Ahh canım yaa ben internetten baktım bir sporcu çıkmıştı. Bu mesajı şimdi gördüm çok üzüldüm yavruya. Allah ailesine sabır versin, dayanma gücü versin. Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın.canım Adem Mete forumdan bir arkadaşın 15 aylık oğluydu. gerçi dün itibariyle 16-17 aylıktı. Şubat ayının ortasında soluk borusuna yiyecek kaçıyor ve yoğun bakımda makineye bağlı yaşıyordu. dua sayfası açılmıştı benim de öyle haberim oldu. doktorla ümit yok demiş ama hep bir umut bekledik. bayramı göremedik kuzucuk, dün melek oldu
Gelecek kuzum acele etmeYine 6lar gelmedi
En azından artıya doğru bir yükseliş yok canım, bence cumartesi eksi gelirsin.Evett benim kilo yine direnç gösteriyor
Cumartesi 105.15
Salı 105
Fark - 0.150 gr (o inat ben inat ben kazanacağım)
serap911
Helal sana nasıl güzel bir eksi bu.Selam kızlar
Geçen cumartesi 68.65
Bugün 67.55
Fark -1.1
Tok tartıldım yazmışsın canım, o yüzden bu kadar artı.Merhabalar
Bugün bı tartıldım 73 kg gördüm
Yaş almanın agirligi çökmüş üstüme
Biraz dikkat edeyim dedim ama kendimi sinirladikca daha bı kıtlık hissediyorum
Bayağı ödem yapmışsın canım.
Aman duralım kaptan, daha şimdiden abartırsak bayram zor geçer.MasterFat olduk galiba ben de abarttım diyordum neler oluyor daha bayram gelmedi
Çok artı gelmemişsin neyse ki.
Tebrik ederim sincap kaptanım, çok güzel eksi.
Bravo canım, süper bir eksi.cumartesi 89.8
bugün 88.2
fark -1.6
Az kaldı eli kulağında artık.Yine 6lar gelmedi
Şükürler olsun canım, sabrettin sonunda gitmeye başladı.Cumartesi 67.300
Bugün 66.800
-500 vallahi direnç kırılmış su gibi gidiyor66 yı gördük bayrama
arke
Sağol canımAfiyet olsun canımMenü , adım muhteşem. Kolaylıklar seninle olsun. Bahçenin önü de arkası da tertemiz, düzenli olsun inşallah. Ellerine, kollarına sağlık.
Mücveri Siyez unuyla yaptım tavaya yağ sürerek bol yağda kızartmasamda yağlı olmuş oluyor tabiiiMenu çok güzel mücver fırında ise daha iyidirsincap
İyi akşamlar canımİyi akşamlar kızlardünden beri gelemedim dün yavaş yavaş biraz yük taşıdım ama yinede kendimi incitmişim belim ağrıyor. Gece saat 3 den sabah 7 ye kadar uyku tutmadı vücudum çok yorgun oluncada uyuyamadım herhalde. Cumadan beri yediklerimde çok istediğim gibi olmadı bu sabah tartıya bir çıktım şok…
Rakam olarak 110 küsürü gördüm ama inanın küsüratı beynim algılamadı cumartesi 107.4 ü görmüştüm ben en iyisi kedi ve sincap olmaktan vazgeçeyim yine listelerimi yazarım size eşlik ederim.
uyumuştum yeni kalktım ocağa tavuk koydum haşlanmaya onu yerim yemeğim yoktu durumlar böyle yaniii sabah bir kalktım değil ellerim yüzüm gözüm şişmiş bu artının yarısı kilo ise yarısı şişkinliktir
Çok hafif bir menü bence güzel sık yenmis ama birşey yememissin doğru tabir mi bilmiyorum ama
3 kilo 3 kilodur. 3 kilo bile vücutta o kadar fark ediyor ki. Hiç vermemiş olabilirdin. Her 1 buçuk ayda 3 kilo desek yaza kadar ooo baya kilo giderBir buçuk. Ayda 3 kilo gitmiş cnm benim işim biraz yaşlı
Bir sen gelmedin birde 6larGelecek kuzum acele etme
Sagol canım sabır ama nasıl bir sabırEn azından artıya doğru bir yükseliş yok canım, bence cumartesi eksi gelirsin.
Helal sana nasıl güzel bir eksi bu.
Tok tartıldım yazmışsın canım, o yüzden bu kadar artı.
Bayağı ödem yapmışsın canım.
Aman duralım kaptan, daha şimdiden abartırsak bayram zor geçer.
Çok artı gelmemişsin neyse ki.
Tebrik ederim sincap kaptanım, çok güzel eksi.
Bravo canım, süper bir eksi.
Az kaldı eli kulağında artık.
Şükürler olsun canım, sabrettin sonunda gitmeye başladı.
Giremiyorum cok kuzum yarın bayram sabahı sonra Sakarya nasıpse orda İzmit’e de ugrucaz muhtemelen epey yoğun geçer daha bayram başlamadan ben baklavamı pıdemı falan yedım resmen , annelik ile alakalı duygusal bi boşluktayım bu ara resmen onu kapatmaya çalışıyorum zorlandığım bi dönem farkındayım da bahane asla degıl ama bakalım sadece bı kac gun kafa dınleyıp tum enerjimle gerı donecegımYEMEEEEEE
Sen nerelerdesin ki şu an canım, günlük girip menü yaz madem bize. Aman nolur çok yukarılara çıkma.
İnşanlah ama bu haftaya aralıklı oruç a başlıycm o daha etkili bu hafta dinleneyim bir çünkü yeni oruç bitti3 kilo 3 kilodur. 3 kilo bile vücutta o kadar fark ediyor ki. Hiç vermemiş olabilirdin. Her 1 buçuk ayda 3 kilo desek yaza kadar ooo baya kilo gider
Evet aralıklı oruç bircok insanda etkili oluyor. Ben araştırmıştim sonra fark ettim ki benim kendi yeme düzenim zaten aralıklı oruçla aynıymışİnşanlah ama bu haftaya aralıklı oruç a başlıycm o daha etkili bu hafta dinleneyim bir çünkü yeni oruç bitti
Beendee senin gibi düşünüyordum. Ama bir fark buldum araa ögün yemiyorsun onun yerine sıvı şeylerle besleniyorsun o daha etkili olldu sen de öyle yapıyordunEvet aralıklı oruç bircok insanda etkili oluyor. Ben araştırmıştim sonra fark ettim ki benim kendi yeme düzenim zaten aralıklı oruçla aynıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?