sağol canım benimOyy canım benim
Ayy geçmiş olsun canım
Bu demek oluyor ki rutin hayatının dışında da düzen kurabiliyorsun
Çok güzel
Bizi unutma ama
Oyy çiçeğim
Ayy demi aynen okullar açılsın artık öğretmenim arkadaşlarımı özledim
bende iyiyim canım benim bayramımda güzel geçti bende kaçamak yapardım ama yapamadım çünkü eliminasyon diyeti var ya onu bozmak istemedim ama 15 gün sonra bitiyor çok şükür sonra normal diyetime devam ediyorumİyiyim canım teşekkürler sakin evde geçti biraz kaçmak yaptım. Diyet kafasına dönmeye çalışıyorum kurban bayramına 65 olmayı çok istiyorum. Bildiğin cordeliasen nasılsın tatlım
Bende katılmak istiyorumYok cumartesi
iyiyim canım tatil bitti eve döndüm tatil modundan çıkmaya çalışıyorumHoş geldin Saram
İyiyim bayramda Ankaradaydim geçti gitti şükür. Cumartesiyi ve giden yolcuları bekliyoruz.Sen nasılsın iyi misin tatlışım.
canın sağolsun canımCanım yazmakla doğru anlatamayabilirimKramp falan girebilir bana fizik tedavi dr u göstererek öğretmişti çok yavaş yapılması gerekiyor çünkü başta baya acı veriyor. Aradım hiç bana verilenle aynı hareketi gösteren bir video falan var mı diye bulamadım
Amin canım Allah razı olsun güzel duaların içinİşleriniz su gibi aksın inşallah canım, yeni evinizde huzurla mutlulukla yaşayın. Bu süreç seni yoracak ama sonu da güzel olacak.
Amin canım inşallahCanım çok sevindim işleri baya ilerletmişsin zorları gitmiş hadi bakalım inşallah biraz daha sabır bir haftaya herşey bitmiş olacak evinde mutlu huzurlu sağlıklı bir şekilde yaşamaya başlamış olursunuz inşallah
Sağol canım Amin inşallahEllerinize sağlık bitanecimSalon mutfak da kolaylıkla biter inşallah
Amin inşallah canımAllah kolaylık versin
Amin canım çok sağolKolay gelsin, Allah yardımcınız olsun canım, güle güle oturun yeni evinizde
Canım kusuruma bakma lütfen dünden beri arıyorum o egzersizi inan bulursam atacağımcanın sağolsun canım
benim duruşum da aynı bu kadın gibiAyy en azından bir kısmını egzersizin buldum aslında bizimle ilgili başlıkta değil canım 1.50 dk ya gel gösterdiği gibi çeneni içeri çek çok yavaşça çekili vaziyette iken yavaşça sağa ve sola çevir çok ağrın olabilir ama yavaş yavaş kolaylaşacak. Müsait olduğun her durumda yap çok ağrın olursa biraz beklediğer egzersizler bizimle ilgili değil zaten
sara_28
sıkıntı yok tatlım sıkma canınıCanım kusuruma bakma lütfen dünden beri arıyorum o egzersizi inan bulursam atacağım
yapmaya çalıştım ağrım olmadı yada ben yapamadım ama evde daha fazla yaparım bu kadar uğraştığın için sagol canım benimAyy en azından bir kısmını egzersizin buldum aslında bizimle ilgili başlıkta değil canım 1.50 dk ya gel gösterdiği gibi çeneni içeri çek çok yavaşça çekili vaziyette iken yavaşça sağa ve sola çevir çok ağrın olabilir ama yavaş yavaş kolaylaşacak. Müsait olduğun her durumda yap çok ağrın olursa biraz beklediğer egzersizler bizimle ilgili değil zaten
sara_28
Benim de hafif böyle ama benim göğüs ağırlığından olmuşbenim duruşum da aynı bu kadın gibi
dik dursam da böyle görünüyorum artık
Tatlım Antalya'da ücretsiz yaptırdım. Limon kadar hemen hemen. Su damlası görünümü vereceğim demişti doktorum. Mamografi çektirmeye gittiğimde oradaki doktor kim yaptı harika demişti. Bende kistler vardı onlar temizlendi bir de duruş bozukluğu yapmıştı ona istinaden kurul raporuyla ücretsiz olmuştu.Benim de hafif böyle ama benim göğüs ağırlığından olmuşBir gün cesaret edersem ve bütçem de müsait olursa onları limon kadar yaptırmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?