Evet akşama kadar listeme tam uydum ama akşam yemeğimle birlikte salata ve 1 dilim tbe de yemem gerekiyordu ama yiyemedim.Çok hafif bir menü bence güzel sık yenmis ama birşey yememissin doğru tabir mi bilmiyorum amaafiyet bal şeker olsun
Ayyy çok teşekkür ederim canım yaa güzel kalbinden öpüyorumOff bu haber beni mahvetti.. kuzum benim melek olmuştur. Allah ailesine sabır versin
Ben de 62 çıktım bazen oluyo öyle şeyler
Aynen ben de öyleyim. Serbestim düşüncesi bile bana kilo aldırıyor. O yüzden sincaplara katıldım yoksa bayram sonu 67 yle falan geri dönme potansiyelim vardı.
Ayy maşallah valla kendi direncim kırılmış gibi sevindimhadi 60 a gel birlikte 60 direncini kıralım
Tmm canım inşallah burda olurum yine bildirim yaparımAfiyet olsun canım, iyi ki o mesajı okumuşsun. Akşam yemeğin fazla karbonlu olmuş galiba.
Sincaplara hoş gelmişsin canım.
Tamam canım dahil olmak zorunda değilsin, hangi takıma alınmıştın hatırlayamadım ama kaptanlarımız çıkarmıştır sanırım seniserap911 Cordelia
Canım herhangi bir takıma alındın mı ben henüz göremedim.
Kendini korumaya aldı demek bak sen şuna, benim lenam üstesinden gelir onun.
Tatlı bir sincap olmuşsun duyduğuma göre
Beendee senin gibi düşünüyordum. Ama bir fark buldum araa ögün yemiyorsun onun yerine sıvı şeylerle besleniyorsun o daha etkili olldu sen de öyle
Olur onuda deneyelimAyyy çok teşekkür ederim canım yaa güzel kalbinden öpüyorumhaftaya senle güzel bir aralıklı oruça girelim serap911 sende katıl canım hep birlikte yaza kalmadan şu hedefleri tutıralım
Galiba hiç agzına bişey atmıyorsun sıvı dışında been öyle yapmıştım ama etkili olmuştu sadece iki öğünleSıvı bazen leblebi ve hurma filan yiyorum
Hadi hadiOlur onuda deneyelimne kaldı ki vallaha
Ben aslında kendi programımi kendim yaptım. Dedim serap sana ne kilo aldırıyor alışkanlığın ne . Ben gündüzcu değilim gece yemek yiyen biriyim dedim bu alışkanlıktan vazgecmwn lazım. O yüzden en en geç 6 gibi son öğünü yapıyorum. 2.olakta yemekten ne kadar uzak kalırsan ne kadar az yersen aklına o kadar az gelir. Ben yedikçe yiyesim gelen biriyim. E ara öğünde ne yicem meyve yesem doyarimGaliba hiç agzına bişey atmıyorsun sıvı dışında been öyle yapmıştım ama etkili olmuştu sadece iki öğünle
Hicbirsey atmıyorum değol değişiyor aslında bazen arada hurma vs yiyordum leblebi yada fındık bademGaliba hiç agzına bişey atmıyorsun sıvı dışında been öyle yapmıştım ama etkili olmuştu sadece iki öğünle
Evet bende saat 7 den sonra yediklerim resmen yarıyor bana bende aralıklı orucu sadece iki hafta yapabildim sonra araya ramazan girdi inşallah bu hafta dinleneyim haftaya başlarım ara ögün meyve yenebilir aslında güzel fikirBen aslında kendi programımi kendim yaptım. Dedim serap sana ne kilo aldırıyor alışkanlığın ne . Ben gündüzcu değilim gece yemek yiyen biriyim dedim bu alışkanlıktan vazgecmwn lazım. O yüzden en en geç 6 gibi son öğünü yapıyorum. 2.olakta yemekten ne kadar uzak kalırsan ne kadar az yersen aklına o kadar az gelir. Ben yedikçe yiyesim gelen biriyim. E ara öğünde ne yicem meyve yesem doyarimsu çay kahve iç gitsin
Hmm yok ben sıfır agzına katı bişey atmıyordum aslında bir hafta sıvı bir hafta da katı ögün yapılabilir Vücud şaşırsın diyeHicbirsey atmıyorum değol değişiyor aslında bazen arada hurma vs yiyordum leblebi yada fındık badem
İnşallah yardım edecek birini bulursun fridacim. Olduğu kadar yaparsın çok da yorma kendini.Sağol canımalan büyük ancak bölüm bölüm yapabiliyorum yavaş yavaş. bayrama yetişsin istedim tam bitmedi arka bahçeyi temizledim birde inşaat yapılan yeri temizlemem lazım bayram sonrası pazartesi kiracı içine girecek yardımcı kadın bulabilirsem iyi olucak yoksa iş yine başa düşüyor
Hadi hadiyarın
Evet olabilir. İnsanın vücudu hemen düzene alışıyor duraksiyor. Kilo verene kadar neler çekiyoruz yaHmm yok ben sıfır agzına katı bişey atmıyordum aslında bir hafta sıvı bir hafta da katı ögün yapılabilir Vücud şaşırsın diye
İyi akşamlar ablaHayırlı akşamlar kizlar.
Ananasciyim ben kuzum.Amin tek tesellimiz o dimi ama
Bayram sonu bi detoks paklar bizi neler yapabılırız konusalım ben kabak dıyorum dırek oyleli bir giriş yapayım dertlerimden arınayım
Nasılsın bitanecim mamalar bitti miİyi akşamlar abla
Yok abla başlamadık bile dahaNasılsın bitanecim mamalar bitti mi
6 lar şair mi etti seniBir sen gelmedin birde 6lar
Hayatımda hiç görmedim ki nerden bileyim6 lar şair mi etti seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?