Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bütün kiyafetlerim bol, hâlâ kilolu görüyorum kendimi bu yuzden 🙄 keşke bütün gardrobu degistirebilsem. Ama ilkbahardan sonra 65 civarinda sabitlemeye çalışıp beden sıkılaşarak istedigimi alcam inşallah
Bekleme en azindan bir iki tane ustune gore al insan yeni sekille daha mutlu oluyor beklwyip bol salas seyleri giyince zayifladigini kabullenmiyor bile ama yeni ciciler iyi geliyor

Yok canim istersen bir magazada gider kıyafet denerim 🤣 evde 44 beden elbise tam yapışık uzerime. Goguslerden fermuari nefesimi tutunca cekiyorum
Goguslerinden olabilir benim basen kalca var ust yok meme hic yok :D emzirme bitince kaybolur herhalde

Bak bu 44 beden. Geçen ayin basinda bu resmi cektigimde fermuar asla birlesmiyodu kol altindan. Şimdi nefesimi tutuyorum cekiliyor 😝

Eklentiler

• Screenshot_20211025-005614.webp
    Screenshot_20211025-005614.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 44
Goguslerinden olabilir benim basen kalca var ust yok meme hic yok :KK70: emzirme bitince kaybolur herhalde
Genc kizliktan beri hep buyuklerdi de emzirmeyle birlikte durum fena sarktilarda 😬 of çok şeye ihtiyacim var ama bana sira gelmiyor işte napalim. Kışlık kazakları çıkardım. Daha hiç içine giremediklerim vardi onlari giymek bile mutluluk verecek🤩 pantolonda bir şekilde halledicem belki gecici idare etmek icin daralttiririm

Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 11:00
1 y.k peynirli yumurta
Domates salatalık
Bir parça peynir
Bir parça ekmek

Yarım elma yarım armut 5 tane üzüm

Saat 17:00
2 kanat 2 köfte 2 pirzola et mangalda
Yeşil salata lavaş
Patlıcan biber salatası közlenmiş
Bir bardak şalgam

Saat 20:30
Fitre kahve

Su: 2 lt
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia Wilma11 Wilma11

Eklentiler

• CFE631CE-8A98-4A08-89AF-4EC6E8F68315.webp
    CFE631CE-8A98-4A08-89AF-4EC6E8F68315.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 35
Sağol kaptanım 🥺
Sorduğun için deşekkür ederim cnm
Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Böyle aşırı yorgunum, bitkinim enerjisi bitmek üzere olan pil gibi hissediyorum.
Aşırı derece depresif hissediyorum kendimi içimde koca bi boşluk var.
Eşimle aram iyi çocuklarımı seviyorum eşimi seviyorum ama böyle hasta olacak mısın gibi hissediyorum. Kışın insan hasta olur yatağa düşer yaa sanki yakında öyle olacakmışım gibi hissediyorum. Yaa depresyona girdim yaa girecem

Back
X