Amin canım çok sağolCanım seni tebrik ederim öncelikle. Kendine bir hedef koyup azimle ona ulaşmışsın. Çalışma şartların yorucu olabilir ama artılarını da görmen mükemmel. Dediğin gibi bu devirde tek maaşla geçinmek çok zor. Bir kadının çalışıyor olması, kendini güvende hissetmesi de çok önemli. Allah işini gücünü rast getirsin inşallah.
Hiç önemli değil canım
Maalesef üst üste geldi canımBende anlamadım herkes aynı ya
Çok tatlısın canımÇok geçmiş olsun mideni mi üşüttün acaba ya acil şifalar dilerim
Canım önce sağlığın önemlimavişler de kırmızıdır kırmızılar da maviştir.
Sağol canımGeçmiş olsun ramazan oruç tutuyorsun çokta az yiyordungerçi grip gibi bişeyde olabilir bir Dr. Git hem iş hem ramazan zorladı seni demek ki sen iyi olda sağlık bu iyi haberlerini bekliyoruz canım
Çok sağol canımCtesiye kadar serbest yeme ama çokta az yeme aç kalmadan sağlıklı menüyle ilerle bir de ödem atıcılardan iç bence direnci kırmış olursun canım
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
Erkeklerin çiğlikleri bitmez malesef. Sorumluluğunu aldığın bir canı kapıya atmak nedir yani tüm sevgisiz kalpsiz yüzünü sana göstermiş. O ne kadar çirkinleşirse çirkinleşsin sen duruşunu bozma. Aldırma boşver herkes kendine yakışanı yapar.
Çok sağol canım var olunGünaydın
Daha iyiyim canlar mide ilacı aldım sahurda onun etkisi olduğunu umuyorum
Sağol canım. Bakalım ters köşe işe yarayacak mı sende
Geçmiş olsun canım. Birbirimizi idare ederiz. Sen iyi olbugün iyi olduğun bı zamanda @Elhan kaptanima özelden tartı fotosu atman gerek canım.
Sağol ablacım
Geçmiş olsun canım dikkat et şifayı sende kapma
Allah kolaylık versin canım
Sahurda olunca yenecekler içecekler karışıyor. Tahin yedim bende iyi gelir diye
Çok geçmiş olsun babamda da şah damar tıkanıklığı var felç geçirdi ve ne yapacaz bilmiyorumOmurilikte damar tıkanıklığı var, geçen sene felç geçirdim
Çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun babamda da şah damar tıkanıklığı var felç geçirdi ve ne yapacaz bilmiyorum
çok geçmiş olsun annem de kısmi felç geçirmişti çok şükür şuan iyi. İnşallah babanız da iyi olur. Allah a emanet olsun.Çok geçmiş olsun babamda da şah damar tıkanıklığı var felç geçirdi ve ne yapacaz bilmiyorum
Canım haftada 1 yada 2 gün şaşırtma öğünü yap. Protein kaynaklı fazla porsiyon tüket. Bir haftada böyle dene bakalımAynn canım bu seferde inşallah çok yemekten kilo almam
Teşekkür ederim canım evet geçen hafta çok ödem atıcı içtim.
Tebrikler canım
Evet canım teşekkür ederim bakalım inşallah bu hafta iyi giderhep birlikte umarım
Benim yaz kış hep canım birşeyler yemek istediği için
Gel gelHuhuvvvv beybiiii doğurayimm geliyorumm
Ooo organik diyorsun vavvvvBen bahçede kendim yetiştiriyorum, bana yetecek kadar çıkıyor, yarım kg paketleyip dondurucuya atıyorum
Her ihtimale karşıCanım haftada 1 yada 2 gün şaşırtma öğünü yap. Protein kaynaklı fazla porsiyon tüket. Bir haftada böyle dene bakalım
Hiç istahtan kesilmem
Gel gel
Ooo organik diyorsun vavvvv
Afiyet olsun canımPazar menüm
Sahur 1 tb ekmek 1 sahanda yumurta 2 dilim kaşar 3 siyah zeytin nutella ceviz yarım lt su
İftar 1 küçük tabak makarna kıymalı ayran salata
Su 2 lt
Pzt menüm
Sahur 1 tb ekmek yumurta salatası 1 üçgen peynir 5 siyah zeytin su yarım lt
İftar 4 kaşık döğme pilavı 1 küçük tabak tazefasulye 1 kase cacık
1 avuç içi çerez
Su 1 lt
Bugünki menüm
Sahur 1 tb ekmek 1 haş yumurta 3 dilim peynir domates salatalık 4 siyah zeytin 1 çatal reçel yarım lt su
İftar 1 küçük tabak kısır ayran
Yarım dilim etimek tatlısı
Su 1.5 lt
LenaG Cordelia @Elhan
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel2 Nisan menüm @ElhanCordelia LenaG
Sabah bir hurma 2 ceviz
Öğleden sonra 2gibi
1 bucuk kâse mercimekli çorba
Salata
Akşam kıyma kavurma 2yk
Bir dilim ekmek, küçük kase kuru fasulye
15 bin adım 1500 puan
Eki Görüntüle 3410596
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?