Çok geçmiş olsun.Kızlar lütfen yardım edin kime anlatsam inanmiyor doktorum öyle birşey yok sana öyle geliyordur dedi yolladı Allah aşkına yaşayan varmı aynısını ? Adetken arkadan kan gelmesi ve kanlı dışkılama
Size de geçmiş olsun Elhancım, umarım artık iyidir.Çok geçmiş olsun.
Bizim gelin geçen sene tedavi oldu kanlı dışkılamadan. Yalnız endoskopi ve kolonoskopi yapıldı. İhmal etmeyin genel cerrahiden hemen randevu alın.
Teşekkür ederim bitanem sağlıklıSize de geçmiş olsun Elhancım, umarım artık iyidir.
Düşünme kuzum yaDüşünüyorum diyeyim hyanlis anlatım olmuş hayırlısı bakım
İyi ki iteklemişler canım, sağlığı hiçbir zaman ertelememek lazım. Giden geri gelmiyor çünkü. Senin de iyi olmana çok sevindim canım.Teşekkür ederim bitanem sağlıklıOnunla aynı doktora tedavi olduk. Benim midemde de iltihaplı yara, helikobacter bulundu. Yeter ki geç kalmayalım şu an çok iyiyim. Buradaki arkadaşlar iteklemeseydi kivranir dururdum.
Çok korkuyorum cumartesindenKızlar ben tartıyı tamamen unutmuşum, normalde aklımdan asla çıkmaz ama bayram rehaveti galiba. Cumartesi göreceğiz bakalım neler olacak.
Sağ olasın arkecim.İyi ki iteklemişler canım, sağlığı hiçbir zaman ertelememek lazım. Giden geri gelmiyor çünkü. Senin de iyi olmana çok sevindim canım.
Seni geçtim dicem ama sen beni geçtin
Şimdi mecbur değiliz zaten canım bosverKızlar ben tartıyı tamamen unutmuşum, normalde aklımdan asla çıkmaz ama bayram rehaveti galiba. Cumartesi göreceğiz bakalım neler olacak.
HoşbuldukYeni gelen arkadaşlarımız var galiba
Hepiniz hoşgeldiniz
Regl de olabilir ama tabiki en iyi sen bilirsin. Tekrar doktora git gayta filan baktır bence ihmal etme. Reglden sonrada sürekli takip edip bak. Çok çok geçmiş olsunKızlar lütfen yardım edin kime anlatsam inanmiyor doktorum öyle birşey yok sana öyle geliyordur dedi yolladı Allah aşkına yaşayan varmı aynısını ? Adetken arkadan kan gelmesi ve kanlı dışkılama
TesekkurlerEllerine sağlık canım
Beth18 tebrik ediyorum canım çifte bayram yapıyor birileri Bu hafta izine ayrilmasaydim takımında olmak isterdim. Harikasın
@LenaG canım seni ve takımını tebrik ediyorum
@Ece Didem canım emeklerinden dolayı tebrik ve teşekkür ederim
Yeap20 nisanda kurulacak canım o gün yapılan bildirim ve taleplere göre.Beth18 müsaitse kırmızı kaptan olacak listeden mavi kaptan seçecek
Sagol canisi
Buradayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?