CanımsınBeraber zayıflayacağızsadece online çalışıyor bana uyar dersen instagram hesabını atarım tabii ki senin de çok seveceğini düşünüyorum.
Canımsın
Uyar tabiki bana hesabını at
Şimdiden takibe başlıyım.
Instagram hesabım zaten diyetisyen çoçuk butikler
Çocuk doktorlarını takip ediyor
Bayramda varmisinnSenin rakibin benim
Sorun yemek yapmakta değil de çay yanı abur cuburları bırakmıyordu. Şimdi onları yapmayacak inşallah, bu da işimi kolaylaştırır. Birlikte hareket etmek de güzel olacak.Oh ne güzel, artık diyet yemekleri yaparsın sadece, seni zorlamaz
Su böreği ımm çok severim2 ay önce su böreği aldım, bayramda pişireceğim, sen şimdi 1 dilim dersen ben o bir dilimi 4 dilime eşdeğer kesip 1 dilim yaparım ki doğru olmaz
Bari ilk gün sayılmasın
Ve ben şu böreğini sakladım pişirmedim, yemedim, büyük direyet
Bayramın ilk günü daha serbest oluruz hepimiz ama diğer günler dikkat ederiz yine.Bayram sayılmaz, sayılmayacak dimi, sayılmasın lütfen
Canım katılmak isteyenlerle yine takım oluştururuz diye düşünüyorum, onun haricinde de isteyenler bireysel olarak kendi aralarında da yarışır.Kim olmak ister benim rakibimm
Tamam canım iyi yolculuklar diliyorum, iyi bayramlar şimdiden. Biz burda olanlarla küçük bir etkinlik yaparız artık.Eline sağlık canım bende izinliyim 15 nisandan sonra düzene devam inşallah memlekete gıdıcez
Aa ben bireysel 2 kişilik filan sandım tamamm herkes ne derse ben uyarimCanım katılmak isteyenlerle yine takım oluştururuz diye düşünüyorum, onun haricinde de isteyenler bireysel olarak kendi aralarında da yarışır.
Böyle meydan okunur mu şimdiden tırstım
Tamam canım, öyleyse seni takım yarışına dahil etmeyiz, sen de strese girmemiş olursun. Şahsen ben ara verirsem başa dönmekten korkuyorum.Benim icin bir değişiklik yok yine ayni devam ama kilo vermeye degilde korumaya adapte olacagim o yuzden hazırlık bölümünde sizle devam
Tabii ki varım hiçbir bayram tatlısı sarması böreği beni yolumdan döndüremezBayramda varmisinn
Yani ben takım düzenine devam edelim diye düşündüm ama onunla birlikte bireysel da yapılabilir, meydan okuma gibi olabilir. Ben şahsen bireysel iki kişilik yarışmada ipin ucunu bırakıyorum. Takım sorumluluğu daha iyi geliyor bana. Tek başımayken yenilsem de dert değil diyorum ama takım olunca diğerlerinin emeklerini yabana atamıyorum.Aa ben bireysel 2 kişilik filan sandım tamamm herkes ne derse ben uyarim
Tabii ki varım hiçbir bayram tatlısı sarması böreği beni yolumdan döndüremez
Canım ilk gün biraz yersin, diğer günler dengelersin yorma o güzel kalbini2 ay önce su böreği aldım, bayramda pişireceğim, sen şimdi 1 dilim dersen ben o bir dilimi 4 dilime eşdeğer kesip 1 dilim yaparım ki doğru olmaz
Bari ilk gün sayılmasın
Ve ben şu böreğini sakladım pişirmedim, yemedim, büyük direyet
Yani ben takım düzenine devam edelim diye düşündüm ama onunla birlikte bireysel da yapılabilir, meydan okuma gibi olabilir. Ben şahsen bireysel iki kişilik yarışmada ipin ucunu bırakıyorum. Takım sorumluluğu daha iyi geliyor bana. Tek başımayken yenilsem de dert değil diyorum ama takım olunca diğerlerinin emeklerini yabana atamıyorum.
Canım öyleyse bugün ya da yarın sabah bildirim yap istersen. Tüm takım bayramdan dönene kadar burada kalanlarla yolumuzdan sapmayalım diye küçük takım yarışı yapalım dedik. Seni de dahil ediyorum öyleyse.Dün hastaydım kilo bildirimi yapamadım. Herkesten özür dilerim. Devam etmek istiyorum kabul ederseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?