- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 128
- 26
Temizlik yaptığımız için hiç vaktim yok gidip tartilamadimO zaman Sudan dolayı arızalanmış gidip bir eczanede tartıl dicm bence kapandılar yada saglık ocağı ama üzülme hasta içi bildirim yaparsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temizlik yaptığımız için hiç vaktim yok gidip tartilamadimO zaman Sudan dolayı arızalanmış gidip bir eczanede tartıl dicm bence kapandılar yada saglık ocağı ama üzülme hasta içi bildirim yaparsın![]()
Evet bilmiyordum bir kaplumbağa daha varmış benim gibi Al benden de o kadar bende sadece o tarihlerde 1 kilo verebildimYok yağ oranım artmış 100 gram
Şubat ayında sadece 1 kg, Mart ayında ve 6 nisana kadar 37 günde sadece 1 kg vermişim.grubun kaplumbağaları biziz galiba![]()
Evet aralıklı oruç bende çok işe yarıyor. Ocak ayında 6 kg vermiştim akşam 5 ten sonra hiçbişey yemiyodm. Şubatta misafir akınına uğradım martta da Ramazan’dan dolayı aç kalsam bile o saatte yemek yemek bana iyi gelmiyor o yüzden veremedim. İnşallah bayramdan sonra aralıklı oruç yapalım hem ramazan orucundan sonra metabolizmayı şaşırtmış oluruz daha hızlı veririz diye Ümit ediyorumEvet bilmiyordum bir kaplumbağa daha varmış benim gibi Al benden de o kadar bende sadece o tarihlerde 1 kilo verebildimkız beni dinlersen senle bayramdan sonra aralıklı oruç yapalım ben onunla çok iyi veriyordım araya ramazan girdi
Teşekkür ederimMaşşalah bu hafta ne kadar güzel artılar verilmiş tebrik ler canım![]()
Tmm canım benim sen beni etiketle birlikte yapalım bende iki hafta tek yaptım tam 2.5 kilo vermiştim bu benim mucize yaniEvet aralıklı oruç bende çok işe yarıyor. Ocak ayında 6 kg vermiştim akşam 5 ten sonra hiçbişey yemiyodm. Şubatta misafir akınına uğradım martta da Ramazan’dan dolayı aç kalsam bile o saatte yemek yemek bana iyi gelmiyor o yüzden veremedim. İnşallah bayramdan sonra aralıklı oruç yapalım hem ramazan orucundan sonra metabolizmayı şaşırtmış oluruz daha hızlı veririz diye Ümit ediyorum
Canim ramazan ayindaydik oruc tuttun mu takip edemedim. Ben beslenmeyi çok çok sıkıya alarak çözmüştüm bu işi. Spor degil beslenme önemliElhan
LenaG
Geçen hafta:60.90
Bu hafta:60.75
Fark : -150 gram
3 gün diyet 4 gün serbest takılmıştım sonuç böyle. Yürüyüşler ve bol hareket olmasa mutlaka artı gelirdim. Buna da şükür diyorum.
59.90 görmeyi çok istiyorum özellikle bayramdan önce çok istemiştim ama bi türlü olmuyor 60 tan 59 a geçmek için o direnci kırmak için ne yapmam lazım @Jasminium84Leyl35 çıtırlar ligi üyeleri bana tavsiye verir misiniz
![]()
Gelmezsin inşaAllahOlsun bu ekside çok güzel ben artı gelmesem iyi
Eki Görüntüle 3412443
Ben tartıldım. Geçe kaldı yol sabahtır koşturuyorum.
Geçen Cumartesi 69
Bu cumartesi 67.3
Fark 1.7 kilo
Elhan
Ece Didem
Duan kabul olduGelmezsin inşaAllah![]()
Bak yinede eksi getirdin, ya burda olmasaydık onu da bulamazdıkElhan
LenaG
3 gün diyet 4 gün serbest takılmıştım sonuç böyle. Yürüyüşler ve bol hareket olmasa mutlaka artı gelirdim. Buna da şükür diyorum.
59.90 görmeyi çok istiyorum özellikle bayramdan önce çok istemiştim ama bi türlü olmuyor 60 tan 59 a geçmek için o direnci kırmak için ne yapmam lazım @Jasminium84Leyl35 çıtırlar ligi üyeleri bana tavsiye verir misiniz
![]()
Tebrik ederimEki Görüntüle 3412443
Ben tartıldım. Geçe kaldı yol sabahtır koşturuyorum.
Geçen Cumartesi 69
Bu cumartesi 67.3
Fark 1.7 kilo
Elhan
Ece Didem
Canım sıkma canını elinde olan bir şey değil kiYarin ben dışarı çıkıp tartilirim yine ama bugün takımıma - olarak yansıyacak bu o yüzden için rahat etmiyor
Her türlü eksi candırElhan
LenaG
![]()
Tebrik ederim kaptanım