔 Ama cezasınıda çekmiş 😂😂😂 Afiyet olsun 🤣🤣🤣

@fittanne Aramıza yeniden katılmış İlk tartı bildirimini yaptı.Hayırlı olsun.💕 96.1 kg. Boyuda175 cm (Maşallah) . Yarışmacı arkadaşlara başarılar diledi 🤭🤭🤭

E Elif_Eylul Dışarda Kahvaltı yapmış. Kendisine yeni hırka almış (güle güle kullan canım 💕)
Millete soyguncu demiş 🤣 (🤫🤫🤫150 tlye almış hırkayı pahalı tabi doğru demiş 🤣)
Oğlu hastaymış Geşmiş olsun 😔

Cordelia Cordelia nın Annesigil gelmiş. Hoşgelmişler🥰💕

askrhpozitif askrhpozitif çocuk odasıyla koltuk takımı almış Güle güle kullan canım 💕❤️
Askhrpozitif hastalanmış yatak döşek yatıyormuş . Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin 😔🙏🏻

Kırmızı kaptanımız Tostombalakanne nikini değiştirdi @Li_zigi yaptı hayırlı olsun.❤️💕

Evettt geçmişi bitiremedim yorgunum. Yarın devam edicem. Yoğun istek olursa yarın geçmiş yapıcı yardımınıza koşar,😂
İyi geceler.. Rabbim bu gece bütün hastalara şifa versin. 🙏🏻🥰
Sen harikasin yaaaa 😂😂😂😂bilsem boşuna okumazdim 😂😂😂

Geçmişiniz birikti, geçmiş yapmaya üşeniyormusunuz?☹️ O zamaaaaan geçmiş yapıcı ayağınıza geldiiii. 😂😂😂

@aypare- Kaçamak yapmak istedi. Elif kaptanımız ceza verileceğini söyledi. Aypare cezaya razı geldi. 🙄 Sonra menüsüne baktım içli köfteyi götürmüş 😔 Ama cezasınıda çekmiş 😂😂😂 Afiyet olsun 🤣🤣🤣

@fittanne Aramıza yeniden katılmış İlk tartı bildirimini yaptı.Hayırlı olsun.💕 96.1 kg. Boyuda175 cm (Maşallah) . Yarışmacı arkadaşlara başarılar diledi 🤭🤭🤭

E Elif_Eylul Dışarda Kahvaltı yapmış. Kendisine yeni hırka almış (güle güle kullan canım 💕)
Millete soyguncu demiş 🤣 (🤫🤫🤫150 tlye almış hırkayı pahalı tabi doğru demiş 🤣)
Oğlu hastaymış Geşmiş olsun 😔

Cordelia Cordelia nın Annesigil gelmiş. Hoşgelmişler🥰💕

askrhpozitif askrhpozitif çocuk odasıyla koltuk takımı almış Güle güle kullan canım 💕❤️
Askhrpozitif hastalanmış yatak döşek yatıyormuş . Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin 😔🙏🏻

Kırmızı kaptanımız Tostombalakanne nikini değiştirdi @Li_zigi yaptı hayırlı olsun.❤️💕

Evettt geçmişi bitiremedim yorgunum. Yarın devam edicem. Yoğun istek olursa yarın geçmiş yapıcı yardımınıza koşar,😂
İyi geceler.. Rabbim bu gece bütün hastalara şifa versin. 🙏🏻🥰
E Elif_Eylul hırkanı güle güle giy. askrhpozitif askrhpozitif mobilyalarını sağlıkla kullan. Hayırlı olsun.
E Elif_Eylul oğlun hasta mı oldu. Ben sadece karantinada sanıyordum. Geçmiş olsun.

C Chikolata_gozlum
Teşekkürler. 💋♥️💋♥️💋♥️

Çekmeköy de 5 katlı bir yer canım bende yeni keşfettim orayı bulmasaydim muhtemelen bende oderdim🤣 bizimkiler ortak giyiyorlar küçük ablayı yakaladı minik tosbağa 🙄
Abooowwww ben oraya gelmeye kalksam yol parasi dunya tutar zaten 🙊🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ sabahtan cikip aksam eve donerim 😭😜 benimde minik tospik baya hizli buyuyor ablaya gore. Yakinda yakalar 🙄

beden farkı çok olunca küçültürken model kayabiliyor canım. yani 1-1,5 bedeni daraltıyorlar da, mesela 3 beden farkı daraltmak kolay olmuyor. şekil kayıyor. tabi terzi de çok önemli.
Benim pantolonlar 54 bedendi. Şuan 48 oldum galiba

İyi geceler. Bu gece uyku kaçık bende. Kafam dolu, genzimde acayip degisik birşey var hastami olcam bilmiyorum. 2 tane de nescafe içmiştim biride geç saatteydi 🤦🏻‍♀️

24 ekim menume gelince

09.40
1 haslama yumurta
2 dilim peynir
1 lokma kaşar
1 füme salam
1 isirik sosis
Salatalik
1 çk bal
Çay
(Ekmek yoktu zor doydum 🤭)

13.30
2 hurma topu
Nescafe
Yarım protein bar

17.30 civari
1 kepçe şehriye çorbası
5 köfte (firinda)
Köz biber turşusu
Yoğurt

21.45
Nescafe

Adimlarida son saniyelerde koşarak tamamladim 😭😜
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia Wilma11 Wilma11

Eklentiler

• Screenshot_20211025-005030.webp
    Screenshot_20211025-005030.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 37
Sen simdi 72kg 160 boyla nasil 48 giyersin ya bildigimiz 48 mi 158 70 le 38_40 giyiyorum
Bütün kiyafetlerim bol, hâlâ kilolu görüyorum kendimi bu yuzden 🙄 keşke bütün gardrobu degistirebilsem. Ama ilkbahardan sonra 65 civarinda sabitlemeye çalışıp beden sıkılaşarak istedigimi alcam inşallah

Back
X